- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
ferke72 #4417 üzenetére
passzolom én csak a képeket nézem mindig
btwnedrive-t egész megkedveltem, de a minap leléptem wp ről dualsimes droidra, 720 megy édesanyámnak, így a családban marad, továbbra is nagyon jó kis készülék, csak a webes videókat nem bírja :S
szóval droidra vajon van onedrive?
-
L4mie
veterán
válasz
trassher #4397 üzenetére
Hmm lehet más a szoftververziónk? O.o
-
L4mie
veterán
válasz
trassher #4393 üzenetére
huh,...fogalmam sincs, utoljára dominónál használtam 2003 ban
valami *100# paranccsal lehetett előhívni, hogy mit kell beütni, de amúgy sima ügyfélszolgálati menükben lehetett még kapcsolgatni.
amúgy a hívásnapló /ahonnan indítod a hívásokat alapból/
... három pötty alul,
beállítások-ban van a hívószám kijelzés beállítása nekem.
nem kellett még ezt keresgélnem -
L4mie
veterán
válasz
trassher #4386 üzenetére
jogos rész is van
de legalább nem csinálja azt amit a is-em csinált 1 évesen, hogy 2-5mp ig nyomkodtam a hívásfogadás-t miközben csörgött, és hiába neki a reset, meg az új rendszer....1 hónap és megint.Én kíváncsi leszek a WP10 re
azt tuti megvárom. utána talán valami 2kártyás lumia ami nekem jöhet
-
L4mie
veterán
válasz
lEninpApA #4368 üzenetére
Én amilyen kocka vagyok, tuti váltanék
látom te is rá vagy kattanva
+időspórolásSzerintem próbáld meg aprón eladni, főleg ha jó állapotban van, 25-30 ért mentek itt pár hónapja, gsmboltba meg azt fogják rá mondani, hogy 15 a pofátlanja meg hogy 9..... aztán kirakja 30-35-ért.
Másik megoldás add oda rokonnak
-
L4mie
veterán
hát én sem tudom, szerintem azért azért elég intelligensnek kéne lennie a rendszernek, hogy ha egy alkalmazás nem megy, vagy a háttérben fut, kikapcsolja a GPS-t
szerintem!
De nem teszi, ezért nekem kell manuálisan kapcsolgatni, ezt az android 2.0 csodásan tudta anno kezelninyilván elvárható egy 5 évvel későbbi mobil rendszertől, hogy hasonlóan kezelje, semmi kedvem navigálás után a menüben kotorászni
peace!
-
L4mie
veterán
Jött egy update!
btw: nektek is csinálja, hogy beragad a GPS? nem mindig de így is túl gyakran megjátsza a telefonom, hogy mondjuk navigálok, kilépek az alkalmazásból leteszem a telefont, reggelre arra ébredek, hogy nem ébredek az ébresztőre, mert annyira lemerült a telefon 60-70% ról, hogy kikapcsolt..... elég bosszantó dolog, és azt is unom, hogy manuálisan kapcsolgassam a helymeghatározást. -
L4mie
veterán
szedd nyugodtan, hát meg nem mondom
lehet nem is lehet, de engem mondjuk soha nem foglalkoztatott.
ellenben expo, iso, fókusz etc minden állítható ami meglepően menő nekem egy mobiltól.
ne várj sokat, mobilos szirszar alkalmazástól némi effektet meg vágást lehet vele nyomatni, de ettől még jó.
-
-
L4mie
veterán
vágasd ki, nekem egyik kivágott teljesen rendben megy.
mármint a sim kártyát kivágják minire akármelyik T-mobil üzletben.Telefont meg midnenképpen próbáld ki, és legyen meg hozzá a garanciajegy
onnantól meg viheted nokia care-be mert a Telenoros ügyintézés úgy is fosszarhulladék
-
L4mie
veterán
msotanában bekakál az expoler ha google mapot próbálok rajta nézni.....
amúgy is egyre gyakrabban adja fel szó nélkül az expoler
-
L4mie
veterán
válasz
Sawyer_ #4231 üzenetére
Pont most gondolkoztam el, rajta, hogy abszolúte elégedett vagyok a telefonommal, jó anyagminőség, nem fagy nem lassúlt be szerintem! vétel óta, jó hangminőség és kamera, szép kijelző. max az 512 ram lehet problémás.
Barátnőmnek éppen telót nézünk alsó kategóriában. 530 tetszik neki méretre, alakra színre, viszont nincs vaku ezért nem lesz új telefonja...droidot meg nem akarok neki adni mert 20-30 között csak olyant kapni ami 3 hónap múlva kb. fagy, akad, lassú fos. :S
szóval várunk valami 5xx es lumiára ami vakus is. -
L4mie
veterán
válasz
tittipecci #4225 üzenetére
folytatja akkor vidd be szervizbe szerintem.
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
Újra visszakaptam immáron megy a kamera is
remélem így okés lesz, most megy a visszaállítás. már nagyon hiányzott a sok béna telefon után a jó kis WP. -
L4mie
veterán
válasz
Pinyo16689 #4192 üzenetére
Telenorba vittem be, most a nokia care be vitte az arany jánoson....
-
L4mie
veterán
visszakaptam szervízből, gomb javítva, ellenben a kamera és a vaku nem működik a fényképező appok rendre szó nélkül kilépnek.... :S frankó munka. /már agy 4x softreseteltem, esetleg ötlet? /
-
L4mie
veterán
ÉS mire jó a Denim?
-
L4mie
veterán
Ma vittem be garanciáztatni 720 at, halkító gomb hibával, kaptam droidot cserébe...hát elég szörnyű :S
-
L4mie
veterán
ma is jött valami frissítés.
-
L4mie
veterán
EZ konkrétan hülyeség...
Mármint a hardveres garanciát bukod ha 8.0 ával viszed be a nokia care-be hogy figyu már elromlott a halkítógomb?Konkrétan főnököm 930 at vett 1 hónapja, szereti....de megmondta ő nem fog rajta frissíteni, ha nem frissíti és 1 hónap múlva kijön egy újabb fw akkor 1 hónapig volt garanciája? NEMÁR ilyen feltételekkel tuti nem fogok senkinek lumiát ajánlani.
-
L4mie
veterán
nekem nem lassú, legalábbis nem tapasztalok különbséget pár hónappal ezelőtti állapothoz képest.
-
L4mie
veterán
válasz
Pinyo16689 #4122 üzenetére
nem
frankó lenne, el is adnám a DSLR-t
főleg D300 as nikonnal, de most tönkrement a memóriakártyája és amíg megjön az új marad a Nokia -
L4mie
veterán
Ezt lőttem a telefonnal tegnap
jó kis kamerája van ennek na.
-
L4mie
veterán
8,10,12400,899 pdf
8,10,14157,200 pdf
ezeket írja, hogy telepítette.
de már biztos, hogy pdf és hogy Cyan is.
-
L4mie
veterán
elérhető egy frissítés.
de pici lesz mert gyorsan tölti le ^_^ ki mit tud róla? -
L4mie
veterán
8.10.14176.243 lett
-
L4mie
veterán
most jön egy frissítés, ki mit tud róla?
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
most jött nekem valami új frissítés 8.1 gdr 1 re.
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3917 üzenetére
ja a videó bármelyik lumiáról készülhetett volna, a specifikációra értettem, legalábbis nekem szimpatikusabb mint a 730.
-
L4mie
veterán
hát szerintem inkább ez lesz a 720 utódja :3 mint a szelfíííí mobil
-
L4mie
veterán
válasz
Tybee21 #3868 üzenetére
Azzal nincs,
de ma megint érdekes dolgokat csinált.
tök jól bírta az akkuja egészen addig amíg du. 1 kor letettem 3 kor ránéztem és 75% ról esett 25% ra
na most vagy rossz az akku kijelzés, vagy valami megint beakadt.
most meg feltettem gépre tölteni, egyszer csak látom újraindult mindenféle ok nélkül....WTF O.olehet megy vissza 8.0 ra, ha ezt így folytatja :S
-
L4mie
veterán
ajajj valami nem oké, este 11 kor 70% on volt a telefon most fel kellett tennem töltőre, mert annyira lemerült, hogy kikapcsolta magát O.o wtf
-
L4mie
veterán
akkuidőre leszek kíváncsi
-
L4mie
veterán
jön ide is.
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
Pinyo16689 #3809 üzenetére
nekem nincs töltés csak gondolkozik
van már hivatalos 8.1 vagy még mindig a developer módon tudjuk fentartani
-
L4mie
veterán
na ma volt még 1 fagyás.... -.-
lockscreen befagyott, softreset. -
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3646 üzenetére
youtube videó nézés közben történt, valamiért nem szeretni most a youtube-t teljes képernyőre kitéve nem az igazi...
-
L4mie
veterán
válasz
Tybee21 #3635 üzenetére
Szintén, pénteken telepítettem szombaton egy olyan fagyás, hogy színesbe nézhettem a kijelzőn a hangyaháborút, azóta semmi gond, sőt úgy tapasztalom akkuidő javult a 8.1-hez képest, vasárnap reggel vettem le a töltőről, most 54% 1 nap használat után, Nem 8.0 ás de azért már érezhetően javult
-
L4mie
veterán
Jött egy frissítés, mit tartalmazott? O.o
-
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #3616 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest