- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrbst
tag
válasz
razzorr #1375 üzenetére
Azota egy toltes-merites ciklus volt, es nem birta ki a szokasos "3" napot. Persze lehet, hogy aktivabban volt hasznalva a masina, de talan tenyleg jobban merul feher hatterrel. Amugy majdnem kibirta, mert mikor tegnap este hazaertem, meg volt benne 4%...
De lefekvesig ez mar nem lett volna eleg, mint altalaban... Meg tesztelgetem par napig, aztan at kell gondolnom, hogy megeri-e... De a jelenlegi homescreen-em feher hatterrel nez ki jol...
-
vrbst
tag
válasz
razzorr #1375 üzenetére
En is nagyon elegedett vagyok az uzemidovel. En altalaban 3 napokat huzok le egy toltessel, pedig azert hasznalom. (Persze ez ugy 3 nap, hogy az elso nap reggelen veszem le a toltorol, es a 3. nap estejen dugom ra) A korabbi LG Optimus 7-emet naponta toltottem, mert ugyanilyen hasznalat mellett a 2 nap nem ment neki, csak kb 1,5.
-
vrbst
tag
-
vrbst
tag
válasz
Partyface007 #872 üzenetére
Bizony... Ebbol nem az latszik, hogy probalok objektiv lenni...?
-
vrbst
tag
válasz
Napfénysüti #871 üzenetére
Akkor nem lesz gond.
Nekem sajna pl. elvesztek az sms-eim, mert az igy nem szinkronizalodik automatikusan, es azt pedig nem tudom, hogy zune-nal lehet-e ezt valahogy...
-
vrbst
tag
válasz
Napfénysüti #869 üzenetére
A kontaktok a "felhoben" vannak, igy ha ugyanazzal az account-tal jelentkezel be az uj keszuleken, mint a regin akkor automatikusan szinkronizalodnak. A zune-t nem ismerem tulsagosan, csak zeneket raktam a keszulekre vele korabban, de orulok, hogy WP8-nal mar nem kell hasznalni.
-
vrbst
tag
válasz
Napfénysüti #866 üzenetére
Szia!
Visszabb olvasva talalhatsz kritikakat a keszulekkel kapcsolatban, de mivel WP7-rol valtasz, a szoftveres dolgok nem nagyon erintenek. En is igy tettem, ket hete valtottam egy Optimus 7-rol, mert kilehelte a lelket. Nekem nagyon tetszik a 720, eddig semmi panaszom nincs vele kapcsolatban. A rendszer korlatait mar korabban elfogadtam, de karpotol a gordulekeny mukodes, pedig pc-n hardcore linuxos vagyok.
Cikiznek is a kollegak amikor csak tudnak...
No vissza terve a keszulekre, nekem az LG utan az uzemido es a kijelzo a legnagyobb elore lepes. Tudom, tudom nem HD, es csak WVGA, de ha nem a pixeleket nezed hanem magat a megjelenitendo dolgot, akkor ez nem okoz gondot. Az uzemido egy ilyen kaliberu keszuleknel szerintem kimagaslo. Epp a mult hetveget (3 nap) csinaltam vegig egy ceges taborozas alatt tolto nelkul ugy, hogy 40 % korul volt az akksi mikor hazaertem. Nem mondom, hogy allandoan nyomogattam, de a mail szinkronizalas ugyanugy ment, mint maskor is, es tobb, mint fel ora beszelgetes is volt benne, illetve sokszori idojaras ellenorzes. No meg az elso nap delelottjen az utolso vizsgamra is errol tanultam
A korabbi keszulekemmel elkepzelhetetlen lett volna egy ilyen. Mivel neked bejott a trophy, nem fogod megbanni a valtast, es minden tekintetben elorelepes lesz. Az en tarifammal, es az elofizetesem kora miatt 20e. ft volt a keszulek, ezt nevetsegesen alacsonynak tartom a tudasahoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest