- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
mukibuci #1023 üzenetére
én a szüleim révén egy egyházi flottában vagyok benne. az olcsóbb verziók nem nem vonatkoznak. de látom hogy júl 1 től. ~72.000 valóban olcsóbb ~8000-el, de sok. mindig az alap maximum ár vonatkozik a mi flottánkra. és így. (mobilnet opció már van egy 50mb-os. tartalmazza a havídíj. (gondolom az egy weathernek elég lenne. de nem használom. én wifizek. )
"btw jobb lenne, ha a 720 azért lenne drágább, hogy a kifutó (és nem kapható) 820 olcsóbb legyen?"
ezt nem értem pontosan. de tőlem lehet olcsóbb akár az összesMeg amúgy részemről okafogyott a dolog, tekintve hogy már több mint egy hete nálam van az 520.
nemcsak a hasonló árú de a 15-20Kval drágább droidokat is elpicsázza oda-vissza.
tudok vele normálisan telefonálni meg ilyenek.egy okostelefonnál egy nagy szó.
aki frissen jön droidról annak minden új. és nehezen akarja elhinni az ilyesmit
Gondolom 720 tól fölfele meg még markánsabban kijön a különbség. -
-
duo
addikt
válasz
Napfénysüti #1015 üzenetére
Na annyit speciel én is kiadnék.
de én meg flottás vagyok és ott a legmagasabb készülékár dukál ha olcsón telefonál a paraszt
-
duo
addikt
Egyátalán nem közötködésből mert kb egyetértünk, de azért a kb 44.000 vs 67.000...(árukeresőt néztem)... na. Értelemszerűen gyengébb a kisebb tesó, (pont amiket mondasz.) de a 720 több mint 50% al többe kerül. mondjuk giga rammal magam is azt mondom hogy oké ez a felár. Elgondolkodtam én is rajta, de így én soknak érzem. Vodánál meg 79K. nem normálisak.
szóval tényleg jóval jobb a 720, de nem ennyivel rosszabb az 520. persze ez szubjektív. nyomkodtam én is a 720-at főleg hogy kolleganőm férjének olyan van, (akkor gondolkodtam el a lumián.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest