- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit érdekel eladó sorba került egy szép/karcmentes fehér független 720. (hátha egy fórumtárs örömét leli benne
)
-
válasz
ADAM1337 #3764 üzenetére
Hát ha maga a rendszert megszokod,akkor teljesen szeretni fogod.
Kiváltképp ez egy jó szériája a Lumiáknak.
Én nekem nem is kéne most hirtelen más, mint pl G2 mini stb....
Ha cserélnék is most akkor vagy Galaxy K zoom , vagy Iphone 5s , vagy Lumia 1020 ...
Nem fagy, kellően gyors ( már amennyire el lehet várni egy közép.k telefontól ) és egyszerű.
Én nagyon szeretem,kézre áll bár csúszós kicsit,de azért még 4.3 col kézbe lehet tartani..
Stabil - stramm kis telefon.
Egyedül a vibernél kell megszokni egy kicsit,hogy nem olyan gyors mint egy droid,ha mondjuk jön egy üzenet és ráböksz akkor 1mp míg behozza az ablakot.Ha ezt megszokod vagy nem fontos akkor szerintem nagyon jó társad lesz.
Gps Number 1.
Kamera szerintem egész jó sőt úgy mondom,hogy nekem 35k-ért teljesen megfelel...
Ezelőtt volt 620-am, hát nem is tudom....fényévek....
Az előtt meg volt 925-öm, hát az nem érte meg az árát,nem nyújt annyival többet mint amennyivel többe kerül,sőt kijelenthetem hogy semmi különbséget nem látok...talán ott annyi,hogy ott nagyobb a kamera meg a kijelző...bár a kamerára se mondanám,hogy olyan nagy a különbség,akku téren meg nem egy ligába játszanak ...a 720 erős. -
-
Sikerult megjavitani a kis dragasagot
Patentul megy mar rajta a mobilnet...
Sim marad,no problema vele, beallitas kerdese csak. -
Hát ha a sim kártya csere nem oldja meg akkor nem tudom mi lehet a gebasz....
Micro sd még nincs benne.
Eredetileg vodás volt és függetlenítve lett nem tudom,hogy ez okozhat-e fenn akadást,de mikor megvettem tegnap fogtam beraktam a kártyát és ment a mobilnet,erre ma b@szakszik.....
Illetve wifi be van kapcsolva,és ugye mikor elmegyek át kapcsol mobilnetre ami nem működik,de az még hagyján visszajövök és automatán b@szik vissza csatlakozni a wifihez,pedig be van kapcsolva,hogy csatlakozzon ha elérhető. .. . -
egy kérdés viszont SOS-be.
mai nap nem rég vettem észre itt a melóhelyen,hogy hiába van bekapcsolva a mobilnet egyszerűen nem reagál rá semmit, mutatja hogy 3g de se viber se face messenger-en nem küld el semmit illetve érdekes módon a netet néha megnyitja néha nem....
wifiről okés a dolog... -
Beléptem a 720 klubba mai nappal ( független fehér példány ) , tetszik meg vagyok vele elégedve
Volt 925-öm is, és igazából olyan egetverő különbséget nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest