- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
ADAM1337 #3777 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Én is a vodától rendelném. Kérdésem, hogy minden rendben ment a rendelésnél? Gondolom Te is web shopból vetted. Mennyi idő múlva szállították ki? Van benne valamiféle vodás korlátozás a SIM-lock-on kívül? És így pár nap használat után mi a véleményed a telóról? Ha valóban kellemes árnyalatú a sárga, akkor én is inkább olyat veszek, nem fehéret, mert a fehér az fényes és emiatt csúszik is nagyon
Meg szerintem a fekete-sárga kombináció nagyon szép
üdv. -
válasz
ADAM1337 #3764 üzenetére
Hát ha maga a rendszert megszokod,akkor teljesen szeretni fogod.
Kiváltképp ez egy jó szériája a Lumiáknak.
Én nekem nem is kéne most hirtelen más, mint pl G2 mini stb....
Ha cserélnék is most akkor vagy Galaxy K zoom , vagy Iphone 5s , vagy Lumia 1020 ...
Nem fagy, kellően gyors ( már amennyire el lehet várni egy közép.k telefontól ) és egyszerű.
Én nagyon szeretem,kézre áll bár csúszós kicsit,de azért még 4.3 col kézbe lehet tartani..
Stabil - stramm kis telefon.
Egyedül a vibernél kell megszokni egy kicsit,hogy nem olyan gyors mint egy droid,ha mondjuk jön egy üzenet és ráböksz akkor 1mp míg behozza az ablakot.Ha ezt megszokod vagy nem fontos akkor szerintem nagyon jó társad lesz.
Gps Number 1.
Kamera szerintem egész jó sőt úgy mondom,hogy nekem 35k-ért teljesen megfelel...
Ezelőtt volt 620-am, hát nem is tudom....fényévek....
Az előtt meg volt 925-öm, hát az nem érte meg az árát,nem nyújt annyival többet mint amennyivel többe kerül,sőt kijelenthetem hogy semmi különbséget nem látok...talán ott annyi,hogy ott nagyobb a kamera meg a kijelző...bár a kamerára se mondanám,hogy olyan nagy a különbség,akku téren meg nem egy ligába játszanak ...a 720 erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest