- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
válasz
McDoug6lak #3632 üzenetére
Nekem most 925öm van, előtte 720 volt. Relatív, hogy megér-e kétszer annyit, de az biztos, hogy gyorsabb a 925 és a kijelző is szebb. Az üzemidő viszont a 720 javára dönt. Amikor váltottam 8.0 volt mind a kettőn, a 720 nekem 2.5-3 napot bírt, a 925 1.5-2-t. Ez egy kicsit romlott 8.1 óta, most csak kb 1 napot. Én nem bántam meg, hogy váltottam, szerettem a 720 at is, de a 925 nekem sokkal jobban tetszik, a kamera is nagyi jó, talán kicsit jobb, mint a másiknak, bár azzal is jó képet lehet lőni.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3279 üzenetére
Nekem is tökéletesen működött, amióta az amber fent volt rajt, egyszer sem fagyott le. Én most 925-re váltottam, de nagyon furcsa a 720 után,hogy kb.felét bírja az akksija. Én is bátran ajánlom mindenkinek, nagyon jó és nem utolsó sorban szép is ez a telefon.
-
meszipeti
aktív tag
Köszi mindenkinek az eddigi segítséget, eladtam a telefont és átmentem a 925 topikjába.
-
meszipeti
aktív tag
Most készülök venni egy 925-t és nézegetem a fórumát. Ott leltem rá, hogy ki lehet kapcsolni a gombok rezgését. Megnéztem, hogy 720-ra is jó-e és ott is működik. Érdekes, hogy a SysApp nem jelez frissítést az "érintés"-re.
A link:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/%C3%A9rint%C3%A9s/bbc57c87-46af-4c2c-824e-ac8104cceb38 -
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #3053 üzenetére
Nekem is gördülékenyebbnek tűnik a telefon, de nálam korábban sem volt gond az akadasokkal, pedig nekem is fent volt a Dev Preview.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #2802 üzenetére
Én most néztem, de csak az Amber-t akarja újratelepíteni (3046.0000.1334.0002, HK független).
-
meszipeti
aktív tag
válasz
El Gringo #2251 üzenetére
Én is azt vettem észre, ha restartolom a telefont, amikor gyorsan merül, akkor újraindítás után helyreáll, és nem merül olyan gyorsan.
Más: van egy 100Mb-os netem a telefonra és azt vettem észre, hogy a freemail szinkronizálás rengeteget vesz le róla, de ez már amber előtt is így volt. Kb másfél hét alatt lezabálta a netemet (egy óránkénti szinkronra volt beállítva). Gondoltam egyet, töröltem a klienst a telefonról és a freemailes leveleimet átirányítottam outlook-ra. Azóta nem fogy a net. Ezért gondolom, hogy nem a levelek mérete miatt volt a dolog.
Találkozott már valaki ilyennel? -
meszipeti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2231 üzenetére
http://wpportal.hu/2013/10/14/microsoft-hivatalosan-bejelentette-gdr3-b-t-t-m-r-ma-let-ltheted
-
meszipeti
aktív tag
Felraktam a GDR3 bétát, majd meglátjuk hogy muzsikál 😊.
-
meszipeti
aktív tag
Létezik olyan program, ami előre beállított időben újraindítja a telefont? Azt vettem észre, hogy vannak olyan esetek, amikor repülő módban is nagyon merül a telefon. Éppen tegnap este töltöttem fel, estére repülő módra kapcsoltam és 15%-ot merült reggelig. Máskor volt hogy ugyanígy feltöltés után egy százalékot sem merült reggelre, vagy max 3%-ot, ami szerintem normális. Arra gyanakszom, hogy beragad valami program, de nem láttam semmi különöset a háttérben futó alkalmazások között sem. Reggel újraindítottam a telefont, azóta "normálisan" merül.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2182 üzenetére
Mióta fent van (egy napja) lemerült a telefon, pedig máskor simán ment két napot egy töltéssel. Amúgy úgy van beállítva, hogy nem megy állandóan, csak néhány másodpercig, azután csak akkor megy, ha a közelség érzékelő érzékel.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #2122 üzenetére
Az nagyon jó ár. Én most vettem rá gigapack-os Sline-os tokot, egész jónak tűnik.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #2120 üzenetére
Én gondolkodtam ilyen hátlapon, de 7 ezer alatt nem láttam, ill. a töltő is vagy 25 ezer. Egy kicsit soknak tűnik így együtt.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2078 üzenetére
A wifi hálózat, amiről alapból netezel, proxin keresztül megy? Mert először én is olyaról próbáltam (munkahelyen), de csak otthon tudtam letölteni, ahol nincs proxi.
-
-
meszipeti
aktív tag
válasz
karesz560802 #1954 üzenetére
Nekem nem akar összejönni, amikor újra akarom indítani a letöltést ( a proxi kikapcsolása után) nem tölti le. Elindul, kiírja 8Mb-ot, felugrik a töltést jelző csík, majd megáll és azt mondja próbáljam később, és nem a 8000fffff hibát írja, hanem 805a0258.
Tárgytalan, mert sikerült, nem állt vissza először a proxi visszaállítás, tesztelem én is a programot.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1837 üzenetére
Nekem is 00002-es van fenn, és benne van a data sense, de az enyém független.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #1813 üzenetére
Nincs, sajnos.
-
meszipeti
aktív tag
Pedig nekem két gépre is felment 64-32bitesre is. Amúgy egész jó a frissítés, legjobban a zárt képernyős óra tetszik, nem nagyon vettem észre, hogy jobban merítené az akksit, pedig mindíg megy. Az adatforgalom számláló is jól működik. Nem vagyok nagy fotós, a Smart kamerát még nam próbáltam.
-
meszipeti
aktív tag
-
meszipeti
aktív tag
Nem bírtam tovább, NSU-val felraktam Ambert, eddig tetszik, de még csak most költözök vissza mindennel a telefonra.
-
meszipeti
aktív tag
Az lehetséges, hogy a zsebemben életre kel a telefon? A hét végén többször is észrevettem, hogy ez-az Elindult rajta. Volt, hogy felhívott valakit, zenét játszott le, és az áruházban barangolt. Amúgy egy nejlonos rövidnadrágban voltam, lehet ez keverte meg, mert eddig még nem vettem ilyet észre.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
trassher #1530 üzenetére
Nekem is jelentkeztek a kis karcok, nem túl mélyek, csak bizonyos szögből látszik, de engem is bosszant. Ha fóliát teszek rá, akkor meg a kijelző nem lesz szép. Eddig mindigegyik telefonomra raktam, és amikor eladtam, akkor vettem le, és elcsodálkoztam, hogy milyen szép a kijelző.
-
meszipeti
aktív tag
Aki védőtok nélkül használja a telefont megnézné, hogy mennyire karcolódik a kamera üvege, mert nekem két hónap alatt több apró karc is van rajt, pedig vigyázok rá, ha leteszem, amúgy zsebben hordom. Kellene tokot vennem rá? Nem lesz túl csúnya tőle a telefon? Köszi.
-
meszipeti
aktív tag
Az e-digital-ban 79900Ft 2 év gyári garival. Ez élég jó árnak tűnik.
Kár, hogy korábban vettem -
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1274 üzenetére
Köszi az ötletet. Most a facebook beta-val próbálkozom, hátha.
-
meszipeti
aktív tag
Tud valaki egy jó fb appot, mert a MS-on nem igazán jönnek az értesítések.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1171 üzenetére
Ezt nem is tudtam, köszi.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
rob.solney #940 üzenetére
Nekem ugyan ez az oprendszer van fenn, simán találja a telefont, sd kártya nélkül is, illetve azzal is.
-
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #814 üzenetére
Köszi, közben magához tért, ilyen még nem volt, hogy így kifagyott volna.
-
meszipeti
aktív tag
Volt már olyan valakinek, hogy nem kapcsol be a telefon? Illetve be volt kapcsolva, délután vettem le a töltőről, 95%-on lehetett kb a töltöttség. Pár perce még néztem rajt valamit, lezártam, hozzá sem nyúltam, egy rezgést hallottam, gondoltam levelem jött. Azóta meg sem nyikkan a telefon. Most feltettem töltőre, de semmi. Van valami billentyű kombináció, amivel újra lehet indítani, mivel az akksi kivétel nem megy.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #764 üzenetére
Az üzemidővel én is elégedett vagyok, a 710-em kb fele eddig bírta.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #755 üzenetére
Ez eddig megvolt, de nem engedte frissíteni a telefont. Akkor töröltem a 710-et, azóta a telefonnál a nevemet dobja fel, de nem csinál rá semmit, ha a saját telefonra kattintok. Arra gondoltam, nem az lehet a hiba, hogy amikor megkaptam a 720-at, az első indításnál nem mentem végig a bejelentkezésen, hanem kinyomtam. A régi telepített appok (a megvásároltak is) eltűntek. Lehet nyomnom kellene egy resetet a 720-on és újra kezdeni az egészet?
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #753 üzenetére
Felismerte, a gép látja a telefont, de a windows phone-on most sem találja.
-
meszipeti
aktív tag
A windowsphone.com-on meg akartam változtatni a saját telefonomat 710-ről 720 720-ra. Nem találtam hogyan kell, ezután töröltem a 710-et, azóta nincs telefon rendelve a fiókomhoz, de nem is tudok más készüléket beállítani, nem aktív a saját telefon menü. Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, de nem találtam sehol választ a problémámra.
-
meszipeti
aktív tag
Megjött az én 720-om is. A 710-nél sokkal gyorsabbnak tűnik.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
eleminator #404 üzenetére
Köszi.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Partyface007 #336 üzenetére
semmi gond, ha esetleg megjelenne gyártóival, jelezzetek
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Partyface007 #332 üzenetére
Én eddig csak 1+1 év HU garanciával láttam. Te hol láttad 2éves gyártóival?
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #291 üzenetére
Engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest