- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
Nem tudtam hogy van duál is... Nem nagyon olvasom mostanában a fórumot idő hiány miatt... telenoros vagyok és azért gondoltam ott venni praktikummal mivel ott nem rendelni kell és szeretem átnézni a telefont nincs e valami hiba vele. festékhiba pixel illesztés stb.. azt ott megtehetem..
-
-
ferob
őstag
Nézőpont kérdése, mert ha valaki mindenképp a jótállás keretein belül szeretné javíttatni, akkor vissza kell küldeni nekik a készüléket, és majd ők intézik, viszont azt nem tudom, hogy meg lehet-e velük beszélni a tavalyi változások óta, hogy egy közelebbi címükre juttathassa el valaki.
(#597) MrPetya19: Már többször említésre került, hogy ezt a típust nem forgalmazzák hivatalosan ebben a régióban, így nem is lesz rá helyben jótállás.
-
ferob
őstag
Így halkan megjegyezném, hogy függetlenül attól, hogy honnan rendelte a 128GB-os modellt, van olyan lehetőség, ahol kapható az összes színben, valamint akár díjmentes a csomagküldés, és pár nap alatt megérkezik, de értelemszerűen ÁFA terheli, viszont 190 ezer forint körül van az ára megrendelve.
Értelemszerűen nem csak B2B, hanem B2C módon is, akár csak egy darabot rendelve is.Ui.: Szemfülesek előnyben.
-
-
MK VII
veterán
A tudat, hogy az olyan amilyen.
Legalább valami szálhúzott lenne vagy nem is tudom.. Vagy szénszálas mint anno a Motorola Razr XT910. A valaha gyártott legszebb telefonok egyike...
Vagy valami...
De ne ez a homártükrös csicsahátlap.. -
tipuka
addikt
hirtelen azt hittem már.
oksa köszi.
remélem lejjebb megy gyors az ára, mint az LG G6-nak ( ~133k most függetlenül), ~150k-ban még elvinném a nyáron.Már elmúlt azaz idő, mikor gondolkodás nélkül jöhetett a flagship előrendelésben.
Risard: arra én is kiváncsi leszek majd, de ezzel a dizájnnal, ami az S8-nak is van, nem jön be.
az s6 edge plus s7 edge/note 5 + 7 volt számomra a legszebb, persze csak a Samsungokat nézve
-
tipuka
addikt
ha nem ragaszkodtok a vodához, van smartshopon fekete , fehér és szürke is 199.390,-rt is
update: na, megelőztek, nem frissítettem az oldalt
-
Aryon87
félisten
Várós nagyon a teszted
Gondolom este át tudod venni nem?És amennyiben van köztetek leendő tulajok fotós hajlam, a fotós topikba is mehetnek a képek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest