- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
Köszi
itt az a baj ha nincs másolatom aktuális mindent töröl..egy gondolat, ha valaki nem tudja szétszedni leszedni a hátlapot akkor merítse le teljesen!
Természetesen egy fesztelenítés(hátlap le és akku csatlakozó ki) újraindít megoldotta a problémát.
Egy biztonsági mentés után valószínű resetelem most hogy ne akadjon be így ismét -
Vassili_Zait
senior tag
-
zozzzzzzzzzz
tag
hát én ezt Cyan után csináltam, a csempeelrendezés megmaradt de mindenhova kérte a jelszavakat (ez még oké) de pl. az összes Here cuccot manuálisan kellett újrarakni a térképekkel együtt, sok alkalmazásból eltűntek a bejegyzések, a Chronos C. vesztett a bájából ......
Persze droidot akkor sem
-
thebeegee
tag
Köszi a segítséget!
Szépen felment a 8.1, minden alkalmazásom, beállításom megmaradt. Tetszik az egész, végre a Facebook alkalmazás is műxik, nem lépeget ki egyfolytában. Bár sajnos a telefonkönyv facebook integrációja megszűnt, minden akciónál megnyitja a facebook appot, és a messengert sem lehet az sms részből kezelni, de ennyi baja legyen!
-
-
-
-
-
hroberto
veterán
Nekem a gyári appokon kívül ezek vannak telepítve: Connectivity Shortcuts, Facebook, Flaslight XT, Időkép.hu, Index, Angry Birds, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Lumia pusher, Lumia tárterület ellenőrző, Skydrive, Viber, Whatsapp.
Használod ezeket? Esetleg "gyanús" lehet bármelyik a fagyások miatt szerinted? -
duo
addikt
Egyátalán nem közötködésből mert kb egyetértünk, de azért a kb 44.000 vs 67.000...(árukeresőt néztem)... na. Értelemszerűen gyengébb a kisebb tesó, (pont amiket mondasz.) de a 720 több mint 50% al többe kerül. mondjuk giga rammal magam is azt mondom hogy oké ez a felár. Elgondolkodtam én is rajta, de így én soknak érzem. Vodánál meg 79K. nem normálisak.
szóval tényleg jóval jobb a 720, de nem ennyivel rosszabb az 520. persze ez szubjektív. nyomkodtam én is a 720-at főleg hogy kolleganőm férjének olyan van, (akkor gondolkodtam el a lumián.)
-
Pinyo16689
senior tag
Köszi a gyors választ! Azt szeretnék. Bár ha soha nem veszem le, akár szilikon is lehetne! ;-)Szóval rendeltem a netről - a kép és a leírás alapján az is lett volna - de amikor megjött, meglepve tapasztaltam, hogy nem olyan mint a képen, és az anyaga is bizony szilikon...
-
Lall
veterán
Nem rossz a teszt, de nagyon elfogult. Kihagytad, hogy soha, senkinek sem jön meg semmilyen értesítés. Minden nap 2x kell újraindítani, mert minden windózt újra kell indítani. Fél nap alatt teleszemeteli a tárhelyed, sőt ha nem vigyázol a rokonaidét is. Nincs normális Viber, a Skype minden alkalommal lefagy és használhatatan a Facebook is a beépített chattel együtt. Végül, de nem utolsó sorban, a kamera egy hordó fos, még a régi Ericsson-om, ami kamera sem volt, az is jobbat csinál. Ezeket jó lenne ha beleírnád. iOS-el vagy Androiddal kéne, de így... Köszönöm, végeztem!
Ui: A Nokia úgyis csődbemegy és megveszi a Hüvely.
-
pushalias
addikt
Konkrétan baromi drága. A mi átveteli papírunkon 73 bruttó volt. Ha ráteszek 20 százalékot is, még mindig csak 88 ropi.
Egyébként nyilván így 0%-os a THM, hogy az árban benne van a kamat is. A szolgáltatók is így csinálják.
(#742) btudos Héthúszhó meg vesző derótnéküli hátlapot, oszt egybű más.
-
Tomeeka28
aktív tag
8X után a zene az siralmas... a gyári füles... na azt inkább nem minősítem
Kicsit az egész teló "döcögősebb" de még az elfogadható határon belül. Kijelzőben ránézésre sok különbség nincs.
Viszont a tárhely karbantartó cumó az nagy tuti, reméljük a következő WP update elhozza a HTC-be is ezt.
-
-
razzorr
őstag
Soha nem is bíztam a push cuccokban, igaz be van állítva a mailjeimre, de inkább manuálisan is nyomok rá, nem vagyok lusta 1-2 gombot megnyomni (meglehetősen gyakorlatias ember vagyok) és persze nem bízok meg egyik rendszerben sem vakon.
Nekem a mail működjön rendesen outlook, exchange ami fontos. Max skype,viber néha. -
razzorr
őstag
Köszönjük az infókat.
Úgy érzem a droid után megváltás lesz a wp. Bár biztos itt is lesznek idegesítő dolgok, fagyás, újraindulás, de hát tökéletes nem lehet ez sem, viszont szvsz kevesebb kompromisszumot kell kötni mint kukásrobinál, ahol néha annyira laggzik a rendszer, hogy tengeribeteg leszek :-)Az FB értesítés meg nekem nem téma, droidon is kikapcsolom a francba, nem jelezgessen nekem. Ha annyira fontos a dolog, akkor hívjanak fel :-)
-
nicu71
addikt
Friss idézet a Voda 720/520 facebook promoció hozzászólásaiból
:Đonn Ricárdóó írja:" windows mobil ezek a legundorittobbak! Bánom h ilyet vettem! Ne vegyétek! "
"V. György :már rég kiment a divatból, ennél sokkal jobbak vannak, és az igaz a winmobilokkal semmire se lehet menni.
"P. László: helló ez a világ leg rosszabb telefon ja a nokia lumia amikor ráteték a Windows Phone 8 atna és még egykét" joblenne androiddal", "samsung és enyi," izgalmas...
-
Gusztáv
addikt
Abból gondoltam, hogy több mint 2 hónapja használok 820/920-t, és még egyszer sem volt 4G kiírva. Ezek szerint azért, mert nekem nem kombinált csomagom van, hanem plusz mobilnet az előfizetés mellé. Mondjuk a 21 Mbit-nek 4G-n nem sok értelmét látom, azt a HSDPA+ is tudja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest