- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Nem befektetésnek veszi az ember a telefont,engem mondjuk pont nem érdekel mennyit fog érni,hiszen egy 50-esért vettem 2éve. Inkább a családban odaadom valakinek,nem pazarlom el 10-15ért. Én mondjuk már nagyon várom az utódot. Szerintem a w10-el együtt fog jönni 1-2 friss modell is.
-
thami
tag
-
L4mie
veterán
EZ konkrétan hülyeség...
Mármint a hardveres garanciát bukod ha 8.0 ával viszed be a nokia care-be hogy figyu már elromlott a halkítógomb?Konkrétan főnököm 930 at vett 1 hónapja, szereti....de megmondta ő nem fog rajta frissíteni, ha nem frissíti és 1 hónap múlva kijön egy újabb fw akkor 1 hónapig volt garanciája? NEMÁR ilyen feltételekkel tuti nem fogok senkinek lumiát ajánlani.
-
thami
tag
Nekem ilyen nem volt még. Fagyás volt de nem sötét képernyővel. Újraindulásokra ajánlom amit én találtam ki erre. A telefon induláshoz levettem a SIM pin kódot de a képernyő feloldáshoz használok kódot. Így a telefon is biztonságban van másrész fogalmam sincs hányszor indul újra a zsebemben mert nem akad meg a pin kód megadásnál és így elérhető is maradok folyamatosan hisz nincs egy perc ha újraindul.
-
BeatZ
csendes tag
-
FruchT
tag
Igen. Rendben lezajlott a frissítés. Amikor írtam, hogy megindult onnan már ment minden. De nem igazán értem mi a fene tart mindig ilyen hosszú ideig, meg ezt hogy képzeli az MS. Az emberek nagy része a facebookozason kívül semmit nem ért a telefonokhoz, biztos vagyok benne hogy egy mezei júzer simán pánikba esik ilyenkor. .....2 óra várakozás folyamatjelző nélkül.
-
razzorr
őstag
Új a telefon? Nekem új korában csinált fura dolgokat, aztán beállt és nem volt fagyásom sem hónapok óta.
Nekem csak Amber óta nem kapcsolt ki, mindig visszakapcsolódott amikor kikapcsoltam, de Black bácsi kijavította.Ha hosszan vacakol a nokia feliratnál, akkor nyomj egy szoft resetet (bekapcs gomb+hangerő le 10másodpercig nyomvatartva) Más tippem nincs.
-
razzorr
őstag
Lehet a wifi is a ludas, meg ezer másik dolog.
Én mondjuk ugyanúgy használom mint eddig, hétfő-szombat: egész nap 2G, vasárnap:esetenként wifi. Ma is pl. ment a wifi a legtöbbször, 1-2 fotó de már este 8kor kért enni,pedig nem nyomkodtam sz.arrá.
Remélem hamarosan jön a Black és akkor lehet egy HR-t is nyomok, hátha kiderül a turpisság. Szerintetek vodára mikor jön? -
btudos
nagyúr
Üzletpolitika, az egyes modellek megfelelő elkülönítése a cél. Igazából az a csoda, hogy a 620-ba bekerült a Drive+, de azzal legalább egyértelműen za 520 fölé helyezték. A 720 az azonos alapokat leszámítva mindenben (kijelző, ház, kamera, mikrofon, forma) jobb a 620-nál, szerintem túl jó lett volna, ha még a Drive+-t is megkapja
-
razzorr
őstag
-
yaksi
aktív tag
Nem tudom, Ti próbáltátok-e a Mastercard Mobile alkalmazást. Szerintem szégyen, hogy egy ilyen nevű cég egy ilyen gyenge alkalmazást dobjon ki, ráadásul a piactérre is bekerül. Annó a 800-asom a kártyaadatok beírásánál azonnal kilépett a programból. Aztán az 520-ason rendesen meg tudtam adni a kártyaadatokat, de a 720 megint folyamatosan kilép belőle. Ahogy olvastam, többeknek ez a problémája, ezért is van 1 csillagja az értékelésen. Én még azt is elvettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest