- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
Na aki eddig letöltötte, az jól járt mivel már fizetős :S
-
gabeunit
tag
MINDENKI!!! : az angry birds, és az Angry Birds starwars 1-2 INGYEN LETÖLTHETŐ!!!! Siesstek leszedni!
-
gabeunit
tag
SZIASZTOK
nekem 1 olyat csinált a kis drága, hogy nem akar semmilyen üzenetet küldeni fb-ra .
Ha megnézem ki van online azt írja, hogy sikertelen csatlakozoás.
A fb-ot újra szinkronizáltam 3szor indítottam újra de semmi változás, próbáltam wifivel és mobilnettel, de egyikkel sem akar menni, pedig a net működik rajta!
Remélem van valami tippetek. Előre is köszi -
gabeunit
tag
régiót most csekkoltam le .live-on és Magyar van megadva, sajna nem tudom változtatni sem :S
-
gabeunit
tag
Hát nagyon be ba -sz-na ha nem lenne data sense, mivel édes apámnak vodás 520-a van és külföldről telefonál, nos ha nem engedi a voda akkor nem tudja nézni az adatforgalmat, és nagyon nagy lenne a számla -.-
Ha tényleg így lesz nagyon nagy balhét csapok az tuti, mivel nem értem meg milyen jogon vonja (vonhatja) meg tőlünk azt, hogy használhassuk a MS-által fejlesztett szoftvert. -
gabeunit
tag
Hát én bárhogy próbálkoztam, nem ment nem tudok drivert leszedni a 64bites win7re, és így NSU-ba sem tudom felrakni az ambert mert nem látja a szoftver :S .
Ha valaki tud erre valami megoldást, írja már le nekem egyszerűen és részletesen mit is kell tenni -
gabeunit
tag
A six guns című játékot akarom feltenni iszonyú jól néz kis és ingyenes,de 430mb-ot foglal a telefonon most 2.5 giga van szabadon és nem engedi feltenni az ideiglenesben meg 586 van. Ami linket megadtatok hogy lehet megoldani nekem nem jött ösze vagy csak nem értettem :S valaki tud valami okosat mondani
?
-
gabeunit
tag
Azt tudom, csak tőletek akarom tudni, akik ezt a gépet nyüstölik, konkrétan a "pop" érdekelne (ha ez az agybadugós ) mert idegesítő hogy ki kell húzni a fülest ha dumálni akarok
-
gabeunit
tag
én most tettetem fel 1 fóliát, mivel már 2 db mikrókarc volt a kijelzőn
Jól bírja még a telefon pedig nem vagyok valami kíméletes, sajnos :S
Nem tudjátok Coloud fülest lehet ithon kapni, estleg a MediaMarkt-ban vagy a Nokia Care-ben , és milyen a füles minősége, mármint nem gagyi? -
gabeunit
tag
Sehol sincs még kint a 720-as frissítése
-
gabeunit
tag
Nem igaz, hogy nem jön a frissítés, de nem is csoda, még sehol sincs kint Európában . :S
Egyre jobban várom már hogy rajta legyen -
gabeunit
tag
oh a rohadt életbe
akkor nem tudom használni a windows software updater-t? mert akkor felraknám az Amber-tha lehetne -
gabeunit
tag
Sziasztok az miért van hogy nem akarja észre venni a software updater a telefonomat?
Nem megy az illesztőprogram felrakása -
gabeunit
tag
Na az meg a másik, én sajnos még nem vagyok olyan helyzetben, hogy kiadjak 1500Ft-ot egy telefonos játékért, de az 512 mindenre elég itt a WP8-nál nem csak az Asphalt de a Halo-is fut 512RAM-al. Tény ami tény az 512RAM kevés androidra de itt elég. Ennek a tellónak iszonyú jó a kijelzője, bivaly a hangszóró, nagyon kellemes a beszélgetés hang minősége. Valamint és nem utolsó sorban olyan aksi ideje van, amivel nem igazán találkoztam még az okos telefonok közül egyel sem.
Jó kis készülék én még 1szer megvenném ha újra kéne választanom, pedig annak idején ódzkodtam attól, hogy ezt válasszam, "mivel úgy is olyan mint az 520 v. 620" de baromira nem, ég és föld a különbség kettejük közt, szóval én csak ennyit írnék ehhez a mobilhoz -
gabeunit
tag
válasz
pushalias #1642 üzenetére
Szia nem értek veled egyet, iszonyú jó hangzással áldották meg a készüléket.
Az én baráti körömből nekem van egyedül L720 sőt Wp8-as telefonból is ez az egyetlen, és az androidos "okos áradat" nem képes olyan hangzást produkálni, mint ez a tökéletes kis masina.
A hangszóró erős és egyáltalán nem vettem észre torzítást, a fülhallgatóval az eredmény nem változik! szép és nem torzít (mondjuk a gyári EQ-t azt cseréld le sajátra, ha vissza keresel akkor van fent 1-2 kép róla)
Én régebben az iPod-ot hallgattam mivel az androidos telefon nem volt kielégítő, vagyis inkább kaki volt.
Most már csak a L720-at használom , nem hazudok vannak különbségek , de nem nagy és szőrszálhasogató lennék ha keresném benne!!
Szóval nekem ez a véleményem a Lumia 720-ról, az eddigi legjobb telefonról ami a kezembe volt!!
Ui.: Nem azért írtam, hogy kötözködjek, (amúgy lelkes olvasója vagyok a WinMagazinnak , csak így tovább!
-
gabeunit
tag
De nagyon nagy szívás, az a sok megkötés ami minket ér, nem kaptunk 1giga ram-ot , nem kapunk "Here drive +"-t és még sok sok minden mást sem. Pedig ez 1 remek készülék és az ára is igen jó, akkor miért teszik ezt velünk :S ?
-
gabeunit
tag
-.- Élvezkedtek mi fiúk?
Nem széplesz majd nekünk is valami nagyon Hype-os dolog (remélem, de nem valószínű)
Örökkön hű követője a L720-nak -
gabeunit
tag
Jó neked, bejöttél ide dicsekedni, nekünk kiknek még nincs Amber-jük
Nem szép dolog -
gabeunit
tag
Valahogy én is így gondoltam. Kíváncsi vagyok, ki tette fel a Nsu-val az Ambert mert írhatna arról milyen lett a kamera......
-
gabeunit
tag
az 520-as volt az uccsó nem? (remélem nem kell sokat várni azért a frissítésekre! )
-
gabeunit
tag
Hát beszarás a t-home os N L620-ra már az van kiírva, hogy "coming soon"!
Már unom hogy nem hozzák ki a Vodás L720-ra, már nem azért de ez nem egy olcsó telefon azt azért szögezzük le!!! -
gabeunit
tag
Senkinek sincs mersze feltenni az Ambert, pedig kíváncsi lennék, mondjuk a voda mire kiadja ... Pfff lehet jövőhéten felrakom rá
-
gabeunit
tag
Valaki már felmerte tenni az Ambert? mert akkor nem csak találgatnánk, hanem mindenre biztos választ kapnánk
-
gabeunit
tag
én a myappfree-t használom a másikat nem ismerte, viszont regisztrálni nem tudtam a honlapon, mivel nem tudom azt a kódot ami alulra kell
-
gabeunit
tag
Mondjuk telepítettem fel sok új progit, ami hirtelen ingyenes lett, de ma este fogja megmutatni, hogy mi is van valójában
Újra indítottam, azt majd kiderül
(hiszen a puding próbája az evés
)
-
gabeunit
tag
én este videóztam és bent hagytam még 1 játékot, sztem az a ludas
-
gabeunit
tag
NA megjöt nekem is az első estés merülésem. 100%-ról 20-%-ra néztem a battery programba , elég egyenletesen szipkázta le az aksimat a gép. Lehet hogy a háttérben futó alk. miatt?
De mind1 ha nem csinál még 1 ilyet akkor rendben lesz most kap 1 restartot, és meglátom utána mi lesz -
gabeunit
tag
Na eddig minden rendben MENT.
Most hívtak skype-on csak a 3. hívásra mutatta hogy bejövőm van -.-
Felvettem a telefont és szürke lett a kijelző benne ilyen fehér pontok és néhol piros is :S
Eléggé cinkes azért hogy ilyet bevállal az aksit sem bírom kiszedni ha baj lenne, csak az segített hogy usb..re dugtam -
gabeunit
tag
nekem mutattak fehéret, meg feketét, mind2 szép volt, de a fehérrel vigyázni kell azt mondta a csaj!
Ezért a fekete mellett döntöttem , olyan mint ha 1 db lenne nagyon bejön a telefon a sebességére panasz nincs, bár várom az Ambert( az egyetlen női névvel rendelkező valami amire ilyen sokat és ennyire várok!)
. Mert a beépített facebook csevegőm nem igazán gyors, ami az üzenetek továbbítását jelenti ami azért eléggé cink ebben a készülékben -
gabeunit
tag
nekem fekete van, és iszonyat jól néz ki, gondolom minden szinben fasza de a fekete nagyon jó!
Másik, nektek a gyári fb beszélgetés későn jelezi az üzeneteket, mert nekem fél órát i s késik a bejövő.
Harmadik, ha mailem jön hotmailre vagy gmail-re akkor arra hogy tudok hangot tenni hogy haljam ha jött valami? -
gabeunit
tag
Nálam szólt eddig a Lynyrd skynyrd
ree bird
Aerosmith: Dream on
Manu Chao: Raining in paradise (shufle-be van)
Valami elképszető a hangzás, ha valaki tudna képet feltenni, egy home-os eq-ról ami úgy érzi,hogy jobb mint a rock akkor megköszönném.
A kamerája sötétbe a legbabább nagyon jó minőségbe küldi a képet este, amúgy a kamerára is van valami jó beállítás vagy legyen minden alapértelmezetten ? -
gabeunit
tag
Hát ég és föld a különbség a két jack állás között, jó hogy elolvastam mit írtatok. Azt hittem, hogy a régi 15ft-os androidom jobban szól mint ez ... PEDIG NAGYON NEM !!!!
Hááá, dübörög a réig Linkin Park és a többi jó muzsika -
gabeunit
tag
Na megvan a drága feketébe zárva
pár hasznos kis progit írnátok nekem(név) , kamera, facebook, játék,
jó lenne meglesni mit is tud a masina -
gabeunit
tag
Köszi, az infokat hát csak az lesz, mivel a gari ugrik ha buhera üzemmódba kapcsolok
csak azért cink, hogy a legnagyobb biztosítási kategóriába sorolták -
gabeunit
tag
És szerintetek megéri a havi 2000ft a biztosításra?
-
gabeunit
tag
Most akkor műküdik a viber vagy más netes hanghívás fogadása ezen a telefonon?
-
gabeunit
tag
Sziasztok.
Én most akarok venni egy L720-ast vodánál, csak az a baj , hogy 2000ft a havidíja a biztosításnak, gonolom a garancia nem álja a törést vagy a vizet.
Kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban az, hogy ha L520-al külföldről hívnának viberrel én azt észre venném aktív kapcsolat mellet? Mivel sokan mondják hogy nem érzékeli, és ez számomra nagyon fontos lenne!
Vagy esetleg van egyéb program ami jól teljesít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest