Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz tothak #5302 üzenetére

Jómagam is a hőre, mint kiváltó okra gyanakodtam, ugyanis a hibajelenség akkor kezdett megjelenni, amikor CPU/GPU erőforrás igényesebb appokat kezdtem futtatni.

"Ezzel ellentétben én magamnak otthon tettem be hővezető pasztát a SoC és a váz közé, ami kicsit segített rajta." - Erről tudnál feltenni egy fotót?
    Pontosan arra gondoltam, hogy az LG megcsinálhatta volna a SoC és a 316L rozsdamentes acél odaalél közötti hőátadó összeköttetést, hiszen a külső hűtés így remekül megoldható.

"Nekem speciel azt mondták, hogy felesleges cserélni, mert ugyanúgy elő fog jönni a hiba, és így nem is cserélték." - Ez sem etikailag, sem fogyasztóvédelmi szempontból nem tolerálható! Mivel a V sorozat az LG felső kategóriás szegmense, és maga a cég sem egy noname ismeretlen dzsunka gyártó.

Annyi megnyugtató van a dologban, hogy ha jól számolom, akkor a fórumon összesen csak öt felhasználót érintett ez a hiba, tehát ezt még nyugodtan nevezhetjük "néhány ritka esetnek." S az is tény, hogy akinek problémája van egy telefonnal, az a legtöbb esetben ennek fórum szinten hangot ad, míg sok olyan elégedett felhasználó van, aki nem írogat fórumokba, csak használja a telefonját.

Új hozzászólás Aktív témák