- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi101
tag
Fura,az enyém is vodás,és nem talál frissítést. Lehet hogy a Preview for Developers miatt? Most 8.1 GDR1 update van rajt.
-
Bazsi101
tag
Más is tapasztal hivaskor egy enyhe alapzajt? Kb. 1 honapja hasznalom,es mostanaban egyre erosebb. Mindegy hogy halon belul,kivul,vagy vezetekest hivok. Ez hiba vagy mindenkie ilyen?
-
Bazsi101
tag
Ebayről vettem,kb. 1600 volt postával. Nagyon passzos,kitűnően védi.
-
Bazsi101
tag
Sziasztok!
Par ev droidos kinlodas utan elegem lett,es szeretnek wp8-ra valtani. Arban,tudasban,nekem kb. Megfelelne a 720. Kerdesem az lenne,hogy a dupla mikrofonos-e a keszulek,a zajszures miatt ez nekem fontos lenne,illetve jelentkezik a mikrofon problema,mint a nagytesok (820,920) eseteben?
Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest