- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Nincs mit.Ennyit tudtam meg,de az tuti,hogy a G3 után Én se vagyok elájulva az akku idővel.Sajnos ekkora kijelzőhöz+4GB RAM-hoz illett volna az LG-nek minimum egy 4000 ezres akkut bele tenni,hogy hozza a formáját.Még jó,hogy Nálam nincs nyúzva,így kibír egy töltéssel akár 3 napot is.A G3 sokkal többet.
Abban is 3000-es van.A melegedést viszont nagy valószínűséggel a kártya csinálja,ahogy elmesélte a vejkó.Próbáld kivenni és egy másikkal kipróbálni.
Ezt sasold,csend volt az elmúlt időben
-
gjoco1
addikt
Bocsi,az előző hozzá szólásom sztornó.Most beszéltem a vejemmel,aki marék számra használ SD kártyákat.
GPS eszközöket javít-szerel-beépít.......
Nos a rossz hír,hogy bizony melegethet a telefon,ha rossz az SD.Az nem biztos,hogy abban nyilvánul meg,hogy nem írható-nem olvas,de valami hibája lehet.Van olyan jelenség,hogy jónak látszik,de csinált már sok kártya olyat,hogy kiverte a biztosítékot,illetve találkozott olyannal,hogy a forrósodás ki is lukasztotta.Szóval,nagy a valószínűsége,hogy a hibás SD okozza a melegedést.
Ki kell próbálni egy másik SD-vel. -
-
MaxxDamage
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest