- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #3529 üzenetére
Túlhajszolta magát,biztos
Én ezzel a 8.1el lehet várok még. Nem akarok laggot látni a telefonomon, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy nem vagyok hajlandó egy laggos wp-t használni, még ha csak néha csinálja, akkor sem. A droidos időszakomban annyira meggyűlöltem az akadást és laggzást,hogy soha többet, mert dührohamot kapok
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #3288 üzenetére
Nah, te is váltottál már?! Lassan elfogyunk 😞
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Napfénysüti #3156 üzenetére
Nem, van egy másik, sötétebb szürke is.
-
L4mie
veterán
válasz
Napfénysüti #3133 üzenetére
nna nem tudtam mitől aktiválódik
azt hittem mozgatásra, köszi az infót
-
Des1gnR
őstag
válasz
Napfénysüti #3114 üzenetére
Próbáltam másik simmel is, de semmi. Már visszavittem a boltba, megy a szervizbe, csak mivel kéztől vettem így van mitől félnem...
-
nyesix
senior tag
válasz
Napfénysüti #2933 üzenetére
Nekem van duplakatt ébresztés
-
yaksi
aktív tag
válasz
Az 520 is megkapta, pedig úgy volt, hogy nem...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Elvileg megkapja, volt erről cikk belinkelve.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #2868 üzenetére
Na nálam meg megakadás nem fordult még elő... A nokia kiadott egy alkalmazást, amivel mappákat lehet létrehozni a kezdőképernyőn, és oda mindenféle csempét betenni... de sokaknál random restartot okozott, pl nálam is... lassan indult nagyon és nem lehetett bele, csak appokat tenni... remélem javítják a hibákat, mert nagyon lenne rá igényem... itt megtalálod...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #2866 üzenetére
Ízlések és pofonok...
én a kijelzőjét a kameráját és a kinézetét szeretem nagyon! Általában sok dícséretet kapok emberektől, hogy de szép, meg de jó képet csinál, és a betekintési szög mindig kiveri náluk a biztosítékot... amúgy nekem pl a hangja volt nagy nagy csalódás... mármint fülessel(nem csak a sajátjával)...
És a random újraindulások azért zavarnak kicsit... kb minden frissítés után változik a gyakoriság... a gdr3 első változata volt nagyon stabil, akkor nem is fagyott soha, most az új frissítések óta újraindulgat... ja a nokia mappás alkalmazása pedig napi 2szer háromszori újraindulást okozott, mióta leszedtem ismét rendesen működik... nektek nem volt ilyen?
-
L4mie
veterán
válasz
Napfénysüti #2850 üzenetére
ígyígy
Köszi az infót
Ez mindenesetre majd kiderül, ami fontos, hogy funkcionalitásában működjön, ne laggoljon a használhatatlanságig szétmókolni úgysem fogom.
Szóval kimarad lesz az egyszeri okostelefon tulaj által szétszemetelés.
Webezni is csak buszon esetleg fürdőkádban szoktam telefonról
aztán majd ha lassú lesz úgy is jön a sírás -
hroberto
veterán
válasz
Napfénysüti #2831 üzenetére
920
-
válasz
Napfénysüti #2831 üzenetére
820-920
-
válasz
Napfénysüti #2794 üzenetére
ha a sim tartó melletti csavar szabadon kitekerhető, akkor ki lehet úgy cserélni a házat, hogy ne legyen nyoma
-
yaksi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2652 üzenetére
Igen, tudom, de akkor is fura, hogy egy drágább telefonból ezt kispórolják, míg a 620-ban benne van.
-
saiyajin
senior tag
válasz
Napfénysüti #2631 üzenetére
Semmi extra csak bugfixek jottek.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #2595 üzenetére
Ja, én is... De az 1 újraindulás után jó lett... Az internetmegosztás csak a nagyedik után működött... De lényeg hogy működik
-
hroberto
veterán
válasz
Napfénysüti #2544 üzenetére
Mindenesetre a Lumia 800-hoz képest előrelépés a fényképezője. Szerintem azért nem olyan rossz.
-
Sawyer_
tag
válasz
Napfénysüti #2446 üzenetére
Köszi!
És azt meg tudjátok mondani, hogy az exkluzív Nokia alkalmazásoknak mennyire látjátok hasznát (a Navigáció kivételével)?
Mi az ami említésre méltó?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #2388 üzenetére
Én pont ezért nem adtam el, mert nekem is az egyik kedvencem, a békebeli Ericsson t39-esem mellet
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #2384 üzenetére
Alapból a legtöbbnek hibása hangszórója... A műanyagkeret szanaszét reped... Nekem egy fekete van, amúgy nagyon szeretem! Ma is azt használom ha a htc-im épp szervízben vannak... De attól függetlenül, hogy acélháza van, nem a legjobb az összeszerelés minősége... Az egyetlen nokiám ami valaha volt szervízbe garis javításon... Let rosszat fogtam ki...meg az ismerőseim is.
-
pushalias
addikt
válasz
Napfénysüti #2329 üzenetére
Benne van a SmartCam is.
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #2287 üzenetére
500 mega netem van. Nekem elég bőven. Itthon ugye wifit használok. Mobilneten általában csevegés megy, időjárás, mail. Nem instagramozok, nem youtube-ozok szóval nem nagyon van ami egye az adatot.
Más: Ki milyen bluetooth headsetet használ? Gondolkodom hogy kéne egyet venni, főleg városban lenne jó mert forgalomban nem épp biztonságos előkotorni a telefont a zsebből meg ugye le is foglalja az egyik kezem.
-
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #2284 üzenetére
Jött a 8.1?
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #2284 üzenetére
Nekem is.
Inkább raknák be a data sense-t ne ilyen haszontalan hülyeségeket küldözgetnének.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2231 üzenetére
http://wpportal.hu/2013/10/14/microsoft-hivatalosan-bejelentette-gdr3-b-t-t-m-r-ma-let-ltheted
-
El Gringo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2233 üzenetére
pikk-pakk meg lehet csinálni... Bár utána elvileg nem lehet visszarakni a gdr2-t, de akinek sok gondja van most, annak érdemes lehet utánajárnia, és megfontolnia.
-
El Gringo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2231 üzenetére
már le lehet tölteni developer accounttal. 520 topicban olvashattok róla
-
Intru
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2164 üzenetére
Jah, a glance screenhez lehet képet rakni. Nem tudom azért,mert még béta, vagy szimplán ilyen,de nekem elég ratyin rakott be mindent :/
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #2149 üzenetére
Jó lesz az, a Ferrari meg
trassher: még a mikrokarcok is látszanak, bár kicsit a vaku tükröződik, de az adja pont a hangulatot.
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #2129 üzenetére
Nem jegyzi meg sajna a beállításokat. Linkelhetnél képeket, szívesen megnézzük.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
Napfénysüti #2095 üzenetére
Ezt a fotós topikban kaptam, jól összeszedett anyag: http://m.mobilarena.hu/tema/fotok_videok_mobillal_telefontipust_irjatok/hsz_26765-26765.html
-
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #2095 üzenetére
Automata mód megoldja, de néhány tipp:
-ISO-t mindig alacsonyan tartsd (ISO100)
-Ha nagyon közeli makrót akarsz, akkor használd a manuális fókuszt, akkor közelebbről tudsz lőni
-Ellenfényben használd a vakut
-Éjszakai fényképezésnél ha tudod tedd le valami biztos pontra a géped, és vedd fel a záridőt 4mp-re, meg fogsz lepődni -
meszipeti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2078 üzenetére
A wifi hálózat, amiről alapból netezel, proxin keresztül megy? Mert először én is olyaról próbáltam (munkahelyen), de csak otthon tudtam letölteni, ahol nincs proxi.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #2045 üzenetére
Ez érdekes, a vodás amber, reggel még Coming soon volt... de rákeresve még mindig nem dobja fel a frissítést, pedig wifiről vagyok...
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1909 üzenetére
oh azok a régi szép idők...micsoda izgalmak voltak...hányan nem értették mit is kell csinálni!
-
btudos
nagyúr
válasz
En arra lennek kivancsi, hogy ennek mi az eredete, hogyan jottek ra
-
btudos
nagyúr
válasz
Dupla
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Napfénysüti #1899 üzenetére
Kontatok biztonsági mentése nincs. Programok és üzenetek mentéséra van lehetőség Skydrive-ba, amit a Beállítások/Biztonsági mentés menüpont alatt a telefonban megtalálsz. A kontaktokat én is Google és Outlook fiókba mentem.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #1902 üzenetére
Jaaaa, na azok miatt aztán meg főleg ne aggódj! Szinkronizáld le Google-lel is, és VEDD KI A SZIMKÁRTYÁT!!! mert én egyszer megszívtam és kitörölt mindent, szerencsére csak a microsoft fiókomból... de az még egy HTC radar volt... azóta csináltam ilyet sokszor, és a kedvencem a WP-ben hogy piszokjól szinkronizál, és kezeli a kontaktokat!
Az tény, hogy én mindent lementek az outlook fiókomra, és a Google fiókomra is!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #1899 üzenetére
Skydrive... memóriakártyát vedd ki!... és vannak ilyen appok, hogy reinstaller, de ez szerintem mind felesleges... ugyanis, ha belépsz a számítógépeden a microsoft fiókodba, ott vissza tudod állítani az appokat sec perc alatt...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #1895 üzenetére
Ez hivatalos frissítés, és nem mókolás... rádugot a telefont 1 db Kábellel, és kettőt kattintassz az egérrel... utána ta dám, kész az egész... én megcsináltam, és mindenkit csak bíztatni tudok, mert utána számítógépről a marketplészen végigkattingattam az összes appot, ami fel van sorolva a törtönetemben, ez kb 5 perc... aztán hagytam állni, és 1 óra múlva már minden fenn volt... beállítottam a kezdőképernyőt... plusz fél óra... és jutalmam 3 Gb plusz tárhely a semmiből!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Napfénysüti #1895 üzenetére
Szerintem az is hivatalos frissítés, csak az a teljes rendszer egyben, az OTA pedig a módosításokat tartalmazza. A Nokia szerverről töltöd el a Nokia Softver Updater programmal.
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #1891 üzenetére
Azért vicces hogy a 720 frissítése ennyire el van maradva a többi telefonétól.
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1732 üzenetére
pedig az ám a király telefon
a "milyen telefont vegyek "topikban a favorit! az LG 4 x mellett
-
pushalias
addikt
válasz
Napfénysüti #1705 üzenetére
Szeptember végéig jönnie kell, azt ígérte a Nokia. MS meg majd betartja.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #1689 üzenetére
Egyenlőre nem tudok mit mondani, mert azóta csak wifi-vel használtam...
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #1607 üzenetére
Én csak itthon próbáltam még országon belül, erős 90%-os. A legzavaróbb, hogy rendre elnézi a házszámokat.
-
Space marine
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1576 üzenetére
Most beszéltem a T-vel, 40k körül fizethetek ha át szeretnék menni hozzájuk... lehet inkäbb kivärok egy akciôs 0 thm-es darabot... még megálmodom, de fel kell készülnöm a rendszerből elötte
-
Space marine
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1572 üzenetére
pont ezért filózom
megint 3évre venném, szóval..
-
Space marine
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1570 üzenetére
ez is igaz
csak én még filózom a 925-ön..
-
saiyajin
senior tag
válasz
Napfénysüti #1552 üzenetére
Meg szoba johetnek a legutoljara telepitett appok. At kell gondolni lett-e felteve valamilyen app a merulesek elott. Ha nem, akkor lehet az akksi figyelo vagy valami mas, aminek a background agentje futhat a hatterben. Persze meg mindig lehet egy sima program beakadas, amit helyretesz egy restart.
Nekem egyebkent egyszer volt durva merulesem, es azt a Facebook JDB okozta. Lehet ott is eleg lett volna egy ujrainditas, de mivel nem vagyok nagy fb-os, inkabb toroltem. -
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #1358 üzenetére
Jaja az a segédfény, én sosem használom ezt,feleslegesnek tartom.
Ja meg annyit meg a gyorsasághoz hogy tapi touchal sokkal gyorsabb,mint gombbal,viszont ha a gombbal nyomod akkor fél állásban befókuszál utána nyomhatod le hogy exponáljon, míg tapival egyböl fókuszál és lövi is a képet. -
Bukk900
őstag
válasz
Napfénysüti #1356 üzenetére
Be van kapcsolva az autofokusz segédfény a beállításokban, fókuszáláskor világít, exponálásnál nem.
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #1352 üzenetére
ez egyebkent honnan indult ki?
-
pushalias
addikt
válasz
Napfénysüti #1340 üzenetére
Vagy bármelyik nem ARM-es W8 tablettel.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #1270 üzenetére
Ez csak a WP sajátja, a 610-es is csinálta már...
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1266 üzenetére
haha...velem a múlt héten történt szórol szóra ugyanez a 920-on bicajozás közben
Kicsit bosszantott,de végülis szép tőle,hogy ilyen kis gondospedig az én fülem igazán harcedzett.
-
trassher
addikt
válasz
Ez már elég régi nokia feature
-
Kyller
senior tag
válasz
ENGEM BEZZEG NEM FIGYELMEZTETETT VOLNA!!!
-
Partyface007
őstag
válasz
Napfénysüti #1236 üzenetére
profilozás nekem is fontossabb lenne...
amúgy azt nem lehet megoldani wp-n hogy alapesetben minden hívóhoz beállítasz egy olyan mp3-at vagy egyéb formátumot amit kezel ami kvázi "csend" bizonyos kontaktokhoz vagy csoportokhoz egy meghatározott csengőhangot és úgy beállítani hogy csörögjön is meg rezegjen is (tudom egyszerre nem tud , de esetleg váltakozva ? ).
Így mondjuk az "általános" hívásoknál csak rezegne de legalább éjjel csak az csörögne hangosan akinek van külön csengőhang...
-
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1234 üzenetére
Van call blocking menüpont a beállításoknál.
Nekem se lényeges, de érdekes felfedezés volt, hogy van rajta.
-
btudos
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1229 üzenetére
Vettél volna Ativ S-t...
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #1229 üzenetére
nem, mivel nincs.
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #1216 üzenetére
Eddig nekem is szuperált a drive,de mióta a Debrecennél lévő elkerülő utat egyáltalán nem ismerte,kicsit felbas.ott,pedig nem tegnap építették. A legfrissebb a map.
Más: vettem a kicsikének egy ilyen bebújtatós, szalaggal kihúzós bőr hatású tokot és kb.1hét használat után elkezdte kifényesíteni két halvány csíkban felül a hátlapon. Kicsit zavaró, a falnak nem megyek tőle,de bas.za meg, egy ilyen finom anyag hogy a lófüttybe csinálhat ilyet? Nektek van hasonló kopás probléma?
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1132 üzenetére
Én egy AKG k370 fülessel nyomatom.Épp most értem haza egy kiadós bicajozásból,érdekes most jobban tetszett a Lumia hangzása,most vagy megszoktam,vagy kezd bejárodni? Lehet megadom neki a 4est..?
razorr szerintem teljesen jó a wp billentyűje,még a kritikusok is ezt egyértelműen elismerik.
Én csakis a taccsos fókuszt használom,igaz 920-on,de ennek itt nincs jelentősége. -
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #1130 üzenetére
én egyéni eq-t használok,magas és a mély maximumon,mivel alapból a középtartomány süvöltősen harsogó,ezt lejjebb veszem /klasszikus V forma /ekkor a hangerő is elég lesz.A dolbyt kikapcsolom,nagyon eltorzítja az énekhangot,ilyen fürdőszoba effekt lesz sajna,és a hangerő kiegyenlítést se használom.
Igazából a zenei teljesíményt erős közepesre értékelem. -
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #1118 üzenetére
Csodaszép kijelzője van, szerintem...
-
Kyller
senior tag
válasz
Szerintem elég! Nem zavaró. Ez az objektív válaszom
-
nicu71
addikt
válasz
még éppen éppen!
De a 720-t megnézve a minap,engem egyáltalán nem zavart,nem tűnt fel,hogy közel sem "retina"!
-
hroberto
veterán
válasz
Napfénysüti #1088 üzenetére
Félreértés ne essék, én is nagyon szeretem a 720-ast, simán megvenném még egyszer.
Csak ha már a fagyásról volt szó, ez engem sem kímélt. -
BoC1ka
senior tag
válasz
Napfénysüti #1084 üzenetére
hát én most tervezem beszerezni a készüléket nemsoká' emellett az Iphone 4 még ami szóba jöhet..de így olvasva a fórmumot, elég sok a negatív tapasztalat :S
-
válasz
Napfénysüti #1028 üzenetére
nagy vonalakban így van, nem tudnak az adott keretnél több pénzt elkölteni, ahogy te se tudsz többért vásárolni az abc-ben, mint amennyi pénz van nálad
-
válasz
Napfénysüti #1026 üzenetére
X készülék ára 100Ft, Y készülék ára 100Ft, készülék kezdvezményre van 50Ft-unk , ezt tudjuk elosztani az X és Y telefonra. X telefont 60Ft-ért adjuk, a Y-t (ami nem is elérhető) 90-ért. Ha X-t is 75ért valamint Y-t is 75ért adnánk, ugyanúgy beleférne a keretbe ( de Y még mindig nincs), ki járna jobban?
és igen, tudom, hogy túl van árazva, nem is gyengén
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1018 üzenetére
Most megnéztem mennyi lenne ha csak simán flottás előfizetés mellé vettem volna net nélkül: 61.990 Ft.
olyan marha sokat nem engedtek pluszba akkor de szerintem az 55k még így is nagyon jó ár.Egyébként ahogy nézem ha valaki még nincs 26 és diák akkor ez a Kredit tarifacsomag elég jónak tűnik és amellé is 55k lenne a 720.
Viszont ha ez nem teljesül akkor a flottáshoz árban legközelebb eső ajánlat már durván rosszabb. ott 77k a telefon és elég magasak a percdíjak. Ilyen csomaggal mondjuk tuti nem venném. -
duo
addikt
válasz
Napfénysüti #1015 üzenetére
Na annyit speciel én is kiadnék.
de én meg flottás vagyok és ott a legmagasabb készülékár dukál ha olcsón telefonál a paraszt
-
pitius
tag
válasz
Napfénysüti #1010 üzenetére
Köszi!
(Ezt viszont csak akkor lehet kikapcsolni, ha épp online vagy ;-) )
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Napfénysüti #997 üzenetére
Hát ismerve magamat 1 év bőven elég, talán akkor már jönnek ki uj modellek...E72 esem van tehát ezután akármilyen telefon gyors lesz
csak valahogy nem tudom otthagyni a fizikai billentyűzetet
ugyanarra használnám mint e72-őt. push email, gps, telefon, sms, whatsapp. Erre bőven elegendő az 520 is, ezért vacilálok..több mint duplájába kerül, még nem fogtam meg egyiket se, tapasztalni kell a minőségbeli különbséget..( mndjuk e72 után sztem egyik se fog felérni hozzá)
-
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #968 üzenetére
Most rámásoltam sok muzsikát, azok betöltése normál sebességgel történik...Fura, hogy az exponálás miért olyan lassú...
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #968 üzenetére
Nekem egy 16GB-os Samsung sd van benne, most próbáltam villámgyorsan menti a képeket fotózáskor a kártyára. Class6-os
-
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #966 üzenetére
Én is pont ezért vettem...
Habár lehet csak nálam lassú, amúgy is van baj a 720-ammal...
-
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #964 üzenetére
Egy ilyen: [link]
-
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #961 üzenetére
Én is azt vettem, és az exponálás lényegesen lassabb lett...Van 1mp mire elmenti a képet, vagy több is...
Máshol nem éreztem még lassúlást, majd zenéket átpakolom sd-re, megnézem azzal mit kezd... -
válasz
Napfénysüti #946 üzenetére
és még mindig tartod, hogy maximum 4.3?
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #939 üzenetére
Nem! A 10%-os kedvezményt a cetelem hitelkártya első használatakor kapja, vagyis a hitelkártyáról vonják le az összeget, amit 12 hónap alatt egyenlő részletekben kell törlesztenie.
89 ezer 40%-a, az kb 40 ezer. Én csak kerekítettem.
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #933 üzenetére
A sebességkorlátozás a vitamaxos internetre is igaz, vagy csak az előfizusra?
Erről nem találtam semmit a voda honlapján, és elfelejtettem megkérdezni. -
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #927 üzenetére
T-mobilos vagyok, de azon nincs internet és nem is lehet rá kérni. Telenor kártyával szoktam netezni 5Ft/1MB, és nincs korlát, csak amennyi a feltöltött egyenleg enged. Vodánál csak csomagok vannak, amit, ha elhasználnék nincs tovább az adott hónapban, viszont, ha egy dekát sem netezek, akkor is levonják a csomag díját. Ez így nem igazán jó!
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #930 üzenetére
Eddig 100 megám volt de egy xperia minivel a netezés nem nagy élmény, valószínűleg ezért is nem használtam annyit.
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #927 üzenetére
Én augusztusban tervezem megvenni szintén vodánál, addig lehet lejjebb is megy az ára. Most flottában alap kategóriában 71.990. Lehet benevezek +500mega netre, úgy csak 59.990. Nem vagyok nagy mobilnetező de +1600ért szerintem az 500 mega nem rossz.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #900 üzenetére
Most olvasom... Hogy csak töltöttségi szintet jelez majd...
-
válasz
Napfénysüti #900 üzenetére
es hogy tetszik, hogy nem rezeg csorges kozben?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Napfénysüti #898 üzenetére
Olvass vissza, elég sokat beszéltek erről. De amúgy a 925-ben már villlog a windows gomb, hátha erre is lesz hasonló!
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #881 üzenetére
2400 ft /2GB??? ez melyik csomag? Gondolom nekem nem lehetne ilyet kérni, még sosem voltam Vodás!
Ja én is gratulálok, igen mondhatjuk úgy, hogy nem jártál rosszul! -
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #892 üzenetére
gratulálok a kis csodához!
Egyébként,én is már két éve wp-zek,ugye,de amikor szomszédasszony 620-át állitottam be/teljesen rámbízta
/ nekem is voltak néha nehéz pillanataim,wp8 beállitása egy kicsit eltér...de megoldottam naturlich ...
-
Lalllerrr
tag
válasz
Napfénysüti #890 üzenetére
Beállítások->jobb swipe->telefon, ott legörgetsz, ott van legalul
-
saiyajin
senior tag
válasz
Napfénysüti #884 üzenetére
Grat hozzá! Majd valami vélemény összefoglalót (pár nap után) szerintem szívesen olvasnánk többen.
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #887 üzenetére
168mb
-
nicu71
addikt
válasz
Napfénysüti #877 üzenetére
jó látni egy régi motorost,ráadásul ,aki nem kukarobi -váltásban töri a buksiját
Én is tervezem már egy ideje a váltást wp-ről 8,ra,bár kipróbálnám a droidot is,de azt csak gyenge pillanataimban/nem adok ki 150-et normális androidos telóért,amikor a wp biztositja a gördülékeny működést fel ennyiért...
hm, de ócska reklámízű szöveg -
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #877 üzenetére
-Sufni GSM boltokban 65-73 ezer a független külföldről behozott (garancia bizonytalan) de legalább van szinválaszték
-Hivatalos független 110 ezer fekete szinű
-Vodafone 77 ezer fekete szinűkb. ennyi, ez Magyarország: éljen a "szürkeimport"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest