- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
Recseg a hangszóró, szóval azt hiszem élek az elállási jogommal. (Fejfájás és jajjogás)
-
Gabbbb
senior tag
válasz
mocsyzozi #1920 üzenetére
Nagyon is számít, de igazából nem tudjuk mi is a helyzet a garanciális javításokkal, gondolom nem rózsás, de itt a topikban sem nagyon volt garanciális probléma.
Az hogy valaki összetöri a telefont megint más téma. Nyilván a hátlap összetörése a te esetedben elég különleges, mert ha hajlandóak lennének megjavítani, akkor nem buknál rajta sokat, de kijelző csere 120eFt-ért gyakorlatilag totális kár, pár hónap múlva a telefon teljes használt piaci ára.
Most ha végignézem az összes gyártót, akkor egyedül kínaiak nem akarják lehúzni az embert kijelző cserénél. (Huawei, Oneplus, Xiaomi) S8 törés is 100eFt körül van. Abban bízom, hogy spigen rugged armor tokban, ha akarnám is nehezen tudnám összetörni a hátlapot. Nyilván zavarna ha várni kéne rá 6 hetet, de van tartalék készülékem, kibírnám.Igazad van abban, hogy nem normális, amit veled művelnek, de attól még nem kell magát a készüléket teljesen leírni.
-
Gabbbb
senior tag
válasz
MrPetya19 #1878 üzenetére
Ha nem tudna analóg jelet kiküldeni, akkor nem picit drágább (és jóval vastagabb) lenne az átalakító. Figyelembe véve, hogy a saját hangszóróit sem tudja analóg jel nélkül meghajtani, így elég nagy mérnöki hiba lenne nem analóg jelet küldeni typeC-n. Nem tudom mi van a gyári átalakítóban, ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy 1-2 smd ellenállás és kész.
-
Gabbbb
senior tag
-
Gabbbb
senior tag
válasz
nincsnév007 #1863 üzenetére
Nem teszteltem még intenzíven, de gyanítom igen.
-
Gabbbb
senior tag
Teljesítmény módban (developer's settings) még jobban hasít, csak nekem megfelel a normál és tetszik a 8 órás SOT :d
-
Gabbbb
senior tag
Fél éves Huawei lassú töltőm elfüstölt az u11-el. (elvileg funkcionális még, de égett tekercs szaga van a töltőnek)
-
Gabbbb
senior tag
Érdekes, hogy a 10 wifije volt a 2. legrosszabb, amit mobilon eddig láttam (nokia n95 után :-D), ennek meg a legjobb.
-
Gabbbb
senior tag
válasz
spawn21 #1830 üzenetére
Rugged armor tokom p9-en majdnem egy éves. Tökéletes az illesztése, sarkokon annyira rászorul, hogy pofára-ejtésnél nem tud lecsúszni a tok sarka. Egy karc nincs rajta, pedig farmerzsebbe szoktam gyömöszölni a telefont és mosás után a tok újnak néz ki. Az pedig hogy az anyagot kellemes fogni, magától értetődő.
Egyszer döntöttem úgy, hogy ne legyen "unalmas" tokom. Vettem egy ilyet OP3-ra: https://www.amazon.it/Custodia-Impressionante-Meccanica-Durevole-Protezione/dp/B01LZ2VMZG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1508317795&sr=8-3&keywords=oneplus+kapaver
Kényelmetlen volt a fogás és az illesztés csak egy vékony papír protézis segítségével lett tökéletes^^ -
Gabbbb
senior tag
Én is megrendeltem a rugged armort. P9-es telefonomban is a tokot szerettem a legjobban xd
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Dracula #1785 üzenetére
Nekem is volt p9-re ultimate shield. Szerintem sosem fogod tudni ezt rendesen lemosni. Kosz olyan szinten beleragad, hogy 2-3 porcica lemosása is gondot okozott nekem, így végül feladtam és együtt éltem a szöszökkel fél évig. Tudom, hogy az ultimate shield rendes fólia, csak képen úgy nézett ki, mintha repedt lett volna alatta az üveg. :d
-
Gabbbb
senior tag
Azt én is néztem, szerintem ott valamit elírtak a drágábbiknál. Amúgy közvetlenül htc-től sem sokkal drágább, htc klubtagság (gyors regisztráció) keretein belül. Nekem azért lesz smartshop-os valószínűleg, mert egy magyar boltnál, ha el kell állni, akkor csak visszaküldöm és kész, itt meg tuti bonyolultabb, még ha helyi raktárból küldik, akkor is.
-
Gabbbb
senior tag
Smartshop-os U11-el volt negatív tapasztalat ?
-
Gabbbb
senior tag
válasz
FeRRaR1 #1761 üzenetére
Nekem volt Hero-m. Én akkor megbántam, hogy eladtam az Iphone-t. Sense rossz volt, kamera rosszabb volt, mint iphone 3g-n a fixfókusz, mint mp3 lejátszó sem volt kiemelkedő. Gorilla 1 üveg persze nagyon szuper volt, mai üvegek karcvédelem szempontjából nem rúgnak labdába.
-
Gabbbb
senior tag
Nem akarom védeni a Samut, mert ezer baj van velük is, nem véletlen, hogy fel sem merült, hogy s8-at vegyek, de az tény, hogy a biztonsági frissítésekben minden gyártót megvernek. A Galaxy s4, ami már lassan 5 éves, 2017 júniusi patch-en van. Nexus5 fél évvel s4 után jelent meg talán és 1 éve nem kapott biztonsági frissítést.
Most az, hogy havonta, vagy kéthavonta kapja meg egy készülék, az nekem majdnem mindegy. -
Gabbbb
senior tag
Srácok, vett közületek valaki u11-et közvetlenül a gyártó honlapjáról?
-
Gabbbb
senior tag
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Aryon87 #1681 üzenetére
Én Huawei telefont a jövőben maximum Android One program keretein belül vennék magamnak, így Mate nem csábít, V30 sem, tuti nem lenne szerencsém a kijelzővel ott sem.
u11-re is veszek egy rugged armor tokot és kikapcsolom a szorítás cuccot, csak nem törik el úgy, talán.. Arra lennék kiváncsi, hogy üvegfóliánál a széleken mekkora a fehér csík
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Aryon87 #1679 üzenetére
Igazából ugye 4 lehetőség játszik nekem: u11, s7, g6, op5
S7-nek sokallom az új árát, de s8 nem kell lekerekített kijelzővel.
OP5-öt már nem is lehet kapni, csak a bohóc gombokkalG6: nekem rengeteget érne a halszem kamera és google camera hdr+ is nagyon jó eredményeket produkál nappal. Kis baj, hogy DnG raw feldolgozás nagyon körülményes-nem szabványos teljesen a dng fájl, nagy baj, hogy google camera is időnként lilás képeket csinál, még nagyobb baj, hogy a gyári szoftverrel készült képeken brutálisan töri a sötét részeket és ennél is nagyobb baj, hogy 1080p videó használhatatlan kategória a túlélesítés miatt. Nyilván emellett ott van a szellemképesedés, ami másfél év elteltével szinte garantált, bár ezzel lehet együtt tudnék élni. Igazából nekem személyesen kellene egy hétig kipróbálni, de mi van ha ráfingásra megkarcolódik a kameravédő üveg (sajnos ez elég esélyes) és akkor vásárlástól való elállást is a hajamra kenhetem.
U11-el minden jó és bódottá, csak nagyon törékeny és 120eFt a kijelző csere, román szervizben. p9-et elmúlt évben 3x ejtettem le és egyszer bele is rúgtam röptében, mert lábbal akartam megfogni és ilyenkor nincs idő intelligens döntéseket hozni. Nem lett semmi baja rugged armor tokban, de az u11....
-
Gabbbb
senior tag
Lehet mégis megkockáztatom, hogy összetöröm ezt a telefont
G6-ot 20. alkalommal raktam ma a kosárba, de mégsem rendeltem meg most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest