- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
A telefon megjavult magától.
-
trassher
addikt
Sajnálom mert eddig nagyon jól bírta tényleg. 1 évnél tovább eddig egy telefonom sem volt meg. Berakni a fiókba nem akarom, tudom is használni csak idegesítő a dolog. Fb-on azt írták a csere kb 4000 forint de vesződni meg nem szeretnék csak így meg kb eladhatatlan vagy ha igen akkor majdnem csoki árban.
-
trassher
addikt
A 720-am 2 év 7 hónap után meggajdult. Beragadt a bekapcsoló gomb így a legkisebb érintésre is azt hiszi hogy ki akarom kapcsolni. Nem kell megnyomni a gombot csak megérinteni. Feloldás után jön a "húzza lefelé a kikapcsoláshoz". Kikapcsolni nem lehet mert kikapcsolás után egyből bekapcsolni a beragadt gomb miatt. Gondolom megjavíttatni gazdaságtalan, jó esetben és szerencsével érne maximum 20.000 forintot. Megvenni meg ki fog telefont ilyen hibával. Éreztem én hogy el kéne már adni.
-
trassher
addikt
Hívtam az ügyfélszolgálatot, náluk volt letiltva.
-
trassher
addikt
Most szóltak hogy nem jelzi ki a számom a hívott félnél. Kerestem a beállítási lehetőséget de nincs sehol. Beállítások -> Alkalmazások -> Telefon -> semmi
Beállítások -> Rendszer -> Hálózat+ -> semmi
Eddig az első leírt helyen találtam de most sehol sincs. Ez mennyire normális így? Pláne úgy hogy mióta megvan a telefon sosem kapcsoltam ki a hívószám elküldését. -
trassher
addikt
Majd valamikor szeptemberben lesz a csere. Nem dőltem én be semminek de a wp továbbra is csak vergődik. Elhiszem hogy egy új 2 giga ramos lumia hasít de attól még az appkínálat gyenge. Nem vagyok piaci elemző de ennyi idő és reklám után ha a fejlesztők nem kapnak a rendszerre akkor már nem is fognak.
Mellesleg a 720-am belassult így lassan 2 év után. Az IE továbbra is katasztrófa, az appok nagy részén látszik hogy csak összedobtak valamit mert jól mutat leírva hogy wp-re is van alkalmazásuk. -
trassher
addikt
Srácok milyen áron mennek most a 720-asok? Itt hardveraprón nem találtam eladót így nem tudom belőni az árát sem. Szép állapotú telefonról van szó, tokban hordva, minden lomjával - dobozával, voda függő.
-
trassher
addikt
válasz
Tybee21 #4307 üzenetére
Múltkor akadt a kezemben egy honor 6. Mondom a srácnak ilyen jók a középkategóriás droidok? Nem értettem miért nem úgy rám. Aztán megnéztem mennyibe kerül, keresgettem az állam a padlón. Minőségérzetben a 720-at súrolta alulról, egy 100K-s telefon.
thami: Én még értelmes böngészőt nem találtam. Az IE szeret letérdelni, visszadobni 2 nappal előtte nézett lapokra és hasonlók. 1 giga ram már nagyon kéne bevallom pedig abszolút nem is játszom a telefonon.
-
trassher
addikt
válasz
Tybee21 #4302 üzenetére
Sok sikert a droidhoz.
Ott vagy vesz az ember egy csúcskészüléket és örül vagy nagy kompromisszummal egy középkategóriást. Más alternatíva nem nagyon van.
Lacess: Az a baj hogy mindenkinek nagy telefon kell holott a mai fiatalok (értsd tőlem (24) fiatalabbak) lassan már hobbit méretűek. Az MS meg ontja a sok tepsit. A 830 tökéletes lenne ha nem felül lenne az usb és nem lenne ennyire túlárazva. Néztem a 640-et is. A sírás kerülgetett mikor megláttam azt a hátlapot. Búcsúban lehet majd lőni hozzá újat ha az ember cserélné annyira bazári. A 735-ben nincs glance ami számomra a mai napig érthetetlen. Így vezetik rá szép lassan az embert hogy vedd meg a drágát mert a kicsit olcsóbból is hiányzik valami. A 720 valóban tökéletes lenne 1 GB rammal és egy quad-core cpu-val. A kijelzője számomra elég ahogy a kamera is.
-
trassher
addikt
Lassan váltani szeretnék a 720-ról de nem sok alternatíva van. Rengeteg gagyit ad ki a microsoft amelyek egyikére sem cserélném le a 720-am. Mindenhol virtuális gombok, gagyi hátlapok. Unibody kialakításról már álmodni sem merek. 735 nem lenne rossz de ugye nincsenek fizikai gombok, 830-on igen de ott meg felülre rakták a micro usb csatlakozót. Autóban így kb használhatatlan ha mondjuk tölteni szeretném. Ki mit ajánlana aki már váltott a 720-ról?
-
trassher
addikt
Nekem is fent van a denim pár napja. Ideje volt már hogy a mobilnetet az értesítési sáv menüjéből lehessen kapcsolni. A glance + időjárást is sikerült megcsinálni bár elég ügyefogyott módon. A telefon semmivel sem lassabb mint cyan-nal volt.
-
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #4076 üzenetére
Értem. Inkább nem próbálkozok vele, nincs kedvem megint újrahúzni a telefont majd egy hivatalos frissítésnél.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #4074 üzenetére
Az még megy? Nem leállították mikor kijött a 8.1?
-
trassher
addikt
Milyen frissítés? Nálam azt írja hogy a telefon naprakész.
8.10.12393.890 -
trassher
addikt
válasz
Tybee21 #3937 üzenetére
Én is így jártam vagyis félig. Éjszakára hagytam a telefont nsu-val hogy letöltse a frissítést, reggel ráböktem hogy telepítheti majd 10 perc múlva kiírta hogy nem sikerült a frissítés. Utána visszaállítottam az utolsó mentésem és láss csodát rajta van a vodás cyan.
Előtte developer preview-s 8.1 volt rajta nekem is. -
trassher
addikt
Mindjárt végez a telepítéssel. Nem tudom másnál volt e ilyen de gyakran szétesett a youtube explorerben. Vagy csak villogott a kép vagy azt írta ki hogy Video could nem be encoded. Remélem ezzel az új sw-el javítottak ezen.
-
trassher
addikt
Abszolút nem tudom csak emlékeztem hogy láttam már ilyen az adott oldalon. A gond az hogy a lumia 720 külföldön és itthon sem lett nagy siker és így kevés a minőségi kiegészítő. Lumia 520-hoz hegyekben állnak a jobbnál jobb márkák kiegészítői, 720-hez még egy gyári tokot is úgy kell levadászni.
-
trassher
addikt
válasz
Summer Boy #3788 üzenetére
A skype-ot elb*szták ezzel a "kapcsold össze az ms acc-oddal" baromsággal. Azért nem megy a navi mert nincs benne sim. A sim alapján aktiválod az országot. Amelyik országgal aktiválva van először ott lesz hangos navigációd.
-
trassher
addikt
válasz
Summer Boy #3733 üzenetére
Van vodafone logó igen. Data sense alapból nincs de a developer preview-s 8.1-ben már van. Gondolom ezek maradtak a mostaniakban is. Sokan reklamáltak anno a vodának hogy miért nincs data sense.
-
trassher
addikt
A debreceni és a nyíregyházi nokia care egész egyszerűen 0. Egy sima gyári szilikon tokot nem tudtak nekem hozni mert hogy a nagyker nem forgalmazza. Erre csak annyit kérdeztem hogy ha a hivatalos partner nem tudja teljesíteni a kérésem akkor ki fogja. Erre nagy hümmögés volt a válasz.
-
trassher
addikt
válasz
Pinyo16689 #3510 üzenetére
Laggol? Hogy és mi?
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #3445 üzenetére
Nekem július óta 4-szer indult újra összesen mondjuk nincs is benne memóriakártya lévén hogy nem hallgatok zenét telefonon.
-
trassher
addikt
Telefonálás, sms, mail szinkron, játék, 3G átlag 10 órán keresztül, itthon wifi. Így 2 nap 12 óra eddig és még 31% van hátra.
-
trassher
addikt
Lehet lemaradtam de ezek szerint már nem működik a chat az Üzenetek-en belül?
-
trassher
addikt
Nekem is meg van még a 720-amm már július óta. Igazából nem cserélném le mert nagyon szeretem és tökéletes nekem de azért mindig motoszkál bennem egy 925.
-
trassher
addikt
Miért zavar titeket a gombok rezgése?
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #3177 üzenetére
Azért melegszik a 720 is szépen pl játék alatt. Egy sima ae jewel alatt is érezhetően meleg a hátlap.
razzorr: Azért párásodik az ablak mert nem kezeli jól a hőt. Egy 98-as 5-ös bmw-ben is már olyan üveg van hogy nem párásodik be egykönnyen és azóta már fejlődtek a dolgok. Ja és nincs bmw-m és bmw fan se vagyok.
Napfénysüti: Újat ne is mert sosem ér annyit amennyit elkérnek érte viszont 2000 előtt-ről passat-ot nyugodtan. Akkor még a vw is évtizedekre tervezett autót. Ma ez már sehol sem divat.
-
trassher
addikt
Akkor én szerencsés vagyok mert nekem nincs rajta karc. Zsebben hordom olyan tokkal ami nem védi a kijelzőt és nagyon szép karcmentes még mindig július óta.
-
trassher
addikt
Végre van dupla koppintásos ébresztés és a glance screen-nek így már van gyakorlati haszna is, nem csak időt mutatja.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #2884 üzenetére
Találkoztam már pár db-al, mindegyiknek tökéletes volt a hangminősége.
-
trassher
addikt
Nekem az update óta emlékeim szerint egyszer sem fagyott a telefon. Igazából az 1GB ram szólna a 820 mellett ha most vennék telefont de akkor már inkább raknék hozzá és vennék egy pár hónapos 925-öt. A unibody kialakítás megnyert, többet más nem kell.
Ki mire használja ugye a telefont. Játszani csak egy játékkal játszok vagyis játszanék újra ha végre frissítenék, fotózni nekem pont elég. Hívás minőség tökéletes, anyaghasználat is jobb az átlagnál bár tok nélkül nekem kicsit csúszós a hátlap. Az akkuidő átlagon felüli. IE-t használom böngészésre pedig kipróbáltam sok másikat de egyik sem győzött meg igazán.
Aki jó áron akar minőségi házba csomagolt, a mindennapokra bőven erős telefont annak bátran ajánlanám már aki ért a telefonhoz. 3 lakótársamnak van fekete 520, na nekik oly mindegy hogy mi van a kezükben. -
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #2731 üzenetére
Nekem fent van de nincs data sense.
Mellesleg miért járna garancia vesztéssel? Teljesen legális nokia "app".btudos: A kettő most már mondhatni ugyanaz de a lényegen nem változtat.
Nem töri az ember a telefont ergo nem is járhat garancia vesztéssel.
-
trassher
addikt
válasz
Pinyo16689 #2413 üzenetére
Én is pont azt néztem hogy a wireless hátlapon a hangszórónál nincs kivágva. Így nem tudom mennyi értelme van rajta tartani mert így is gyenge a hangszóró ha ne van téve az asztalra vagy ágyra.
-
trassher
addikt
Laptopom beszart szval most csak a 720 van mint kommunikációs eszköz. Most kiderül mit bír
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #2287 üzenetére
500 mega netem van. Nekem elég bőven. Itthon ugye wifit használok. Mobilneten általában csevegés megy, időjárás, mail. Nem instagramozok, nem youtube-ozok szóval nem nagyon van ami egye az adatot.
Más: Ki milyen bluetooth headsetet használ? Gondolkodom hogy kéne egyet venni, főleg városban lenne jó mert forgalomban nem épp biztonságos előkotorni a telefont a zsebből meg ugye le is foglalja az egyik kezem.
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #2284 üzenetére
Nekem is.
Inkább raknák be a data sense-t ne ilyen haszontalan hülyeségeket küldözgetnének.
-
trassher
addikt
Van valakinek ötlete arra hogy vodás 720-ra hogy lehet felvarászolni a data sense-t? Ugye a voda kivette a frissítésből, csak tudnám miért.
-
trassher
addikt
Lőttem egy képet hirtelen, ügyesnek tűnik bár én nem vagyok egy fotózseni
1 -
trassher
addikt
Most vettem észre hogy sötétben látom világítani a távolságérzékelőt, de folyamatosan. Ez normális? Vagy épp a glance miatt kell ez hogy ezáltal érzékelje ha elhúzom felette az ujjam?
Amber előtt ilyen nem volt, 100%. -
trassher
addikt
Így ha a fényérzékelő fölött húzom el az ujjam így működik csak akkor miért azt írja a telefon a menüben hogy a kijelző felett húzzam el?
-
trassher
addikt
Gyorsnézet ->gyorspillantás csak nálam nem az igazi? Elsőre megy utána viszont nem csak ha megnyomom a power gombot, majd újra power és csak ezután működik megint ha elhúzom az ujjam a kijelző felett. Ez így mondjuk nem túl logikus.
-
trassher
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #2057 üzenetére
Smart cam-et majd holnap kipróbálom, glance-re elsőre azt mondtam hülyeség de így kipróbálva már tetszik. Data sense hiányzik. Kényelmesebb lenne mint a netinfo.vodafone.hu
-
trassher
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #2055 üzenetére
Én NFL-t nézek, közben nyomkodom a telefont de valahogy nem vagyok elhalva a frissítéstől. Data sense nincs, 1 új beállítási lehetőség. Erre vártunk ennyire?
-
trassher
addikt
Most kerestetem a frissítést a telefonnal. Az normális ha már 2 perce azt írja hogy "Frissítések keresése folyamatban?" Vodás vagyok.
Szerk.: Tárgytalan már lefelé tölti
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1894 üzenetére
Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Nem tudom miből jött le az hogy én itt sírok, keress vissza sosem írtam hogy nekem hiányzik az amber frissítés. Majd jön amikor jön. Kókányolni meg nem állok neki, azért is jöttem át androidról.
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #1891 üzenetére
Azért vicces hogy a 720 frissítése ennyire el van maradva a többi telefonétól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest