- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Wp-s telonal nem találkoztam ilyennel, igy egy HR-el kezdenem. De sajnos regebben volt mar h érintő csere segített a dolgon. Mondjuk annaka telonak (C5-03) alapvetoen az vt a hibája, h mashol erzekelte a nyomást mint ahova bökött az ember...
Egy szónak is szaz a vege én csinálnék egy HR-t azon ne múljon...aztán meglátod a többit...
-
akos3
addikt
ha máég garis a készülék és nincs a here-nek navvi hangja pedig csináltma egy HR-t is és ujra húztam mindent, akkor érdemes elvinni a szervízbe? vagy mit tudnak vele csinálni?
-
akos3
addikt
nah jo én nekem egyre jobban elegem van ebből a böngészésből :/
Csak egyszerűen nincs ilyen méretű teló....925 nagyon megtetszett, de abból már szinte lehtetlen garisat kifogni :S
Csak tudnám hogy én tavasszal miért nem azt vettem (vagy 820-at), és mirét ezt? (jo tudom, a kisebb méret és a frissebb modell szolt mellette, nem gondoltam volna, hogy az 512-es ram ennyire betesz neki...) -
akos3
addikt
válasz
szita.erno #4434 üzenetére
jó kis teló, csak böngészni ne akarj rajta
-
akos3
addikt
nem értem miért nem csinálnak belőle mobilos verziót mondjuk...
Mondjuk az a furcsa, hogy az előz telóm (nokia N8) csak 256mb ramos volt és lassan de biztosan betöltöte ezt a honlapot. Tényelg eltartott egy ideig míg mindent betöltött, de sose dobott ki...Nem értem, hogy ez miért dob ki. jó legyen lassú, de ne dobjon már ki
-
akos3
addikt
Nah nem lett sokkal jobb, most is egy-két odlalt bezár...nah mind1. úgy tűnik ez nem lesz jobb ...
-
akos3
addikt
Mostanában a gyári IE néhány oldalról kivág szó nélkül. Ezt böngészőváltás megoldhatja, vagy tudjam be a kevés ramnak? Esetleg a Denimnek?
-
akos3
addikt
Par napja betöglött a bkv menetrend alkalamzás, pedg a legfrissebb adatbázis volt fenn. Letöröltem, majd újra felteltettem, de nem oldódott meg a probléma: továbbra is azt irja ki, h "a járat ezen a napon nem közlekedik!" (és az összesnél)
-
akos3
addikt
Be lehet állítani valahogy, hogy kijelezze a hívás után a beszélgetési időt?
-
akos3
addikt
Sehogy sem jövök rá, h a gyári IE-ben, h lehet kezdőlapnak beállítani egy oldalt. csak a kedvenceket találom...
Valami képszerkesztő progit tudtok ajánlani amivel egyszerűen lehet kontrasztot, világosságot, élességet, levágást, stb állítani?
Amúgy hol látom fényképezéskor hogy épp milyen felbontásban fotózok? Nem találom a a beálításoknál...
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Pénteken megvettem a 720-astKipróbáltam 20-assal és azzal is működött. Szép állapotban van, eygedül a memkari fedlapja kicsit viseltes, de túlélhető. amugy karcmentes 11 hó gyári garival. Tetszik, most fedezezem fel, úgy, h biztos zargaltka majd titeket kérdésekkel
-
akos3
addikt
Adatkábel ehhez nem jár amúgy hivatalosan?
ja de látom a tesztben írják...
-
akos3
addikt
Írtama hirdetőnek, h ő is próbálja ki. Sajnos csak 70eset tudott szerezni, de azzal neki is működött!
Lenne itt olyan ember aki ki tudja próbálni 30as simmel a telenoros teóját? -
akos3
addikt
Esetleg ha több ember is ki tudná őróbálni azt megköszönném
(#4260) Furkoo Amugy telefonálni is lehetett a vodás karival? Mert ez a lényeg
-
akos3
addikt
Ezt a telefont senki nem árulja már garanciával használtan? (független)
-
akos3
addikt
Sziasztok.
Olvasom a tesztet és ezen nagyon megakadt a szemem: Ugyanúgy offline, a térképek letölthetők a készülékre, magyar nyelvű hangos navigálás is van, azonban a HERE Drive Beta nevéből nem véletlenül hiányzik a "+" jelölés. Ez a program ugyanis csak abban az országban hajlandó navigációként működni, ahol a készüléket aktiváljuk. Ez azt jelenti, hogy hiába töltjük le fél Európát, és indulunk el mondjuk Olaszországba, a telefon csak Magyarországon fog navigálni (az útvonalat megtervezi), aztán vége. A többi országban csak szimpla térképként és keresőként használhatjuk. Állítólag egy későbbi frissítéssel ezen módosítanak, de így azért nem olyan vonzó a helyzet.Ez még a mai napig is így van, vagy frissítás megoldotta?
Ja és még1. A teszt azt írja nincs FM rádió, viszont más oildalakon a specifikációnál meg azt írják, h van benne...szóval mi az igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest