- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Próbáld meg azt is, hogy fordítva dugod be az usb-c-t, bizonyos kábeleknél ez sem mindegy, olyan is elő szokott fordulni, hogy első csatlakoztatásra nem lett gyors töltés csak miután kihúztam visszadugtam és kicsit
vártam. Az is már előfordult, hogy töltés közben kirakta, hogy a fülhallgató csatlakoztatva van, és egyáltalán nem akart tölteni. -
Chuck Norris
senior tag
Utóbbi időben azt kezdte el csinálni naponta többször, hogy átáll mobilnetre, amikor feloldom kezdi el keresni a wifi-t, majd meg is találja és aztán ott is marad. Találkoztatok ti is hasonló téves viselkedési formával?
-
Chuck Norris
senior tag
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, van a készülékben gyári QR kód ólvasó, esetleg valami ajánlott program? Most olvastam a fakenews-on, hogy amit már az 1.5 android óta használok programot nagyon veszélyes.
-
Chuck Norris
senior tag
A gyári U11 tokmányom kezd széttöredezni, és ahogy nézem nem is lehet kapni sehol sem, pedig nekem meg kifejezettem ez tetszik. Ha esetleg valakinek már tropa lett a telefonja és nem használta a tokot akkor azt megköszönném ha felajánlaná továbbhasznosításra.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Kiskopika #5542 üzenetére
Én kirandulni voltam vele, a táskámban volt, direktbe nem kapta a vizet max párás lehetett de órákkal később is még csipogott, már rég ki kelett volna száradnia addig a melegben. Egy kábelkötegelővel megkotortam, látszólag nem jött ki semmi belőle, viszont megjavult.
Papptam köszönöm az ötletet. -
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #5505 üzenetére
A motion launch gesztusokkal is nagyon jól lehet fényképezni külön képernyőfeloldás nélkül. Ez volt a lock screen, edge sense, bekapcsologomb dupla nyomás után a negyedik teljesen felesleges funkció amit kikapcsoltam.
-
Chuck Norris
senior tag
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #5448 üzenetére
Még mindig nem volt tökéletes a dolog hiába vettem le az ikonokat a záróképernyőről néha még mindig fényképezett; a kamera gyorsindítását is kikapcsoltam. Remélem már máshol nincs benne beállítva, hogy fényképezzen.
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok. Van két bluetooth fülhallgatóm is amelyek idáig tökéletesen működtek viszont ennél a telefonnál csak a hangerőt tudom állítani, hosszú nyomásra nem lép előre-hátra és a megállítás-elindítás sem működik, se a google zenén se a powerampon. Van ezekre valami külön beállítás? Köszönöm.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #5441 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Launcher10-et használok de nem szeretném piszkálni, nem volt egyszerű mire sikerült úgy beállítanom, hogy tessen aztán nem rontanám el.
Feloldáshoz az ujjlenyomat olvasót használom de pont ez a baj, hogy a kamerához nem kell ujjlenyomat az mindig fel van oldva.
Edge sense nincs bekapcsolva, még a varázslóját sem futtattam meg ezen a telefonon, még letiltani sem tudom az sense kezdőlapot mert ki van szürkítve. -
Chuck Norris
senior tag
Szisztok, a lezárási képernyő ikonjait hogyan lehet eltüntetni? Rendszeresen fényképezi a táskámat vagy akar sms-t küldeni. Köszönöm.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
sirokipatrik #5355 üzenetére
Android verzió 8.0.0, valamint ha erre a mezőre rábökök gyorsan egymásután sokszor előjön egy sárga karika, ezt most fedeztem fel, igaz nem tudom mi lehet az értelme.
Lenne még egy kérdésem; beállítottam egy mp3-at csengőhangnak, és ha felhívnak úgy játssza le, hogy pár másodperc múlva szinte teljesen visszaveszi a csöngés hangerejét, amikor beállítom a file-t, hogy legyen ez a csengőhang akkor egyenletes a hangerő, mit lehet ezzel tenni? Köszönöm.
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, azt szeretném, hogy a képeket az SD kártyára mentse a telefon. Úgy kell ezt csinálni, hogy beállítások -> tárolóhely -> hordozható tároló fogaskerék, formázás belsőként? Ilyenkor ami a kártyán volt azt felül is csapja egyből? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest