- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Daffni2 #3730 üzenetére
Ez érdekes. Telenoros flottában vagyok, de megérett a telóm cseréje, ezért gondolkodtam az alternatívákon. A Voda flottás készülékajánlatán még rajta volt a 720, de már ár sem volt hozzá. Bementem a helyi üzletbe érdeklődni, ahol azt mondták, már kifogyott, egy szóval sem említették, hogy máshol még van az országban. Ennek legalább 3-4 hónapja....Mostanra viszont a saját telenoros flottám díja csökkent, a vodáé meg drágult, úgyhogy maradnom kell a kék készülékek mellett....
-
Sawyer_
tag
válasz
Daffni2 #2712 üzenetére
Jó bocs, de ne a szavakon lovagoljunk, amúgy igyekszem odafigyelni, de ez most becsúszott. Arra értettem, hogy talán elég a felső réteget (üveget?) cserélni, nem kell a teljes LCD panelt. De nem értek ehhez, és nem tudom, hogy pontosan melyik modelleknél lehet külön-külön cserélni őket, és hol kell a teljes panelt.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Daffni2 #2584 üzenetére
Na így már korrektebb a fogalmazás! Utoljára fél éve néztem utána az ilyen sufni boltoknak, és az igaz, hogy nagyon kevés köztük a korrekt... Belefutottam olyanba is, ahol megrendelés előtt közölték, hogy valójában egy használt kiállítási készüléket küldenek, ugye nem baj? A lényeg, hogy azért ajánlottam ezt a boltot, mert nekem itt nem volt még rossz tapasztalatom, de úgy látom ez a felszámolós dolog, nem légből kapott...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Daffni2 #2582 üzenetére
Körülbelül 4 éve ismertem meg ezt a boltot, nem egy hanem legalább 6-7 alkalommal vásároltam ott telefont, magamnak, vagy ismerősömnek, és soha semmi probléma nem merült föl... Garanciás ügyintézésben is volt részem... én úgy gondolom akkor ajánlok valamit, ha én akarok... nem kell külön engedélyt kérnem rá...
Azért mért vagyok tisztességtelen, mert ajánlok valamit? Nem verek át senkit, és nem kényszerítek senkit semmire... Bátram merem ajánlani a B-tel-t is, de ott már nem árulják a szóban forgó készüléket... Amúgy ha végigolvasod a fórumot, látni fogod, hogy már más is ajánlotta, és más is vásárolt náluk, Az aktuális telefonom is egy ilyen boltból van, és még élek...
Írd be a véleményed a boltról nyugodtan, de ne oltogassál itt engem!
-
Tybee21
senior tag
válasz
Daffni2 #2345 üzenetére
1-2 tipp, semmire nem mondom, hogy biztos, de...
Telefonkönyvről - nem lehet, hogy sim-en is meg telefonban is szerepelnek a nevek, mert úgy vettem észre, hogy nekem az anno problémát jelentett. Ezért szépen szinkronizáltam live fiókba és utána töröltem a simről, lehet, hogy kellett hozzá másik készülék, de nem biztos, már több mint 1 éve volt ez a manőver. De szerintem anélkül is megoldható.
Egyébként egy hard reset után gyorsan visszaállítható a telefon, mert névjegyek, sms-ek visszaszinkronizálhatóak, sőt beállítások is, ami már nyűgösebb az az egyéb tartalom, illetve, ha sok az adat az alkalmazásokban. Egyébként az alkalmazások is leküldhetők a wp oldal segítségével, automatikusan, csak végig nézed a korábban telepítetteket, kattintasz, hogy mi kell, és szépen önmaguktól települnek. Jó mert azért töredékét sem használja az ember annak, ami fent van.
És, hogy nem látja a gép a telefont!? Lehet triviális, de próbáltad másik gépnél, illetve másik USB helyre dugni a saját gépeden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest