- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
Egy ideig az volt a terv, sőt bántam is hogy nem azt vettem. Viszont a 720 mellett a jó akksi miatt (is) döntöttem és a 925-ről kiderült hogy az akksiban nem olyan jó. Ezért is nem cseréltem le rá később.
Bár egy kicsit még mindig mozgatja a fantáziám, hiába nem egy mai darab. -
trassher
addikt
Majd valamikor szeptemberben lesz a csere. Nem dőltem én be semminek de a wp továbbra is csak vergődik. Elhiszem hogy egy új 2 giga ramos lumia hasít de attól még az appkínálat gyenge. Nem vagyok piaci elemző de ennyi idő és reklám után ha a fejlesztők nem kapnak a rendszerre akkor már nem is fognak.
Mellesleg a 720-am belassult így lassan 2 év után. Az IE továbbra is katasztrófa, az appok nagy részén látszik hogy csak összedobtak valamit mert jól mutat leírva hogy wp-re is van alkalmazásuk. -
ferke72
aktív tag
tegnap óta használom újra és megy rajta úgy fest csak nem tudom értesítéseket kiteszi e csempére legalább..akitől hoztam vett egy samu csodát..hát kb 3x hívott fel telefonja 2 perc alatt random..droid..
nem is nagyon értem sok ember attitűdjét miért használják.. tudom van annak is jó oldala, viszont jön wp 10 és az már sokkal jobb felhasználói élményt fog nyújtani majd -
Tybee21
senior tag
-
yaksi
aktív tag
Nem én mondom...
http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/gyartoi-korlatozott-garancia/?slc=hu&sll=hu
"3. Pont: Mire nem terjed ki a jótállás
Jelen jótállás nem érvényesíthető
...
4. Ha Ön nem telepítette Termékére a legújabb nyilvánosan elérhető szoftverfrissítéseket azok kibocsátásától számítva ésszerű időn belül." -
L4mie
veterán
-
Tomeeka28
aktív tag
Már fent van... az a hivatalos Nokia frissítés, WP centralon nézd meg hogy milyen plusz extrákat tartalmza a 8.1 felett, illetve ez tartalmazza a típus specifikus drivereket.
Ha megadod az ID-t leszinkronizál mindent, a visszaállítás után. Telenoros kérdést passzolom én vodás vagyok.
-
yaksi
aktív tag
Saját tapasztalat, hogy érdemes minden frissítés, és HR után átnézni, mely programok futhatnak a háttérben. Nekem már volt olyan, hogy a korábban letiltott program varázslatos módon egy frissítés után újra futhatott a háttérben.
Szintén érdemes ránézni a biztonsági mentés funkcióra, mert az is dolgozhat a háttérben.
Szintén megjártam a Skype-pal. Ha be voltam jelentkezve iszonyat módon merítette az akkut, ha semmi mást nem csináltam, akkor is fél nap alatt felére esett az akku töltöttsége! -
Mozby
csendes tag
Ha a 8.1-hez jöttre gondolsz, arról itt olvashatsz:
Windows Phone 8.1 picks up first update, improves battery life and squashes bugs
Nálam tényleg javított valamit üzemidőn egyébként. Bár használat közben még mindig jobban merül kicsit szerintem...
-
scream
veterán
Igazából tök random módon szokott jelentkezni, hogy egyszercsak nem lehet semmit csinálni a készülékkel, de "ébren van", mert a WiFin meg fent lóg, de hívni nem lehet (nem csörög ki) + semmi nincs a kijelzőn, hiába nyomkodok bármilyen gombot. Már a Black van rajta, volt reset is, nem tudom mi baja lehet. Power save mód ki van kapcsolva, mert arra gyanakodtam első körben, de nem oldotta meg a problémát.
-
Vassili_Zait
senior tag
Az hogy mondjuk 2 fontos fiókot pushra állítasz a többit meg félóránként szinkronizáltatod, elég jó megoldás... amúgy nem lehet egyszerre szinkronizáltatni... ez egy elég egyedi igény, mondhatni teljesen felesleges, mert ha fontos az email cím akkor push, ha meg nem fontos akkor úgy is jelez 15 percenként vagy fél óránként...
-
Vassili_Zait
senior tag
-
istnag
addikt
Amiért gondolom, hogy használ adatforgalmat wifi mellett is az, hogy ugye ha itt vagyok bent, és kapok exchange fiókra levelet, megjelenik a telefonon is, pedig ez csak WiFi kommunikációval nem működhet.
Vagy ilyen kis okos a WP, hogy látja a problémát, és 3G-vel kikerüli?
ezt kifejtenéd kicsit jobban?
Szerintem a külső címmel,belülről is eléred a mail -t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest