- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
trassher #4397 üzenetére
Hmm lehet más a szoftververziónk? O.o
-
L4mie
veterán
válasz
trassher #4393 üzenetére
huh,...fogalmam sincs, utoljára dominónál használtam 2003 ban
valami *100# paranccsal lehetett előhívni, hogy mit kell beütni, de amúgy sima ügyfélszolgálati menükben lehetett még kapcsolgatni.
amúgy a hívásnapló /ahonnan indítod a hívásokat alapból/
... három pötty alul,
beállítások-ban van a hívószám kijelzés beállítása nekem.
nem kellett még ezt keresgélnem -
L4mie
veterán
válasz
trassher #4386 üzenetére
jogos rész is van
de legalább nem csinálja azt amit a is-em csinált 1 évesen, hogy 2-5mp ig nyomkodtam a hívásfogadás-t miközben csörgött, és hiába neki a reset, meg az új rendszer....1 hónap és megint.Én kíváncsi leszek a WP10 re
azt tuti megvárom. utána talán valami 2kártyás lumia ami nekem jöhet
-
thami
tag
válasz
trassher #4301 üzenetére
Igaz. Ha Denim van fent sztem az lassítja. Én is feltettem de egy óra teszt után nagyan lassultnak éreztem így visszahúztam biztonsági mentésből a Cyant. Ami érdekesség, hogy Cyan-t ír a névjegy most, de a Denimből megmaradt a mobilnet kapcsolása az értesítési sávból működnek a mappák a kezdöoldalon szóval vmi hibrid lett.
A sebessége a Cyan-é és nem is kiabál hogy lenne elérhető a Denim. Szóval most ilyen de jó. Böngészőnek Habit browsert használok de ha nagy a lap mérete vagy több fület nyitok összeomolhat a kevés Ram miatt ez is azért. Összességében én még nem küzdök a sebességgel.
-
Tybee21
senior tag
válasz
trassher #4305 üzenetére
Éppen ezért veszek "csak" egy középkategóriás telót függetlenül 40k, adok egy esélyt, ha nem jó, akkor még mindig el lehet pár hónap múlva adni, gyakorlatilag rengeteg droidfüggő van a világban. És akkor még mindig ki lehet próbálni az 535-öt, csak hát annak is frankó virtuális billentyűi vannak. :/
-
Lacess
tag
válasz
trassher #4305 üzenetére
Én is hasonlóan látom a dolgot viszont ha ledobja a láncot a 720 és addigra nem lesz egy épkézláb modell olyasmi specifikációkkal amiket az előző hozzászólásban írtam akkor.... nemtudom.
Előkeresem a jó öreg E71-et...
A 730/735-tel nem csak az a baj hogy hiányzik a Glance. Nekem hiányzik a kameragomb (pedig eddig összesen nem csináltam 100 képet telefonnal, de akkor is kell), hiányoznak a kijelző alatti gombok és még pár apróság. Emelett nekem egyszerűen olyan "bóvlinak" tűnik az a telefon. Nemtudom miért de ez a véleményem. Meg az hogy kezd eltűnni a középkategória. -
Lacess
tag
válasz
trassher #4296 üzenetére
Ugyan ez a problémám nekem is.
Ami használható lenne az már akkora mint egy kiscsoportos vágódeszka (830, 930).
Ráadásul a 720-al az a helyzet hogy nagyon tetszik külsőre, alul van az usb, van kameragomb és rendes navigációs gombok. A kijelző IPS, a kasztni unibody, van microSD... Nekem egyszerűen tökéletes, méretben sem kellne nagyobb. És az akksi is elég jó- főleg a manapság tapasztaltakhoz képest- ez pedig nekem negyon fontos.
A legjobb az lenne ha ez alatt a motorháztető alatt lenne egy sokkal modernebb és combosabb erőforrás.
Én sem akarok váltani wp-ről de nagyon kellene már egy 4coll (max 4,5) körüli rendes hardverrel szerelt modell.
925-ön gondolkodtam én is de már nem biztos hogy jó döntés lenne. Sajnos megy az idő.Írjunk valami petíciót vagy valamit a MS-nek! Vegyenek példát az Xperia Z1/Z3 Compactról!
-
Tybee21
senior tag
válasz
trassher #4296 üzenetére
Érdekes, hogy milyen buta üzletpolitikát folytat a Microsoft.
Én kb. 2 hete törtem össze a telót, azóta azt használom, de szeret megfagyni, spontán kikapcsolni, így muszáj újat vennem, és én is úgy jártam, hogy nem találok jó wp alternatívát. Így most az lesz, hogy csak adok esélyt egy droidnak évek után újra. Majd meglátjuk mire jutok vele. -
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
trassher #3790 üzenetére
Arra én is rájöttem h elbaszták
de akkor most ilyenkor mi van? Mostmár fújhatom a régi profilomat és a benne lévő rengeteg kapcsolatomat? Nemár... Nincs valami megoldás h be tudjak lépni a régi profilomba?
Jaaaa, hogy mivel ezen nem a Drive+ van hanem csak a sima Drive, ami csak egy országban tud hangos navit, ezért kell neki a SIM?! Így már világosszal ha bele fogom rakni a kártyát, akkor feltehetően fog működni?
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
trassher #3735 üzenetére
Kösz. Ez azt jelenti, hogy Data Sense a független 720-asokban sincs? És a 8.1 hivatalosan mikor várható erre a telóra? Ha bemegyek egy Nokia carebe a vodásra rá tudják tolni a független szoftvert? Nem kell, hogy függetlenítsék
azt nyilván nem is vállalják, csak jó lenne a független szoft, minden vodás marhaság nélkül.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
trassher #3612 üzenetére
Hagyjuk már,
én mikor megvettem a 720-amat... 1 hónapra rá bementem egy pesti nokia care-ba, és kérdeztem naívan, hogy van e hozzá wireless töltős tok... erre a srác mondta, hogy mutassam már, mert még csak képen látott ilyet... és hogy nem tudta, hogy már kiadták... na azóta nem járok ilyen helyekre
-
törölt tag
-
L4mie
veterán
válasz
trassher #3043 üzenetére
nekem meg 1 hetes :S
eddig volt egy HTC legendem és egy IS em, Legendden 1 évig volt fólia 1 évig nem, végére lett pár micro karc, IS en egyáltalán nem volt fólia, 1 év után találtam azon is karcokat, pedig az kapott rendesen, volt, hogy biciklizés közben esett aszfaltra.
Nincs ezzel se baj, csak olvastam a cikkben hogy ezt is GG védi és úgy is használtam, ezek szerint valami más technológia vagy a kialakítás miatt érzékenyebb a kijelző. -
_JD
csendes tag
válasz
trassher #2882 üzenetére
Hát nem tudom, mikor ez nekem feltűnt utána egyszer 1220-on (itt nem volt sok különbség) egyszer pedig egy másik Nokiát hívtam és úgy hasonlítottam össze, az N9 toronymagasan nyert. Nyilván ennek az oka az is lehet, hogy abban minőségibb DAC van.
Természetesen ez ne riasszon el senkit, mint írtam még így is elég jó.
-
oleee
tag
válasz
trassher #2820 üzenetére
Otthon wifi (lezárt állapotban kikapcsol), úton (a nap többségében) 3G, helymeghatározás bekapcsolva.
Netezek, híreket olvasok, whatsappolok leginkább, már zenét se nagyon hallgatok rajta.
Mindig lefekvéskor dugom töltőre, és csak reggel veszem le. Ma 19 órára sikerült annyira lemerülnie, hogy már a "Nagyon alacsony akkumulátor töltöttség" szöveget kaptam. -
razzorr
őstag
válasz
trassher #2620 üzenetére
A húzókájának a két oldalsó pereme fényesíti ki és így két szép hosszanti csík keletkezik a hátlapon. Van ilyen szilikon tokom is, ami baromi jó, csak ott meg a kijelző nincs védve.
Na mindegy, a lényeg, hogy ha vigyáz is rá az ember, akkor is ugyanolyan undorító lesz, csak nem előbb, hanem utóbb -
razzorr
őstag
válasz
trassher #2616 üzenetére
ilyen tokot használok és hátul két csíkban kifényesítette ezt a szuper polikarbonátot
A sarkai nem izgatnak. Na mindegy, csak gondoltam beírom, hogy aki ilyet akar venni, nem a legjobb választás.
-
Kyller
senior tag
válasz
trassher #2063 üzenetére
Be lehet állítani, hogy mindig legyen látható, vagy csak ha elhúzod a kezed a fényérzékelő felett, vagy időközönként (akkor látszik vagy 10 percig, utána meg ha ugyanúgy elhúzod az érzékelő felett a kezedet). Nekem tetszik. Én az időközönkéntire állítottam, kihúzom a tokból a telót, és egyből megjelenik, és ha lefordítom a kijelzővel lefelé, akkor eltűnik (mármint ténylegesen, nem csak a szemem elől
)
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
trassher #1906 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy TE sírsz-ríssz... te is olvass vissza... az meg milyen már, hogy kókányolásnak nevezed a hivatalos nokia developer szoftvert, 2 kattintással, usb kábellel... és inkább vársz éveket az over the air csodára...
Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem olyan nagy erőfeszítés a hardreset... az is meg tudja csinálni aki nem guru... és jó az OS, könnyű visszatenni a telpített dolgokat... pl a WP 7.8 feltelepítése netmegszakítós módszerrel... na az tényleg mókolás volt...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
trassher #1893 üzenetére
Unalmas, hogy ennyire itt nyafog mindenki, közben már rég fel lehetett volna tenni NSU-val... én feltettem, ahelyett, hogy napi 10-szer nézegetném és ide járnék ajvékolni, hogy "jáj, nem gyött még az Émbör..."
Ha lemented előtte, akkor kb fél óra és kész, ha nem mented le, mint ahogy én tettem, akkor is 2 óra alatt megvan az egész procedúra, és minden régi alkalmazást visszapakoltam, beállítottam...
-
Tybee21
senior tag
válasz
trassher #1776 üzenetére
Ez egyszerűen hihetetlen számomra, amióta 2G az adatátvitel, azóta 3 nap az üzemidő, de azért a 3. nap végén már elég kevés van rajta. Folyamatos wifi, néhány telefon (kb. napi 15-20 perc), és olvasok rajta napi fél-1 órát. Jah, és a szobában szoktunk csevegni egy komámmal, lehet az is eszegeti azért az akksit.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
trassher #1535 üzenetére
Így van, a homokszemek sokkal keményebbek az üvegnél, fémnél. Sőt, csak a homok tudja igazán megkarcolni a kijelzőt. Akinek van bátorsága hozzá, kipróbálhatja kulccsal, érmével megkarcolni, (ésszerű határokon belül) semmi sem fog történni. A smirlipapír (homokpapír) a legenyhébb húzásra is azonnal összekarcolja.
A GG egy viszonylag jó törésálló, hajékony üveg, amin oleofób bevonat van. Ez az, ami ellenáll és védi a "rugalmas" üveget. Ha ez lekopik és megjelennek a karcok, onnantól kezdve sokkal könnyebben reped meg az üveg (pl. a felülete egyenetlen, és az üveg belső összetartó ereje egységesen oszlik el, pontokban meggyengül). Tehát a fóliával egyben az üveg betörését is megelőzzük, hosszútávon értve.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
trassher #1530 üzenetére
Nekem is jelentkeztek a kis karcok, nem túl mélyek, csak bizonyos szögből látszik, de engem is bosszant. Ha fóliát teszek rá, akkor meg a kijelző nem lesz szép. Eddig mindigegyik telefonomra raktam, és amikor eladtam, akkor vettem le, és elcsodálkoztam, hogy milyen szép a kijelző.
-
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
trassher #1499 üzenetére
Szerintem itt mindenki jól ismeri az androidot
nem kell bemutatnod... Nagyon szerettem mikor már 3-adjára pörgettem végig a kezdőlapokat, de még mindig nem találtam az appot amit keresek... Szerintem a wps elrendezés sokkal jobban átlátható! Habár mondjuk ezen is van mit fejlesztgetni...
-
cashzoli
aktív tag
válasz
trassher #1433 üzenetére
Kegyetlen 740 forintért a tiedhez hasonló belsejű (az a piros szilikonszerű fogazat) tartót rendeltem, és teljesen jó. Ha ki tudjátok várni a két hetet, akkor véleményem szerint teljesen felesleges megvenni ugyanazt a műanyag vackot itthon 4-5x árban, amit ugyanúgy Kínából hoznak.
-
razzorr
őstag
válasz
trassher #1433 üzenetére
univerzális tartó
Én ilyet (vagyis ilyesmit) használok, az MM-ban vettem, univerzális teló,gps tartó, 3 féle csatlakoztathatóság (tapi korong üvegre, szellőzőnyílásba csiptethető, bárhova odaragasztható), nem volt egy ökör ára sem.Amit linkeltél, az sem rossz, de az ilynnek ami nekem is van, van egy alsó pereme, ami alulról is megtartja a telót és nincs fent az a veszély hogy kicsúszik egy bukkanónál. A másik meg, hogy amit linkeltél,azoknál a tartóknál meg úgy rá kell szorítani oldalról a tartót (hogy ne csússzon ki), hogy benyomódnak az oldalsó gombok, ha nem jó helyre rakod fel. Nekem ez bevált, két kocsiban is jól tudom használni a tartót.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
trassher #1405 üzenetére
Van egy pont, ami után egy kis nyomással (nálam) teljesen bemegy a csati. Szerintem az zavar meg, hogy a lekerekített hátlap miatt "belecsiszoltak" a jack foglalat nyílásába is, ezért egy része látszólag kilóg. Cserébe akármilyen tokozatú jack jó bele szinte az összes telefontokkal.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
trassher #1403 üzenetére
Érdekes én ilyet nem tapasztaltam még. Gáyri fülest mondjuk ki se próbáltam de a Sony MDR-EX50 tökéletes volt a telefonnal ahogy az AKG K518DJ fejhallgató is pedig utóbbinak nem éppen kicsi a csatlakozója. Viszont mindkettőt addig tolom amg lehetett és teljesen bepattant a jack csatlakozó a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gombászkönyvek egyben
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest