- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
válasz
batai15 #1699 üzenetére
Nem fontos, csak interneten néztem róla videót, és megtetszett.
(#1703) Napfénysüti - Igen, nekem is tökéletes így a telefon, ahogy van, de olvastam valahol egy cikket, ahol nagyon dicsérték a frissítést, és az egyébként is gyors telefon még jobban optimalizálva lesz általa!
(#1700) Pinyo16689 - én is reménykedek még, hogy azért megkapjuk a dupla kattintást is, csak lehet nem az amberrel, hanem az azutánival
Kár, hogy az op. rendszer fejlesztései ilyen lassúcska. -
razzorr
őstag
válasz
batai15 #1673 üzenetére
Mondok jobbat, most este fél8 van és 40%on az akku...wazz ezt nem lehet agyonverni se
A kérdésedre hogy hol venni,passz, én jóárasított vodka flottában vettem 50ért. Ha tanácsolhatok valamit,akkor 2év Nokia garival vedd, bármi történhet. Ne pedig sufnis garisat,mert ott tudnak érdekes dolgok történni.
-
saiyajin
senior tag
válasz
batai15 #1655 üzenetére
Nem tudok perdonto dolgot mondani, de tenyleg nem akkora gond wp-n a fel giga, mint droidon.
Cashzolinak igaza van, es alkalmazas valtasnal egy ket masodperccel tobbet tolthet, viszont az tenyleg betoltes es nem lag. Akadas szerencsere nagyon ritka.
Az alkalmazasok tekinteteben pedig azt is nezni kell, hogy hiaba fogytak boven az 1 gigas wp keszulekek (foleg nokiak), azert a fel gigas keszulekek meg mindig tobbsegben vannak.A 820-ast, ha meg nem fogtal eloben javaslom nezd meg. Kepeken nekem se tetszett, de kezbe veve nagyon megtetszett.
Szemelyes velemenyen pedig az, hogy inkabb varok egy-ket masodperccel tobbet, es hasznalok kevesebb alkalmazast, de birja a telom fel nappal tovabb (vagy meg tovabb). -
saiyajin
senior tag
válasz
batai15 #1650 üzenetére
Ha android hasznalok, akkor ne hallgass rajuk, mert ez ott igaz igazan. Wp-n foleg, vagy szinte csak jatekoknal kell az egy giga, de talan ott is kevesebb, mint 10% az ilyen jatek. Ha mindenkepp 1 gigat akarsz akkor ott a 820-as is, bar en a jobb uzemido miatt lehet inkabb a 720-ast valasztanam a tobb rammal szemben.
-
pushalias
addikt
válasz
batai15 #1644 üzenetére
Most már jóval több féle videót játszik le, és elvben lehet rá lejátszót fejleszteni (és állítólag fejlesztenek is rá), játékból meg egyelőre elég kevés igényel 1 GB-ot. A Glance nem ébreszthető duplatappal, meg efféle apró, bosszantó hülyeségek. Cserébe az üzemideje világbajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest