- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzzzzzzzzz
tag
pedig bizony
éjszaka 1,5óra alatt települt (na jó inkább kettő) most reggel óta basztatom
ami így elsőre lejön, hogy a több csempeméret eléggé egérmozi ezen a kijelzőméreten, illetve a kezdőképernyőre visszatéréskor nem annyira folyamatos az animáció.A naptár nézetek nagyon jók lettek, kár, kár, hogy a Live Tile-ja nem olyan mint mondjuk a Chronos-é
(vagy ezt lehet valahol állítani?) -
thebeegee
tag
A 1020 tesztnél lévő ábra jól illusztrálja a kamera képarányok szerinti levágását. Ott 33 és 38 megapixelesek a képek, az érzékelő pedig 41 MP.
-
Tybee21
senior tag
Pénteken telepítettem az új frissítést, és szombaton volt egy fagyásom, pedig nem is nagyon emlékszem, hogy valaha volt-e ilyenre példa. Csak soft reset oldotta meg. Azóta minden fain.
Egyébként az érdeklődőknek. Még minidig a WP a legjobb, bármelyiket választják nem bánják meg, én személy szerint a 8-asok közül csak a 720-at használtam, de egy komámnak van 820-a, ő is nagyon meg van vele elégedve. -
Pinyo16689
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest