- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Rájöttem, miért van!
Van egy widgetem a főoldalon, amin kapcsolók vannak. Wifi, bt, hálózatváltás, mobiladat, képernyő lezárása. Már régóta használom. Ha azzal zárom le a kijelzőt, akkor csak a megadott mintával oldja fel. Ha hagyom, hogy alvóba menjen, vagy a bekapcs gombbal zárom le a kijelzőt akkor már műxik. Tehát az az app a ludas. -
SkyLine3000
addikt
Most nagyjából jól műxik. Viszont az mitől lehet, hogy rendesen felold mindenhol, csak akkor kéri állandóan a beállított mintát, ha a home képernyőn hagyom? Ha odébb lapozok akármerre, vagy menüben vagyok, vagy alkalmazásban, tökéletesen felold. De az alapértelmezett főképernyőn kéri a mintát. Mert így mindig oda kell figyelnem, hogy ne hagyjam ott a telót, hogy legyen értelme az egésznek..
-
Roland8622
aktív tag
#5929 jotzo01
#5930 Tüzi
Írtam nektek, de amúgy nem titok. Az egri plázában a Capriban a Vodafone-al szemben.
Szépen visszaragasztották a hátát, nem látszik. Szóval nem HTC-re specializálódott hely, csak szimplán szépen megcsinálták.Vettem egy iphone 13-at, de csak a simát. Mint kiderült a pro tud makrózni ami nekem a "dilim". Szóval azt elpasszoltam (a pro-t már nem vettem, mert annak az ára már nagyon húzos) és inkább felújítattam ezt. Nagyon megszerettem ezt a készüléket és tényleg még mindig jó a sebessége. Kompakt méret a mai tepsik között.
A szebb makrók közül válogattam össze a drive-os mappába, na meg már azóta került bele pár egyéb kategóriás kép is. Vegyesen a gyári és a gcam-os verziókkal. -
SkyLine3000
addikt
Köszi!
Van egy alkalmazása, a Power Toggles (1000 éve használom), amivel kapcsolókat lehet kitenni főképernyőre. Az újraindításhoz és a teló kikapcsoláshoz ikonnal, szintén rootot igényel. Plusz a Titániummal le szoktam törölni az olyan gyári appokat, amikre semmi szükség (em) és csak tíltani lehet alapból. Szintén root. -
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Azért csodálkoztam, hogy tudtak vele bokeh fotót csinálni. Youtube videóban láttam. Vmilyen másik telóval hasonlították össze. Ugye itt nincs mélységszenzor. Mondjuk nekem egyáltalán nem lényeg. Asszonyé meg tudja.
Pro módban mondjuk lehet kicsit trükközni a manuális fókusszal. Csináltam már G4-el egy rovarról tök jó közeli képet, amin a háttér mosott volt. De jobban szeretem, ha egy képen minden éles. -
SkyLine3000
addikt
Az a lényeg, hogy ne legyen az, mint több gyártónál, hogy a frissítésekkel nem működnek funkciók, romlik a kamera minősége, stb. Egy Mate 10 pro-t is azért adtam el nemrég, mert a frissítéssel pont a kamera minősége romlott. Nekem meg az fontos. Ráadásul nem lehetett ott visszamenni két főverziót. Talán egyet sem.
Most várom hozzá a fóliákat (több féle. üveg, hagyományos). Hátha vmelyiket lehet majd használni...
Még csak 1-2 teszt képet csináltam vele. Portrét mennyire lehet vele csinálni (bokeh)? Asszony mániája lett, hogy így csináljak róla képeket, mer4tz amiket csináltam másik telóval, nagyon bejöttek neki. -
Kobun1980
aktív tag
Megertettem, hogy a HTC készüléken nem lehet allitani a frekvenciát. Mivel erre valszt kaptam
A Xiaomin lehet. Ezt is írtam, és ezért kérdeztem.
A router neve pedig azonos, és nem szerepel mellette az 5G, vagy 2,4G. Ha hiszed, ha nem..
Az utolso mondatodra, mivel te is azt írod, hogy erzes nem reagálok. -
Kobun1980
aktív tag
-
nincsnév007
addikt
bízok benne hogy a htc-nek lesznek még telefonjai mert bevallom vennék más telefont de a szívem a htc-hez húz. Meg manapság mindenki a kamerája van rá kattanva engem meg az jobban érdekel hogy a telefon hangszorója jó hangos legyen pont ezért van M8-m.
Bár úgy volt hogy idén lesz egy új telefonjuk nem?
-
Shokkolo
addikt
Végülis igazad van, az aux tényleg játszhatott volna így visszagondolva,
bár igaz ami igaz, ipodról nagyon jó volt.
(bár akkoriban egész komoly hifi volt az autómban)
Régi szép idők...
Most nosztalgiázva végigfutott az agyamon, hogy milyen / hány HTC-m volt az utóbbi években:
HTC Blue Angel > Desire HD + Wildfire S > One X > One (M7) > M8 > 10 > U11 > és most fogok átköltözni egy vadi új U11-re
És vadászok egy szép, megkímélt U12+ -t, az még hiányzikEgy kicsit kevésbé OFF:
Olvastatok valahol bármit a HTC-ről mostanság? Lesz még egyáltalán flagship közeli mobiljuk kiadva? Nagyon örülnék neki... -
Shokkolo
addikt
Abszolut megértem.
Annyi h én keveset fül/fejhallgatózok...
Régebben a kocsiban sajnos nem kezelte le, ipodról ment a zene, melóban céges laptopról, edzés közben meg BT füles.Mostanság használtam párszor a gyári U11 fülhallgatót, meg is lepődtem. Meglepően jó minőségben szól.
az aláírásomat pedig nem kell szó szerint venni
és egyébként, a hőkezelési folyamat része, tehát féligazság -
Vangelis
félisten
Igen azt értem.
De most egy A7 esett be jó áron, de akkor így megy tovább az a7 ... és majd ha tudok szerezni valami jobb telefont akkor váltok.Redmi 8 pro is célba volt ... de az sem nyujtana sokkal többet.
Be kell vallani nagyon jó darab ez a u11.. van kis tesó is egy life azt is iimádtam ameddig használtam.
Most persze az is eladó.... van pár darab teló amitől meg kellene válni, de olyan nehéz. -
DigitXT
félisten
A csíkosság iránya a készített képen attól függ, hogy hogy tartottad a telefont,
a mértéke pedig attól, hogy milyen záridővel készült a kép. (Bizonyos szögből
a fotózott téma lehet sötétebb, világosabb: automata módban elviszi a záridőt.)Illusztráció: a monitorként használt TV-m PWM-es háttérvilágítású, nem is igen
szeretek dolgozni vele, mert fárasztja a szemem. Közvetlenül ritkán érzékelem,
de összességében zavaró, a telefon meg értelemszerűen "látja" is a villogását...Szerk: illusztráció 2, ez a távirányító poros, de nem csíkos, PWM-es zseblámpa:
Szerk2: nagyon rövid záridővel fotózva ugyanaz a lámpa, és ugyanaz a téma.
Ehhez természetesen manuális módba kellett raknom, hogy ennyire szar legyen. -
DigitXT
félisten
Az nem szar hullámhossz, hanem PWM szabályozású LED: valójában vibráló,
csak szabad szemmel nem látod, gagyi LED izzók (csillárba) ugyanez, csak a
fejfájás, vagy extra fáradtság tűnik fel, ha amúgy nem vagy érzékeny rá, tehát
nem érzed. 100 Hz-es villogást azért még ki lehet szúrni. (De pont kamera az,
amivel a teljesen laikus számára is baromi egyszerűen lebuktathatók ezek.)
-
monti0222w
addikt
Van, de a Qualcomm által adott chip van benne míg más gyártók (LG, Meizu, ZTE, Vivo, stb.) a Qualcomm chipnél komolyabb, Sabre, CirrusLogic chipet plusz erősítőt rak bele, vagy mint az LG is, mindezt szoftveresen tunningolja. A HTC is szoftveresen oldja meg nagyon jól!
Ui. Az AK chipeket kihagytam a felsorolásból, pedig az Axon-ban is azok vannak. -
Pocee
senior tag
Nyilván vannak egyéni preferenciák,de nekem nem érte meg ha összegészet néztem,hozzáteszem két évente cserélem a telókat,és lássuk be a 12es közel nem durrant akkorát mint a 11,de nagy igényeim nincsenek.
Ha igazán őszinte akarok lenni,Te hozzám képest nagyon elfogult vagy,mondom ezt úgy,hogy imádom a Htct és nem is volt még más okosom,ha én HTC-s vagyok Te vérHTC-s
Na mindegy sztem zárjuk le.
Én bízom benne,hogy tudok maradni a márkánál,mert jön még tavasz! -
Headers
tag
Én meg nem értem miért kell nyigásnak hívni, ha elmondjuk hogy valamivel nem vagyunk megelégedve, de úgy látom itt csak pozitívat lehet mondani, mert egyből hülye mindenki.
Pocee:
Pont erre írtam példát, hogy nem végzi tökéletesen a dolgát. A hibátlan supportba az alkatrészek beszerezhetetlensége is még belefér úgy látom, de ebbe már tényleg nem akarok belekezdeni. -
Headers
tag
Ez a te véleményed, ha neked így minden megfelel akkor örülök.
Nem tudom miért kell ilyen ellenségesnek lenni, nem szarozok senkit és semmit.Első körben kezdhetnének valamit azzal, hogy 2 naponta újra kell indítanom a a telefont, mert gondol egyet és nem akar wifi semmire sem csatlakozni és ez nem egyedi probléma, már utánaolvastam. A smart lock sem működik
rendesen, pedig már ráolvasást is csináltam. Másrészt pedig egy rendszeren mindig lehet javítani és ezt a "luxust" én elvártam a htc-től és ha más megadja, akkor nem telhetetlenség ezt elvárni, főleg ezekért az összegekért. Nem én gyártok telefont, találják ki ők, hogy mit lehetne még javítani, biztonsági rés meg mindig akad.Nekem még az m7 is megvan, amit apám használ még mindig, de tudtommal ez egy U11 topik.
-
Headers
tag
Egyrészt én régen azért is választottam HTC-t, mert megvoltam elégedve a support-tal is. Mivel ez eltűnt, ezért sem fogok már egy darabig HTC-t venni. A jelenlegi U11-el még mindig meg vagyok elégedve nagyjából, de azért zavar, hogy ennyire leszarják a supportot, ami régen nem volt jellemző.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem kicsit félreértelmezed az itteni helyzetet. Nem hiszem, hogy nyivákoltunk volna. Arról van szó, hogy a HTC teljesen kivonta magát a frissítésekből, ami sokaknak fáj, mint például nekem is. Azért fejlesztik az Androidot is, hogy minél jobb és biztonságosabb legyen, ezt szeretném én is élvezni. Plusz vannak olyan fejlesztések, amik tök jól jönnének, mint például a Bluetooth-os eszközök töltöttsége, de ez is csak az újabb verziókban van. Plusz ott vannak a biztonsági fejlesztések is, stb.
Igazából az a ciki, hogy még az U12plus-al sem foglalkoznak, semmi hír, hogy dolgozunk rajta, miközben az új Android már vagy 5 hónapja elérhető. És nem hiszem, hogy ez megint jó fényt vet a HTC-re. A Sense se annyira összetett már, hogy egy 20+ fős fejlesztőcsapatnak kéne végeznie, elég 5 embert, de úgy látszik ezeken is spóroltak.
-
Aryon87
félisten
Igaz ez egy noname tok, de jó a fogása, az oldala recézett valamivel van "bevonva", a gombok jól kitapinthatóak és nyomhatóak.
Mate10Pro-n is hasonló volt, 4x megvédte a telefont...
Úgy kb 1mm vastag a tok, de nem ront a fogásélményen. Anyaga jó (szilikon), nem csúszik.
Alatta átlátszó carbon mintás fólia van, az is véd a tok alá bekerülő porszemcséktől. Később jól jön majd a karcmentesség.. -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Nektek az jól működik(Opera)?
2 féle Opera is fent van, a beta változat az jól működik, de néha nem tölt be oldalakat aztán egy frissítés után igen. A normál Opera pedig azt csinálja, hogy ha egy weboldalon van egy nyomógomb, akkor hiába kattintok rá, nem történik semmi. Akkor érzékeli a kattintást, ha valamennyivel fölé kattintok (olyan mintha elcsúszna a weboldal).
Chrome hibátlan és firefox is (de azokat nem szeretem).Aryon87
Állítgatsz valamit a Camera appban a beállításokban vagy alapon hagyod?
PC-n nagyon jó az Opera (a legkevesebb memóriát használja, Chrome kiegészítők is használhatóak hozzá és gyors). -
Látod, mégis a Mate20pro-t veszik a htc helyett...
Így volt ez régebben is, volt amikor azon fanyalogtak, hogy miért szar a kamera, vagy miért ez vagy miért az... Most hogy nem jön sűrűn frissítés és garancián kívül 5e Ft-ot kérnek a bevizsgálásért. Mindenkinek tökéletes telefon nincs és nem is lesz(#4575) dredjudge84 így van, és szemét htc! Tulképp ha ennyi baj van vele miért nem adod el és veszel vmi mást?
-
Aryon87
félisten
-
kano
nagyúr
Mi a normál használat? Neked az, ha hallgatsz rajta zenét és netezel. Neki az, hogy meg is osztja a zenét és közben megy egy navi progi. Nekem az, hogy 2 simet használok és rossz a térerő (tornyok között ugrál), ez mellett navi program megy, BT bekapcsolva, mobilnet megy folyamatosan. Ráadásul én 70% fényerővel szeretem a kijelzőt, Ő pedig 34%-on. De szerintem itt le is zárhatjuk ezt.
-
kekkola
senior tag
Régen általában fordítva volt jellemző
amikor a maxom volt olyan távolinak tűnt, hogy a htc csinál egy jó kamerát. Még a 10es is viszonylag gyenge sztem kamera fronton, bár lehet az U11 miatt tartom annak
aki látta a képeket amit az u11-el lőttem, mindenki megkérdezte, hogy mivel csináltam. Amikor mondtam hogy telefonnal, akkor kerekek lettek a szemek... (laikusok, átlagos júzerek általában) Én a rendszer miatt vettem htc-t mindig. Szeretem a sense-t és azt is szeretem, hogy egyre csupaszabb, egyszerűbb, puritánabb. Nálam sem tapasztalható laggolás, sima mint a vaj. Persze lehet hogy csak nem vagyok rá kihegyezve.
-
Igazából a HTC-n talán a nagyon magas hangok jobbak, de azt is csak komoly zenénél vettem észre néhány számnál.
Ha nem dobta volna be azt a Spotify lehet sose veszem észre, de egyébként nem vehető észre különbség egyáltalán.
Akárhogy használtam sokkal hangosabb volt. (fülessel és erősítővel egyaránt) -
f3rdzs0
senior tag
de pont hogy nem kapjuk meg első körben vagy egyáltalán abban a hónapban amikor ígérték. ráadásul mondtak mindent, és úgy kellett ezt az infót kihúzni belőlük. más gyártóknak valahogy sikerül ezt normálisan megoldani, és ezt karácsonykor eljátszani pont a lehető legrosszabb húzás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest