- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
MrPetya19 #5585 üzenetére
Koszi, tobb helyen, pl is irjak, hogy muxik
-
Chuck Norris
senior tag
-
-
joekajoeka
tag
válasz
MrPetya19 #4323 üzenetére
Igen a Sense megkerdezte, hogy mutassa meg a lepest, kivalatszottam hogy igen, de hogy hol mutassa es mikor az rejtely.
Kaptam megoldast a 3.-as pontra. Telepitettem a Google Messages-t es a "Delivery report" csak kiirja hogy "delivered", ez igy nekem jo. A Touchpal helyett hasznalom a google Gboard-ot ez is jo "space gombal lehet mozgatni a kurzort, ez a Touchpalba hianyzott".
5 nap utan kezbe vettem a G4-et es szornyen laggol a HTC U11 utan
Ha lenne benne RGB LED.... -
kekkola
senior tag
válasz
MrPetya19 #4141 üzenetére
Minden telefon küzd a vételért menet közben, a cellaugrások miatt a készülék folyamatosan jelentkezik be az új cellákba.
A kulcs sztem is az "út közben" lesz. Nekem ha egész nap autózom, járom az országot, akkor jobban merül a készülék úgy, hogy még kevesebbet is használom. Ez így volt mindegyik telefonommal. -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
MrPetya19 #3851 üzenetére
Az mondjuk lehet nem lett volna hülyeség. Csak fura. Volt M8-am, azt kb félévente indítottam újra, soha nem zártam be rajta semmit és nem produkált ilyet. Még az előző P9-em se. Mondjuk nem tudom mi használhatta, lehet hogy a messenger mert előtte ott akartam képet csinálni csak ott nagyon gyengécske a minőség.
Ha egyszer ilyet csinálná, akkor megprobalok mindent bezarni. Köszi a tippet 🙂 -
illes0102
aktív tag
válasz
MrPetya19 #3686 üzenetére
Kiváncsi leszek rá Én is, bugrok majd itt a közeli nagyvárosokba, hátha feldob valami érdekeset
Másik kérdés: Ugye rommá tört hátlapos telefonhoz jutottam ilyen olcsón, ami nem is zavart mert rendeltem egy karbon fóliát ami takarta volna.. viszont képeknél észrevettem egy kis foltot. nem tudom, mintha egy nagyon apró karcolás lehetne a kamera üvegén , esetleg az okozhatja? vagy létezik olyan, hogy a kamera "beég?" vagy nem tudom. fehér/ világos részeknél nagyon kivehető, feketében is észrevenni.Bár a monitoron azért keresgélnem kellett, de telefonon elég brutálisan látszik. [kép] [kép] [kép]
néztem, nem nagy durranás leszedni a hátlapot egy hőlégfúvóval, ami aggaszt az csak annyi, hogy amig le van szedve addig ne menjen por a kamerába.. Valaki próbálta már itt cserélni? láttam egy fórumtárs a szerviznek küldte vissza és sokáig rajta ültek és még drága is volt
-
dredjudge84
őstag
válasz
MrPetya19 #3532 üzenetére
És milyen azzal a moshi adapterrel a hangminőség? Kihajt egy normálisabb fülest? Én még holnapig erőteljesen gondolkodom, hogy visszavigyem-e a telót 14 napos elállással. Eddig egy huawei p10-et használtam, és annak a kijelzője köröket ver erre. Nagyon fakók a színek sajnos. Gondolkodom hogy cserélek sony xz premiumra.
-
kano
nagyúr
válasz
MrPetya19 #3503 üzenetére
Az AOSP egy alap android, ha lehetne BL-t nyitni bünti nélkül már nyitnám is és menne fel rá egy AOSP alapú rom vagy LOS alapú. Gyanítom, hogy kb 1,5-szeres lenne az akksiidő, mint most.
Nem értem, hogy egyes gyártók (élükön a Samsunggal) miért ragaszkodnak még mindig a zárt BL-hez, most amikor itt az Android One és az Android Treble project. Semmi hátránya nem származik a gyártónak abból, hogy Te nyitod a BL-t és rootolod a telefonodat.
Tényleg, tudjuk, hogy a HTC hogy áll ezekhez a kérdésekhez (Treble)? Van valami hivatalos kommunikáció a felhasználók és a HTC között (fórum pl)? Írnék nekik, hogy nyilvánítsanak már valami véleményt, hogy ez irányban kívánnának-e lépni valamit.Állítólag a javításnál a szerviz nem foglalkozik vele, hogy nyitott-e a BL. Meg tudja ezt valaki erősíteni?
Köszi! -
Roland8622
aktív tag
válasz
MrPetya19 #3427 üzenetére
Szia.Szerintem megvan a rejtély kulcsa.
Ma délután 2x30percet vettem egyhuzamban. A 2 felvétel között kb. fél perc lehetett az is véletlen.
Nem állt le és a hátulja sem volt forró. A kijelző az ugye értelem szerűen jó meleg lett, de az normálisnak tekintem. Na már most, a délutáni felvételnél ilyen tripodos állványra szereltem és ott a befogató keret az nem zárta le a hátát.A hétvégi farsangos videózásnál meg amit kölcsön kaptam selfie-s állvány ott a teló hátulját szépen letakarta + a vaskos szilikon tok is rajta.
Másra nem tudok gondolni. Ja és a ma délutáni attrakciónál is rajta volt a szilikon tok és bírta.Szóval arra következtetésre jutottam, hogy a hátlapját szabadon kell hagyni ill. semmivel sem szabad hogy szorosan érintkezzen. -
ferob
őstag
válasz
MrPetya19 #3052 üzenetére
Ha az ember figyelmesen végigolvassa, akkor hamar kiderül, hogy miért írtam, de alább megtalálható a szájbarágós magyarázat.
A kábel feje az átalakítóval együtt egy szép hosszú merev részt hoz létre, míg az autóban a készülék többnyire fektetve helyezkedik el, így ez folyamatosan feszülni fog lefelé a folyamatos rázkódás miatt és/vagy ahogy a kábel húzza, ettől pedig idővel kitágul a csatlakozó, így nem, a kábel a rövidebb fejével nem lesz ennyire káros a csatlakozóra nézve.
-
Yeffy
veterán
válasz
MrPetya19 #2842 üzenetére
koszi, hogy megnezted!
neeem, nem hiszem, hogy veszek hozza olya nnagyon hardcore cuccot, a tiedhez hasonlo kategoriaju fulesen gondolkodom majd, hogy beszerzem, valami jo kis V-karakterrel. csak jo lenne, ha nem lenne halk.
akkor ugy latszik, erdemes beszerezni. ha megjon a telo, es esetleg nem jonne be a gyari fules, akkor veszek ilyen kis kiegeszito cuccost.
f3rdzs0: passz, hamarosan csak kiderul. nekem dec 30-ig konkretan jo lenne, ha nem erkezne meg. aztan meglassuk'.
-
Varoz
addikt
válasz
MrPetya19 #2830 üzenetére
Hogy is volt a múltkor, hogy a hTC sajátja alul marad minőségben? Már akkor is kiröhögtem ezt az állítást és lám, igazam lett.
A hangosságot, hogyan nézted? Rá volt dugva a töltő is? Mert lehet azért hangosabb, mert nem a telóról veszi le az áramot és ez jelentkezik hangerőben. De ez csak egy tipp.
-
Kobun1980
aktív tag
-
Bullitz
aktív tag
-
BenHans
addikt
válasz
MrPetya19 #1908 üzenetére
Gondolom ez a Pocketnow Pixel 2 Real Audio Review (youtube) szolgált a hozzászólásod alapjául.
"...Google's dongle not only worked on an HTC U11, but delivered significantly better results than HTC's dongle..."Egyelőre coming soon...
-
Gabbbb
senior tag
válasz
MrPetya19 #1878 üzenetére
Ha nem tudna analóg jelet kiküldeni, akkor nem picit drágább (és jóval vastagabb) lenne az átalakító. Figyelembe véve, hogy a saját hangszóróit sem tudja analóg jel nélkül meghajtani, így elég nagy mérnöki hiba lenne nem analóg jelet küldeni typeC-n. Nem tudom mi van a gyári átalakítóban, ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy 1-2 smd ellenállás és kész.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
MrPetya19 #1658 üzenetére
Minden szavaddal egyet értek, és csak az elmúlt 24 órában hány száz hasonló fórumot túrtam át a megoldást kutatva, tele megoldást kereső emberekkel.
Más:
[link] Ráírtam az eladóra, azt mondta hogy tudja egyszerre a töltést és zenélést HTC U11-en.
Akkor összegezve, várjuk a passzív adaptert ami valószínűleg nem megy HTC-n. Utána rendelek egy ilyen HUB-ot, és kipróbálom. Sőt most megrendelem, mert előbb itt lesz, konkrétan 2 napon belül, nem pedig 20-40. Meg is rendeltem közben, amennyiben nem lesz jó élek a 14 vagy 30 napos visszaküldéssel.
Végső megoldásnak meg ott a BT receiver. Na csak megoldjuk valahogy
-
Lacy6
senior tag
válasz
MrPetya19 #539 üzenetére
Korábban az M8-nak volt a legjobb kijelzője ilyen szempontból.
HTC One M8 --- 46 ms
HTC 10 --- 54ms
Samsung Galaxy S7 --- 63ms
HTC One A9 --- 88msAz hogy mennyi az U11 azt nem tudom
-
Azie
őstag
válasz
MrPetya19 #138 üzenetére
pont ezért van oda minden driodfanboi a driodért, mert nincs semmi szabvány. és pont ezért hulladék optimalizálatlan telefonokkal és erőből "optimalizált" készülékekkel van terítve a piac. Olyan nem létezik driodon, hogy valamit az OS-hez méretezel, vagy az OS-t méretezed hardverhez.
-
Swinegod
őstag
válasz
MrPetya19 #37 üzenetére
Tudom, ezért írtam. A leglassabb USB C az 1.0 az van ugye az USB A 3.1-el egy sebességen. Mivel még egy 2017-es Galaxy A5-nek is USB C 2.0 van ezért találom kicsit karcsúnak. Nekem is USB C 1.0 btw és 8 óra mire megöltöm a 100 giga tárhelyet filmmel. Igaz, egy 8 éves laptopon keresztül egy USB A 2.0-s winchesterről, de na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest