- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
thami
tag
-
thami
tag
válasz
hroberto #4056 üzenetére
Teljesen igazad van! Csak ugye ezek megint csak a számok. Ezek mellett még vannak a felhasználói szokások és az érzelmi oldala. Ezen hármast figyelembe véve a 720-assal elégedett vagyok. Hozzáteszem IPS párti is vagyok
Másoknál lehet ezek a szempontok 925-öst szülnek. Nekem 8.1-el sokkal jobb lett a 720 féltem tőle de így még marad is egy darabig...
-
McDoug6lak
tag
válasz
hroberto #4044 üzenetére
Reggeltől estig elröcög töltés nélküll? Leginkább telefonálok, de azt sokat
Net max wifin lenne. Játszani nem játszom, zenét nem hallgatok, videózásra nem igen használnám, ahogy említettem telefonálás, meg esetenként fényképezés. Ennek tükrében szerinted estig ellenne töltő nélkül?
-
-
ferke72
aktív tag
-
mike1334
veterán
válasz
hroberto #3280 üzenetére
Köszönöm
Már csak az érdekelne, hogy szerintetek mennyit érdemes érte adni? Telenoros függő vagy független jöhet szóba, használt is, ha van még rá legalább egy év garancia és szép állapotban van.Jah és még vmi..ez versenyzik egy S5610 Primo+Wayteq 5H kombóval..a Primo szép képet készít és megbízható telefon, a Wayteq meg nagy kijelzőjű, és van benne Gps...ugyanazokra használnám, mint ezt csak ugye ott felváltva
-
Sawyer_
tag
válasz
hroberto #2876 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, nálam is ugyanazek a szempontok voltak a döntőek. Meg ugye a HTC jövője elég kérdéses...
A 625 szerintem nem éri el a 720-at minőségérzetben, és nekem már ott a kijelző is túl pixeles (OK, tudom, hogy csak 16 PPI a különbség a 720 javára, de akkor is).
A kicsit erősebb proci + az LTE számomra nem vonzó.
-
Sawyer_
tag
válasz
hroberto #2872 üzenetére
Én is tapasztalom kicsit a Vassili_Zait által leírtakat, de nem annyira vészes a helyzet azért. Mielőtt megvettem sokat nézegettem a 820-szal egyszerre, teszteltem különböző weboldalakat stb., de ott nem jött ki nagy különbség. Persze való életben lehet más a helyzet... Amin egyértelműen látszott a plusz RAM az a 1020-as volt, de ott ugye 2 GB van belőle, még szép, hogy folyamatosabb a rendszer.
Mondjuk kipróbálnám egy hétig a 8x-et is...
-
skizzz
csendes tag
válasz
hroberto #1424 üzenetére
Köszi, most megint elbizonytalanodtam
Nem tudom, így élőben Vodafone üzletekben vagy esetleg más szolgáltatóknál szokott kirakva lenni, ahol meg lehet nézni őket? Csak mert még tényleg nem láttam élőben (nagyon tetszik videók/képek alapján!
), meg nagyon egy ismerősömnek sincs ilyen készüléke.
Egyébként nekem is a ciánkék jön be a legjobban, dehát az nincs itthon semilyen üzletben tutira.
-
whirus
tag
válasz
hroberto #1424 üzenetére
Kedves WP fórumtársak!!
Eldöntöttük hogy a zöld 820 mellé a barátnőmnek egy 720-ast rendelünk holnap. Viszont ő nem szeretne fényeset és feketét sem.
3 kérdésem volna a tulajdonosokhoz:
1. A piros és a fehér nagyon csillog a fényképeken. Élőben is?
2. Ciánkéket lehet Magyarországon szerezni, mert az lenne a legjobb (a képeken matt)?????
3. Ha nincs ciánkék, akkor a sárgával kell beérnünk. 2 tesztben matt, 2 tesztben fényes. A képeken is. Akkor most mi az igazság??Bocs a szőrszálhasogatásért, de ez jelenleg a legfontosabb kérdésünk, mivel a típus biztos.
Előre is köszönöm, köszönjük, szép estét Nektek!!
-
littlemamba
aktív tag
válasz
hroberto #1346 üzenetére
Hmm ez sajnálatos részben, viszont az infót köszönöm újra
(Egészen szimpatikus ez a telefon, most hogy pár napig nyomkodtam, Édesanyámé amúgy valójában, az első okostelefonja. Igazából örülök, hogy nem androidot adtam a kezébe, pedig nagyon sokat agyaltam rajta, hiszen abban mondhatni otthonosan mozgok, itt amint látjátok, azért akadnak kérdéseim.) -
nyesix
senior tag
-
nicu71
addikt
válasz
hroberto #1083 üzenetére
ha a bt headsetnél fagyott le,akkor egyértelműen az a ludas,tehát a használata kerülendő.
Nálam 7-nél és 8 nál is zenelejátszáskor jelentkezett kizárólag fagyás,tegnap új tokot kapott a 920-s s a jackdugasz nem ment bele tökig.Nemsokára törhettem a fejem az ujrainditás módján/hangerő le+powergomb 10 mp/ -
Napfénysüti
nagyúr
-
-
btudos
nagyúr
válasz
hroberto #988 üzenetére
1-1 hétig volt nálam az 520 és a 720, gondolkodás nélkül kifizetném a 720 felárát. Másfélszer annyit bír akkuról (ennél egy pillanatig sem aggódtam hogy egy húzósabb napon kibírja-e estig), nagyságrendekkel jobb a kijelzője (az 520-é meglehetősen gyatra), a kamerája, van LED, nagyságrendekkel minőségibb a készülékház. Ha árban belefér a 720, én mindenképp azt venném.
Később várható az upgrade opció Here Drive+-ra, de hogy mibe fog kerülni, azt nem tudjuk.
-
Tybee000
aktív tag
-
razzorr
őstag
válasz
hroberto #235 üzenetére
Édekes ez a navi kérdés. Nekem van egy olyan sejtésem, elméletem,hogy ha most induláskor belerakták volna a +os driveot, akkor az halál lett volna a 620ra és senki nem vette volna. Persze lehetett volna a 720at meg drágábban adni teljes navival, de akkor meg ott a 820 és menne a háborgás,hogy az 1gb ram és akkor miért majdnem olyan drága a 720. Ebben az esetben a 720 saját magát ítélte volna magára.
Ha én a Nokia helyében lennék, 1-2 hónap múlva frissiteném a 720 naviját, hiszen akkor a 620at sem veszélyezteti tovább,mivel már nem új termékről van szó és szépen be tudnak állni az árak.
Mondjuk ez csak egy elmélet :-) De hátha.Mindenesetre várjuk tovább a 720 tapasztalatokat, hibákat. Főleg fotó,akku,gyorsaság.
-
Sztif
aktív tag
válasz
hroberto #223 üzenetére
köszönjük az első írást róla!
Jó olvasni hogy 800ról váltottál. Nekem nagyon bejön a 720 mert ugyanúgy unibody-s mint a 800. Ugyanúgy szép forma, GG, jó kijelző - minőségi az egész.
Viszont én ha váltanék akkor már szeretnék HD kijelzőt, jobb kamerát és a Drive+ is kéne... ezek hiányában a 720am nem lesz, pedig nagyon szép!
Várjuk a többi észrevételedet, negatívakat is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest