- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #4127 üzenetére
Én ezért adtam el... az árából egy jó állapotú Ativ s-t simán lehet venni... aztán az pörgősebb... vagy akár egy 820-ast...
Sajnos ez volt a leggyöngébb WP8-as telefon... Pedig gyönyörű, és anyaghasználatban nekem a kedvencem... Kamerája több mint elég volt nekem... és a kijelzőt is nagyon szerettem... de antutun még a 520-nál is gyengébb volt... és a 8s-is körbehugyozta... saját mérések...
-
Vassili_Zait
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #4079 üzenetére
30-ért veszel egy használtat... Gyönyörű állapotban!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
McDoug6lak #4039 üzenetére
Hiányosat nem vennék... ki sem tudod próbálni rendesen... Amúgy nem szokott velük gond lenni... csak a kijelző néha önálló életre kel... Én pl. azért adtam el...
-
Vassili_Zait
senior tag
Annak aki esetleg megmaradna ennék a kategóriánál....:
Szomorú, hogy nincs rajta, csak virtuális gombsor... remélem a dedikált kameragombot nem spórolják le... ha igen nem lesz ez a kövi telóm...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
tittipecci #3837 üzenetére
Már elég rég kifutott, most a 630-ast pörgetik... Nemsokára remélhetőleg lesz utódja a 720-nak is... Legjobb kategótia volt szerintem!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3715 üzenetére
Az okokat nem az usernek kéne keresni, hanem a MS-nek...
amúgy most leírtad ugyan azt, amit én is...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3712 üzenetére
"Az S4 és a 720 nem egy liga."
Értelmezted is amit írok? vagy csak végigfutottál rajta?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3703 üzenetére
Na ezek azok a sztereotípiák amiknek csak a fele igaz... Ram csak akkor fogy el ha hülye a felhasznàló... Nagyon jól belehet álligatni a dolgokat... Én pl ne
Használok appkillereket... Ébresztő tudom hogy régen szar volt... Ezért még mindig a 8s-re ébredek...Kifagyó programok? A devpreviwe wpn sokat fagynak az appok... Meg az én 720am is fagyós volt... Droid meg nem igazán... Szóval ez hülyeség... Persze a 30ezres zeteblédek thlek kifagynak...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3693 üzenetére
Hát... tartom azt az állításom, hogy bármelyik WP felveszi a droidokkal felső kategóriában...
Sebességre ugyan az, csak ugye, az appok sokkal jobbak
és a FB messenger is sokkal jobban optimalizáét, nincsenek visszatöltések... de ugye a whatsapp is szar volt, aztán milyen faszára meg tudták csinálni, remélem a FB messenger is így lesz! Itt van a legtöbb behozni való...
Ami a Samu mellett szól, az a formaterv, mármint nem az hogy szebb, mert nem, de baromi ergonómikus... valszeg az ativ vonalon fogok visszatérni a WP-hez, ha elérhető árban lesz az új... Hatalmas kijelző, de a telefon mégis sokkal jobban elfér a zsebemben... a lumiát mindig ki kellett tennem... ha leültem... ezt nem...
Droid kamera app nem jön be, abban a WP sokkal jobb...
Billentyűzet... 3 napig próbálgattam mire találtam egy olyat ami megközelíti a WP-set...
Ami nagyon zavar, hogy hiába pakolom ki az ikonokat meg widgeteket... eltévedek, és percekig lapozgatok, mire megtalálok valamit... ebben a WP verhetetlen...
Laggolás? Az Wp-s tündérmese
Tényleg nem tapasztalom... mondjuk hozzányúltam rendesen a touchwizhez... és kikapcsolgattam mindent ami felesleges...
Akis fasza, addig bírja kb mint a 720...
Zenelejátszót nagyon sajnálom, mert a WP-s annyira jó, hogy hihetetlen.... pont ezt vártam, hogy majd feltelepítem a winampot meg ilyen szarokat... de rá kellett jönnöm, hogy a wp-s beépített mindegyiket lemossa... stílusban és használhatóságban is... és a hangerő megnyomással történő kezelés nagyon hiányzik... eddig nem találtam olyat ami tudná... mondjuk 4-5 próbálkozás után feladtam, és a 8s-emet használom ilyen célra
Állapotjelző led! Nagyon kellene a WP-re... glance screen meg nagyon hiányzik a droidról... szóval 1:1
Egy dolog ami nem hiányzik... a betöltés... és folytatás...felirat. de ezt betudom az 512 ram-nak...
Szóval összegezve, a droid funkcionálisan utol van érve! Appokban viszont nagyon nagy a lemaradás...
a 720 képes felvenni a versenyt akármelyik csúcs droiddal egy laikus kezében... tőlem is kérdezték nemrég, hogy hogy merek egy ilyen méregdrága telefonnal bulizni menni, és még fotózok is vele... akkor kb. 30-35-öt ért használtan a 720... viszont ennyiért egy droid az kínszenvedés...
Természetesen a 8s-t megtartottam, hogy tudjam követni a fejlődést
-
Vassili_Zait
senior tag
Ne vegyél szar kingakármilyen kártyát... nagy tételben bevásárolt belőle a cégünk, egy csomó tönkre ment...
Tesco, 32, 16 GB-os Sandisk Ultra, árban is jó! Van hozzá fasza Gari, és class 10-es... én 720-ban olyat használtam faterom is, nincs tripla dupla zeneszám a lejátszóban, és villám gyors!
-
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
trassher #3612 üzenetére
Hagyjuk már,
én mikor megvettem a 720-amat... 1 hónapra rá bementem egy pesti nokia care-ba, és kérdeztem naívan, hogy van e hozzá wireless töltős tok... erre a srác mondta, hogy mutassam már, mert még csak képen látott ilyet... és hogy nem tudta, hogy már kiadták... na azóta nem járok ilyen helyekre
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3594 üzenetére
Ki lehet kapcsolni... beállításokban keress rá!
-
Vassili_Zait
senior tag
Én is így voltam vele, aztán később beugrott, hogy a buliban kiborítottak egy pohár bor, én felkaptam a telefont, azt hittem nem lett baja, de lett... csak 4-5 órával később némult el...
Mindenképpen vidd be mert lehet nem ez a baja, de számolj vele hogy ez... viszont öröm az ürömben, hogy olcsón szaktudás nélkül javítható házilag is! És lesz egy új karcmentes telefonod... ha a német ebay-en nézed ott olcsón van hátlap, ami pár nap alatt megérkezik!
-
Vassili_Zait
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3542 üzenetére
Én azt használom, és tetszik, így a közepes csempének normális mérete van és ugye az legalább live tile, a kicsi meg csak számokat jelez...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Partyface007 #3517 üzenetére
Volt már almás termékem :d nem attól félek, hogy savanyú lesz, hanem hogy drága
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3514 üzenetére
jaja, én használtam droidot
úgyhogy most kicsit nosztalgiázom
remélhetőleg a tényleges megjelenésre optimalizálják minden telefonra... Amúgy szerintem tűrhető, amin nagyon kibuktam az a zenelejátszó lassúsága... de cserébe nagyon faszán felismeri a fileokat.... és a gépelésnél belejavítás módosítása... az a funkció volt az, ami miatt beleszerettem a wp-be... ja meg persze a képek... a többi cucc nagyon bejön... de ha nyárra ez a lagg dolog nem oldódik meg... akkor beleharapok egy almába... vagy egy z10-es BB-be... én nem fogom visszapakolnia a WP8.0-át... most tértük utól a 8.0-el kb a gingerbread-et... az nem most volt
viszont funkcionalitásban nekem bőven elég lenne, de lag nélkül...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3512 üzenetére
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Szerintem nem kell ettől tartani... még így is sokkal kisebb lesz a hardverigénye, mint a droidnak... a mai nap jelentek meg pletykák a 4gb rammal szerelt ZTE-ről... hát a WP ennek ellenére megy 512 ramon... nincs miről beszéllni... trendek sajnos vannak, ezt meg kell szokni... ha nem akarod ne tedd fel a frissítést, de az iphone is megnöveli a kijelzőt.. mert a tömeg azt akarja...
-
Vassili_Zait
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
Nem értem, hogy a 720-ról mért spórolták le ezt... nekem vodás HTC 8s-en van data sense...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Partyface007 #3350 üzenetére
Csak pletykák vannak... Dual simes verizó is várható... Gyanítom megmarad a jó kamera, de hardveres gombok eltűnnek, 1giga ram, és kicsit erősebb proci várható... De ez az egy kategória amiben még a pletykák is ritkásak...
-
Vassili_Zait
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
tartlev #3327 üzenetére
A fehér fényes tapad, a fekete matt csúszik mint atom... a fekete vékonyabbnak tűnik szemre, de nem az... lemértem tolómérővel
Amúgy azt vettem észre, hogy a fekete sokkal rondább lesz... mert kifényesedik... a fehér viszont nem mattul meg, és nem is karcolódik nagyon...
Ha esetleg 625-öt néznél? abból szerintem több szín van még a boltokban... és erősebb is!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Hejja1234 #3323 üzenetére
Egyértelmű Garis kijelzőcsere!
meg kell szokni, hogy ne a hátára tedd pe a telefont, mert ha a hangszórója el van takarva akkor nagyon szar... Amúgy az enyémnek és fateroménak is nagyon szép hangja van... Ha a tiéd kézbe véve is szar... Akkor ott más baj van! Gyanítom egy jó hulladékot fogtál ki... :/ -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3316 üzenetére
Igazából én már az utódot várom, ha lesz benne normális kamera meg minimum 1 giga ram, a kinézete hasonló lesz, és egy HD kijelzőt kap, akkor azt hiszem azonnal be is ruházok egyre... ha nem akkor marad egy 925... a pletykák régebben 720-as duál Sim-es utódjáról szóltak...
-
Vassili_Zait
senior tag
Vett már valaki komplett hátlapot a telefonjához? Én cserélném, mert lakkos fehér, és kicsit már nem az
Illetve a jack aljzat ment benne tönkre... az vajon mindig tartozéka, ezeknek a hátlapoknak?
-
Vassili_Zait
senior tag
Megjelent a FB messenger! Kicsit örülök neki, de igazából ez visszafejlődés... az integráltat kellett volna ezekkel a funkciókkal kibővíteni... és mostmár végképp nem férek el a zárképernyőn...
Ja vicc az egészben, hogy nem lehet fektetett helyzetben írni vele...
-
Vassili_Zait
senior tag
Lassan már csak olyanok írkálnak ide, akiknek csak volt 720-asuk
Mondjuk nagy részük nagyobb lumiára váltott, ez azért pozitív, mert nem csalódtak a 720-ban... szerintem mikor én vettem, a lehető legjobb döntés volt...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
razzorr #3276 üzenetére
Nem belső égésű motor ez, hogy bejáratós legyen
Abban nem hiszek, hogy magától megjavulna... Max csak szerencséd van... Ha visszaolvasgatunk, vagy te talán még emlékszel is rá, rengetegen írják, hogy lefagyott mit kell vele csinálni, meg újraaindult... Nem akarom fikázni, egyáltalán, mert nagyon jó teló, és nem bántam meg, hogy megvettem... De az enyémet lassan lecserélem, valami nagyobbra... 920,925 vagy 1020... Legjobb az lenne, ha jönne mondjuk 735 jobb procival, 1giga rammal és dual simmel... Hasonló kinézettel... Na azért már szaladnék is a boltba!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
mike1334 #3269 üzenetére
Én inkább 820-at javasolnék!
720: LED villanó van, kamerája nagyon jó, több napot is bír, intenzív használat mellett... Stabilnak nem stabil... újraindulgat, ezt a nokiákhoz viszonyítva értsd... nem gyakori dolog, kb 1-2/hó... Állítólag 1Gb ram felett ilyet nem produkálnak...
(#3270) xperiasigi Ha nem ilyened van, és nem is használtál ilyet, akkor minek írsz róla véleményt?
-
Vassili_Zait
senior tag
Nekem a GDR3-mal volt rossz az akkuidő, meg fagyott a telefon... Black-kel 2nap nagyon intenzív használatot kibír!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Sawyer_ #3237 üzenetére
Attól függ mennyit böngészel? Mert ha nagyon sokat meg mobilnettel,akkor érthető... Én pl egy átlavos napomon 30-40%-ra merítem, de be van kapcsolva a 3g meg a wifi is... Plusz folyamat megy a glace... És elég sokat böngészek... Plusz 2 push email... Meg mindenféle üzenő appok... Reggel 8kor szoktam levenni a töltőről...
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Remélem még optimalizálási fázisban van a dolog... mert, ha egy ilyen lagtengert kapunk... akkor hajítom a 720at a kukába...
-
Vassili_Zait
senior tag
Hát... semmi jó hírrel nem szolgálhatunk... már volt pár hete egy hozzád hasonló eset... ott elég drága lett a javítási költség...vagy ez... de nehéz lesz olyat találni aki kicseréli... vagy egy ilyen... de ez meg nem túl olcsó... Szétszedni a telefont nem egy nagy zsúr, de a Digitizer csere az már szebb mulatság lesz...
-
Vassili_Zait
senior tag
Ezután a lista után csorog a könnyem
(BobTail-től loptam...)
•Audio / video átkódolás, hardveres támogatással,
•Médiatartalmak szerkesztése, audio- és videoeffektek használata, slow motion használata,
•Az alkalmazások önállóan is rögzíthetnek audiovizuális tartalmakat,
•Térhatású 3D elemek megjelenítésének támogatása,
•WiFi Direct szabvány, közvetlen adatátvitel WiFi kapcsolaton két eszköz között,
•Új fejlesztői eszközök: SemanticZoom, DataPicker, TimePicker,
•PlayTo támogatás,
•Egyszerűsített alkalmazáson belüli bejelentkezés Microsoft fiókkal, így a Windows 8-as programokhoz hasonlóan minden adat szinkronizálható,
•File picker – megújult fájlkezelés,
•Geofencing API a helyalapú emlékeztetőkhöz,
•A feladatkezelőből a most bevezetett “X” gomb eltűnik, az alkalmazás előzmények közül az adott program előnézeti képének lefelé húzásával lehet kiiktatni egy-egy elemet – hasonló módon, mint ahogy a Windows 8 alkalmazásokat zárhatjuk be PC-n vagy tableten,
•Választható háttérszínt kap a navigációs sáv,
•Megválasztható az USB csatlakozás módja,
•Átrendezésre került az alapértelmezett kamera alkalmazás kezelőfelülete a Windows 8.1 mintájára,
•Nincs többé XAP kiterjesztés, csak APPX,
•A vissza gomb nem zárja be az adott programot,
•VPN kapcsolódási képesség,
•OneDrive integráció beépített fájlkezelővel,
•Alkalmazások közti szűrés használati gyakoriság és telepítési idő alapján,
•Fejlettebb multitasking,
•SD kártyára történő alkalmazástelepítés,
•Internet Explorer 11 fejlesztett WebGL támogatással,
•Szeparált hangerőszabályzók,
•Intelligens Bing alapú keresés – Windows 8.1-hez hasonlóan,
•Különálló alkalmazások a videóknak és a zenéknek: Xbox Video és Xbox Music,
•Új külsőt kapott az Xbox Game Hub,
•Mélyebb szintű Twitter integráció az kapcsolatkezelőbe,
•Nincs többé Facebook integráció a fiókbeállításoknál,
•Főképernyőről egy mozdulattal előhozató gyorsbeállítások,
•Főképernyőről alulról előhozható Action Center az összes értesítéssel – szemben az értesítési központtal,
•Az elnémított értesítések az Action Centerbe kerülnek,
•A csempe értesítések egy a csempe bal széléről indított mozdulattal olvasottá tehetők,
•Automatikus alkalmazásfrissítési opció,
•Jobb fiókadat mentési képességek,
•Fejlesztett billentyűzet,
•Bluetooth 4.0 Low Energy támogatás a nem Lumia modellekre is,
•Képernyő tartalmának tükrözése TV-kre és monitorokra, -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3070 üzenetére
Ha egy kicsit is nem ideálisak a fényviszonyok... akkor a 820 már tiszta zajos kásás képet lő... legalábbis amit próbálgatok... a 720 viszont még akkor is kielégítő képeket csinál... de kellene több tapasztalat, hogy valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest