Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawyer_
tag
Igen, valóban nem túl elterjedt a 720. Őszintén szólva ezt nem értem. Minden adott volt, hogy egy sikeres telefon legyen: mérsékelt ár, jó kamera, szép kijelző (a felbontást leszámítva), minőségi anyagok (azért az 520 tapintásra sokkal gagyibb lett). Mégis, alig vitték az emberek, és a szolgáltatók is hamar kifuttatták. Komolyan nem értem és már akkor sem értettem...
-
FruchT
tag
Köszönöm,időközben már visszapakolgattam ezeket,es lattam,hogy a Black is visszatért. De azert ez igy nem van jól, mivel ezket a cuccokat egy mezei felhasználó nem találja meg az áruházban. HR előtt csinaltam egy alkalmazás lista mentést. Reset utan amikor felajánlotta,hogy van egy mentes én ranyomtam, hogy ok, tegye vissza. Erre elkezdte visszatelepiteni az eddigi összes appot ami valaha is fent volt a telefonon :S pontosan 112-t. Az alkalmazaslistat el lehet valahol érni? Mert csak azokat szeretnem visszatenni amiket hasznaltam,amik tenyleg fent voltak, de nem mindegyikre emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest