- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #2389 üzenetére
Én a 3310-est bánom kicsit, hogy eladtam. Illetve hogy a 3210-est odaadtam exemnek.
-
pushalias
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #2355 üzenetére
Az gáz, mert nekem L620-szal sem csinálja, pedig direkt elindítottam fél tucat appot.
-
pushalias
addikt
válasz
Napfénysüti #2329 üzenetére
Benne van a SmartCam is.
-
pushalias
addikt
válasz
kaloczidev #1985 üzenetére
Nekem pont a nokiás tesztkészülék csinált ilyet. Én szervizeltetném.
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #1820 üzenetére
Hardverhiba, tehát szervíz.
-
pushalias
addikt
A 8.1 jövő év elején. Az Amber az szeptember végéig a Lumiákra, és a kettő között valamikor november körül jön a GDR3 + Nokiákra a Bittersweet Shimmer.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1715 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni.
-
pushalias
addikt
válasz
Napfénysüti #1705 üzenetére
Szeptember végéig jönnie kell, azt ígérte a Nokia. MS meg majd betartja.
-
pushalias
addikt
válasz
gabeunit #1649 üzenetére
„a fülhallgatóval az eredmény nem változik”
A gyárit kivéve. Azt csak azért nem szabad kidobni, hogy a garanaciáztatásnál ne legyen gond.
Én próbáltam pár cuccot, a 720 hangrendszere mondjuk úgy közepes. De belefért volna jobb. Egy 8X vagy egy 920 hangrendszere simán megeszi tízóraira.
Ja, igen: ne az androidos áradathoz tessék hasonlítani. Azoknál maga a hangrendszer tényleg jobb. De bizony a Plédnek jobb volt a fülese, és az elég nagy szégyen.
P.S. Tessék csak rajongani, és gyűjteni a rajongókat!
-
pushalias
addikt
válasz
batai15 #1644 üzenetére
Most már jóval több féle videót játszik le, és elvben lehet rá lejátszót fejleszteni (és állítólag fejlesztenek is rá), játékból meg egyelőre elég kevés igényel 1 GB-ot. A Glance nem ébreszthető duplatappal, meg efféle apró, bosszantó hülyeségek. Cserébe az üzemideje világbajnok.
-
pushalias
addikt
Schmitteltem!
-
-
pushalias
addikt
Nekem is van, bee...
(#1628) nicu71 Szerintem a Glance duplatoppal ne idegeld őket, az az 520/620/720 tulajoknak pont nem van/lesz.
-
pushalias
addikt
Ha valaki türelmetlen, már most felteheti az Amber-t magának. A mellékhatások a szokásosak, vagyis egy reseteléssel ér fel, előtte tessék menteni, estébé, blabla.
-
pushalias
addikt
Akinek csak a Drive jutott, az megveheti a plusz verziót, fent van az Áruházban.
A 720 alapvetően a nagyobb és sokkal szebb kijelzőben, a jobb kamerában és a nagyobb akkumulátorban különbözik a másik kettőtől. 520-hoz képest az NFC támogatásban is.
(#1460) btudos Ejnye mesterem, hát ennyi idő alatt megfeledkeztél arról az akkumulátorról?
-
pushalias
addikt
válasz
Napfénysüti #1340 üzenetére
Vagy bármelyik nem ARM-es W8 tablettel.
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #1304 üzenetére
Önreklám ( a büdös): szerintem ez a teszt is jó.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1241 üzenetére
Már hogy ciánt? Még sajna nem.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1239 üzenetére
HTC-knél asszem megy az egyszerre csörög és rezeg, kérdezd btudos kollégát.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1237 üzenetére
Rezgés-csörgés dolog nem játszik, de az egyedi csengőhang igen.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1156 üzenetére
Igen.
-
pushalias
addikt
Ha valakit érdekelnek a marketingszöveg mellett eredeti, nagy felbontású (33 MP) sajtófotók: [link].
-
pushalias
addikt
válasz
SpeedHUNGARY #764 üzenetére
A 820 kicsit erősebb, minden egyéb igazából a 720 mellett szól.
-
pushalias
addikt
Konkrétan baromi drága. A mi átveteli papírunkon 73 bruttó volt. Ha ráteszek 20 százalékot is, még mindig csak 88 ropi.
Egyébként nyilván így 0%-os a THM, hogy az árban benne van a kamat is. A szolgáltatók is így csinálják.
(#742) btudos Héthúszhó meg vesző derótnéküli hátlapot, oszt egybű más.
-
pushalias
addikt
válasz
Tomeeka28 #724 üzenetére
Valószínűleg az is lehet a hibakód mögött. Én pár nappal korábban töltöttem le ezeket az appokat, tök ugyanazzal a MS fiókkal, és több, mint egy tucat 1 GB igényű progit szerintem nem szedtem le. Nem tudom, a próbaveriók az csak egy tipp, mert pl. a Metrogram sincs meg, amiről emlékszem, hogy próbaverzió volt belőle fent.
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #673 üzenetére
Kamerával sajnos az van, hogy a kijelzőn nagyon jól néz ki, de valódi méretében elég festményes.
A hangfelvételt kolléga már egekig magasztalta. -
pushalias
addikt
Le kell adnom btudos kollégának a 720-at, kezdek kicsit szomorú lenni.
-
pushalias
addikt
válasz
Pinyo16689 #635 üzenetére
Nincs mit!
Hidd el nekem, mert nem a 720 az első, amit használok, egy 6 órás időszak alatt 7% az nudli. 100%-ról egy este simán 90% alá mennek ezek, de volt már, amelyik 80% alá.
Persze értem én, hogy a 720-hoz képest ez sok. Bár éppen tegnap teszteltem, ha az NFC be van kapcsolva, az keményen fogyaszt ám.
-
pushalias
addikt
válasz
Pinyo16689 #630 üzenetére
Például ma éjjel 6 óra alatt 7%-ot
csökkentmerült az akksi.Értelek, de valljuk be, mások a kezüket tennék össze ilyen fogyasztásért.
-
pushalias
addikt
A kártyának nem kell hozzá NFC-snek lennie, a telefon veszi át az NFC fizetési funkciókat. De nálunk ez eléggé nem műxik (de ebben tévedhetek). Amúgy az Beállítások között ellenőrzöd, hogy be van-e kapcsolva az összeérintés + küldés (default igen), és utána megnyitod a Pénztráca alkalmazást, és ott lehet hozzáadni a bankkártyát.
Itt van egy bővebb leírás, és hidd el, kérni fogja az adatokat.
(#609) Gusztáv Akkor neked is ajánlom, hogy ott vidd fel, ahol és ahogyan kell.
-
pushalias
addikt
Zune-t felejtsd el, ez lesz a tied: Windows Phone Desktop App
(#585) snorb07 Mondom Zune elfelejt, link kicsit feljebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest