- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
Egy ideig az volt a terv, sőt bántam is hogy nem azt vettem. Viszont a 720 mellett a jó akksi miatt (is) döntöttem és a 925-ről kiderült hogy az akksiban nem olyan jó. Ezért is nem cseréltem le rá később.
Bár egy kicsit még mindig mozgatja a fantáziám, hiába nem egy mai darab. -
Lacess
tag
válasz
ferke72 #4417 üzenetére
A telefonos appban nem tudom, ott nem látszik sehol.
Desktopon, böngészőben bejelentkezel-> Név mellett jobb felső sarokban Beállítások(fogaskerék)-> Bal szélen a felsorolásból az utolsó pont az "Eszközök biztonsági másolatai".
Régebben ezt a "További tárhely vásárlása" lehetőségen belül találtam meg valahol. Beletelt egy időbe míg meglett.Egyébként marad még valaki a ph-n akinek 720-a van rajtam kívül?
-
Lacess
tag
válasz
trassher #4305 üzenetére
Én is hasonlóan látom a dolgot viszont ha ledobja a láncot a 720 és addigra nem lesz egy épkézláb modell olyasmi specifikációkkal amiket az előző hozzászólásban írtam akkor.... nemtudom.
Előkeresem a jó öreg E71-et...
A 730/735-tel nem csak az a baj hogy hiányzik a Glance. Nekem hiányzik a kameragomb (pedig eddig összesen nem csináltam 100 képet telefonnal, de akkor is kell), hiányoznak a kijelző alatti gombok és még pár apróság. Emelett nekem egyszerűen olyan "bóvlinak" tűnik az a telefon. Nemtudom miért de ez a véleményem. Meg az hogy kezd eltűnni a középkategória. -
Lacess
tag
válasz
trassher #4296 üzenetére
Ugyan ez a problémám nekem is.
Ami használható lenne az már akkora mint egy kiscsoportos vágódeszka (830, 930).
Ráadásul a 720-al az a helyzet hogy nagyon tetszik külsőre, alul van az usb, van kameragomb és rendes navigációs gombok. A kijelző IPS, a kasztni unibody, van microSD... Nekem egyszerűen tökéletes, méretben sem kellne nagyobb. És az akksi is elég jó- főleg a manapság tapasztaltakhoz képest- ez pedig nekem negyon fontos.
A legjobb az lenne ha ez alatt a motorháztető alatt lenne egy sokkal modernebb és combosabb erőforrás.
Én sem akarok váltani wp-ről de nagyon kellene már egy 4coll (max 4,5) körüli rendes hardverrel szerelt modell.
925-ön gondolkodtam én is de már nem biztos hogy jó döntés lenne. Sajnos megy az idő.Írjunk valami petíciót vagy valamit a MS-nek! Vegyenek példát az Xperia Z1/Z3 Compactról!
-
-
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Következő problémára kellene megoldás: A telefonnal egy bevásárló központ wifijéhez csatlakoztam ahol a szokásos ablak jött be a "felhasználási feltételek elfogadása" témában.
Elfogadtam, csatlakozott, működött.
A munkahelyemen is egy ilyen wifi van ahol el kellene fogadni ezeket a feltételeket csatlakozás előtt. Na itt kezdődnek a gondok.
Amikor behozná ezt az oldalt ahol rá kell nyomnom az elfogadásra még mindig a bevásárlóközpont oldala jön be ahonnan persze nem tudok továbblépni sehova. Ezáltal csatlakozni sem tudok a hálózatra.
Itthoni ismert jelszavas wifi tökéletesen működik.
Töröltem mindent amit tudtam Explorerben (előzmények, cookie-k amit lehet), valamint még az ideiglenes fájlokat is. Újraindítottam a telefont de semmi változás. Nem tudom honnan szedheti elő még mindig a bevásárlóközpont bejelentkezéses oldalát. És miért nem az hozza be ami az adott hálózathoz tartozik.
Ötletek?Köszönöm előre is!
-
Lacess
tag
Emellett nem beszéltem csúcskészülékről, középkategóriát írtam.
-
Lacess
tag
Én azt nem tudom felfogni hogy miért nem képes a Microsoft egy iPhone 5(s) méretű és valami hasonló anyagminőségű készülékkel előállni. Az ismerettségemben rengeteg Iphone van és a legtöbben pont a méret miatt vették. Le sem sz@rták hogy másnak is olyan van meg hogy Magyarországon már sajnos státusszimbólumnak számít. A méret és a használhatóság miatt vették meg azért mert telefon kellett a zsebükba nem egy LED TV.
Szerintem az iPhone sikere ennek is köszönhető bizonyos körökben. Ha már nem kapni rendes "gombos" telefont és rá vannak kényszerítve az érintőkijelzőre akkor legalább használható legyen egy kézzel. Mint ahogy egy MOBILTELEFON-tól elvárná az ember.
Nem értem hogy miért nem akarnak egy kicsit csak felszállni Microsofték erre a vonatra, egy középkatgóriás, minőségi készülékházzal ellátott 4" körüli modell egy combosabb akkuval.
Hatalmas sikere lenne szerintem.Bocs ha kiborultam...
-
Lacess
tag
válasz
razzorr #4132 üzenetére
Hát velem meg az a helyzet hogy pont ez a 720 méret ami megfelelő, nagyobb kizárt. Az egykezes használatról semmiképp nem mondanék le. Viszont a 73x is már túl nagy. Egyszerűen nem tudok olyan modellt mondani jelenleg ami megfelelő lenne.
Nekem fontosabb a jó akku, anyaghasználat és összeszerelési minőség mint a multimédiás képességek. Ezért is vettem ezt a modellt. Az újabbakban sajnos ezt már nem látom csak a nagyobbakban, azok pedig méretük miatt kiesnek.
Nem tudom mi lesz később...
Lehet hogy pont nekem készül az iPhone? -
Lacess
tag
válasz
razzorr #4127 üzenetére
Hát igen, sajnos 8.1 óta változtak a dolgok.
Én a 720-at főleg az akksi illetve a kinézet/méret/IPS kijelző miatt vettem. Nálam főként telefonként funkcionál, szinte semmi multimédia vagy játék. Nem vagyok hardcore user a telefon témában de vicces hogy oda jutottunk hogy a félévente megnézett 5db youtube videóból a 3.nál restart... Meg a random kezdőképernyőre lépések... Elszomorít.
Viszont legalább gyönyörű és jól bírja az akku.
A nagyobb baj viszont az hogy fogalmam sincs mi lenne ha utódot kellene keresnem. Egyik sem jön be az újak közül, max a 930 viszont itt meg a méretekkel van a gond.
Lehet 925-öt kellett volna vennem mikor ezt vettem... sőt biztos... -
Lacess
tag
Az engem is érdekelne, hogy hogy tudom törölni a képet a névjegyekről. Nekem a Skype miatt került oda néhány összefűzött kontakthoz de nagyon nem kellett volna. Sosem használtam egyik telefonomon sem ezt a "hívóhoz képet" dolgot és most sem szeretném. Főleg mikor valakinek valami nagyon világos képe van és még a nevet sem tudom elolvasni mert ugye fehér a betűszín. Na az a legjobb...
(már az jutott eszembe legutóbb hogy felteszek a telefonra egy full fekete képet és akinak képe van azt kicserélem a feketére ha már törölni nem tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest