- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
kaloczidev #2010 üzenetére
"De az a jó, ha mindig van mit várni."
teljesen egyet kell hogy értsek! pl wp7 re már nem volt mit várni...többek közt ezért is adtam el érdemei elismerése mellett. -
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1909 üzenetére
oh azok a régi szép idők...micsoda izgalmak voltak...hányan nem értették mit is kell csinálni!
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1732 üzenetére
pedig az ám a király telefon
a "milyen telefont vegyek "topikban a favorit! az LG 4 x mellett
-
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
ooo...lehet hogy a kalapácsot kibirja/nekem nem volt szivem azt a videot megnézni,utálom az értelmetlen rombolást...de az én 920 -om is csupa mikrokarc,pedig vigyázok rá,nagyon is,és mégis....foliát én ugyan nem volnék képes ráhuzni,viszont szilikontokban/gyári/ tartom.
Zavar egy kicsit a tudat hogy,nem tükörsíma szegény,de ettől nagyobb bajom ne legyen az életben. -
nicu71
addikt
válasz
gabeunit #1411 üzenetére
Én így használom,eléggé tradicionális megoldás
Mivel szeretem a mélyet is meg a magasat is/utóbbi nem 100 %-on akkor már kissé tulsistereg.Főleg dance/electronic zenéhez,igaz 920-on,de ennek itt nincs jelentősége.
A gyári beállitások közül pedig szerintem a "hangerő "ami leginkább tetszetős nekem.
Dolbyt sajna kikapcsolom,mindkét opciót,mivel igen gagyi fürdőszoba effektet kölcsönöz az éneknek.Remélem ezt talán kikupálják majd később.
a kamerát én hagyom alapon,túl lusta vagyok hogy babráljak vele,de ez amúgy is más eset ,920... -
nicu71
addikt
válasz
littlemamba #1398 üzenetére
A SIM névjegyzéket egész nyugodtan elfelejtheted,manapság már minden a felhőben tárolódik,bármikor bárhova leszinkronizálhatod,ami sokkalta jobb ,mintha a kártyán tárolódna.Egyébként sincs ilyen lehetőség.
-
nicu71
addikt
válasz
trassher #1377 üzenetére
Egyébként a telcsi zeneileg sem rossz ám/,de a saját fülese szokás szerint vsz elég gagyi/
ugyhogy nyugodtan lehet alkalmasint hallgatni..hamarosan lesz fm rádió is
egyébként farnkó kis beszámoló,használd egészségel!BeatZ
Hát igen,wp7 után sokkal tisztább,szárazabb,biztonságosabb érzés... -
nicu71
addikt
válasz
littlemamba #1309 üzenetére
a zune-t felejtsd el,az a régebbi wp7 telcsikhez kellett.Zárolva a telefon?lehet hogy hardreset kell neked...
egyébként,mint usb meghajtót látod a gépen?Ugyanis ez elég is lenne.
belső fájlkezelő nincs.
fogalmam sincs hova teszi a bt küldött zenét...de szerintem a bt belül van ez beállitva,ha meg nem ,akkor a zenékhez teszi?soha nem küldök zenét bt-n
töröld le a skype-t,ha nem kell.De miért baj hogy beszinkronizálja?Másnak pont az ellenkezője tette be a kaput régebben./skype-t sem használok...de akkor minek írok...
egyébként is a skype asztalin is képes erre,azt hiszem alapból,is ha a windows live azonosítóval lépsz be.
, -
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1266 üzenetére
haha...velem a múlt héten történt szórol szóra ugyanez a 920-on bicajozás közben
Kicsit bosszantott,de végülis szép tőle,hogy ilyen kis gondospedig az én fülem igazán harcedzett.
-
nicu71
addikt
válasz
A plebs #1223 üzenetére
én vagy a 720-t vagy pedig egyenesen a 920-t ajánlanám.Előbbi azért,mert a legszebb,jó áron van,akkuidő is a legjobb az összes közt, ám csak a vodánál van,és 512 RAM.A 920 azért,mert ennél semmi kompromisszumot nem kell kötni,és már elég jó áron is beszerezhető ,és ez a legjobb...
-
nicu71
addikt
válasz
Pinyo16689 #1201 üzenetére
sajnos régiófüggő...és ráadásul hiába regeltél USA fiókkal,akkor is ha hungaryba vagy.akkor sem fog teljes funkcionalitásába működni...
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1132 üzenetére
Én egy AKG k370 fülessel nyomatom.Épp most értem haza egy kiadós bicajozásból,érdekes most jobban tetszett a Lumia hangzása,most vagy megszoktam,vagy kezd bejárodni? Lehet megadom neki a 4est..?
razorr szerintem teljesen jó a wp billentyűje,még a kritikusok is ezt egyértelműen elismerik.
Én csakis a taccsos fókuszt használom,igaz 920-on,de ennek itt nincs jelentősége. -
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1130 üzenetére
én egyéni eq-t használok,magas és a mély maximumon,mivel alapból a középtartomány süvöltősen harsogó,ezt lejjebb veszem /klasszikus V forma /ekkor a hangerő is elég lesz.A dolbyt kikapcsolom,nagyon eltorzítja az énekhangot,ilyen fürdőszoba effekt lesz sajna,és a hangerő kiegyenlítést se használom.
Igazából a zenei teljesíményt erős közepesre értékelem. -
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1118 üzenetére
még éppen éppen!
De a 720-t megnézve a minap,engem egyáltalán nem zavart,nem tűnt fel,hogy közel sem "retina"!
-
-
nicu71
addikt
válasz
hroberto #1083 üzenetére
ha a bt headsetnél fagyott le,akkor egyértelműen az a ludas,tehát a használata kerülendő.
Nálam 7-nél és 8 nál is zenelejátszáskor jelentkezett kizárólag fagyás,tegnap új tokot kapott a 920-s s a jackdugasz nem ment bele tökig.Nemsokára törhettem a fejem az ujrainditás módján/hangerő le+powergomb 10 mp/ -
nicu71
addikt
ma végre megnézhettem ezt a kis szépséget a vodánál.Tényleg csodaszép,még feketében is,nagyon tetszik.Ha nem vettem volna meg a 920-t jóárasítva,akkor csakis ez kéne!
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #892 üzenetére
gratulálok a kis csodához!
Egyébként,én is már két éve wp-zek,ugye,de amikor szomszédasszony 620-át állitottam be/teljesen rámbízta
/ nekem is voltak néha nehéz pillanataim,wp8 beállitása egy kicsit eltér...de megoldottam naturlich ...
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #877 üzenetére
jó látni egy régi motorost,ráadásul ,aki nem kukarobi -váltásban töri a buksiját
Én is tervezem már egy ideje a váltást wp-ről 8,ra,bár kipróbálnám a droidot is,de azt csak gyenge pillanataimban/nem adok ki 150-et normális androidos telóért,amikor a wp biztositja a gördülékeny működést fel ennyiért...
hm, de ócska reklámízű szöveg -
-
nicu71
addikt
Friss idézet a Voda 720/520 facebook promoció hozzászólásaiból
:Đonn Ricárdóó írja:" windows mobil ezek a legundorittobbak! Bánom h ilyet vettem! Ne vegyétek! "
"V. György :már rég kiment a divatból, ennél sokkal jobbak vannak, és az igaz a winmobilokkal semmire se lehet menni.
"P. László: helló ez a világ leg rosszabb telefon ja a nokia lumia amikor ráteték a Windows Phone 8 atna és még egykét" joblenne androiddal", "samsung és enyi," izgalmas...
-
nicu71
addikt
válasz
Vassili_Zait #265 üzenetére
köszi a tartalmas választ audio ügyben
azt hiszem ez alapján be tudom lőni már a zenei képességeket.
-
nicu71
addikt
válasz
Vassili_Zait #259 üzenetére
szia! Mint egy volt One x tulajtól kérdem ,hogy a hangzás minősége,volumene fülessel milyen?Ugye a HTC megdobta a beats audióval az övét,ehhez képest a 720 mennyire jó/vagy nem jó?Ez nálam sarkallatos kérdés
620-at próbáltam már,nem rossz de a hangerőt kicsit keveslem. -
nicu71
addikt
ma végre kipróbáltam a 620 hangzását a saját fülesemmel...és teljesen egyetértek azon megállapitással,hogy "van Dolby Mobile is/de minek..." valahogy mintha egy fürdőszobai effektet kapott volna tőle az énekhang amikor bekapcsoltam
feltételezem a 720 is teljesen ilyen.Ettől független továbbra is nagyon tetszik ez a teló,a cikk hangvétele pedig tényleg kritikusabb a szokásosnál/finoman fogalmazok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Formula-1 humoros
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest