- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
illes0102
aktív tag
sziasztok!
a lépés számláló statisztikákhoz hogyan tudok hozzáférni azon kívül, hogy mindig feldobja az előző napit, meg hetente az előző heti összesítést? -
illes0102
aktív tag
köszönöm, a gyors választ!
figyelni fogok ezekre akkor majd ha szétkapom. csinálok majd 1-2 fényképet ha leszedtem a hátlapot biztos ami biztos, aztán ha az a baja akkor rendelek egy kamera modult is találtam egy-kettőt egész jó áron, majd felveszem az eladóval a kapcsolatot előtte, hogy honnan is vannak, mennyire eredetiek. -
illes0102
aktív tag
válasz
MrPetya19 #3686 üzenetére
Kiváncsi leszek rá Én is, bugrok majd itt a közeli nagyvárosokba, hátha feldob valami érdekeset
Másik kérdés: Ugye rommá tört hátlapos telefonhoz jutottam ilyen olcsón, ami nem is zavart mert rendeltem egy karbon fóliát ami takarta volna.. viszont képeknél észrevettem egy kis foltot. nem tudom, mintha egy nagyon apró karcolás lehetne a kamera üvegén , esetleg az okozhatja? vagy létezik olyan, hogy a kamera "beég?" vagy nem tudom. fehér/ világos részeknél nagyon kivehető, feketében is észrevenni.Bár a monitoron azért keresgélnem kellett, de telefonon elég brutálisan látszik. [kép] [kép] [kép]
néztem, nem nagy durranás leszedni a hátlapot egy hőlégfúvóval, ami aggaszt az csak annyi, hogy amig le van szedve addig ne menjen por a kamerába.. Valaki próbálta már itt cserélni? láttam egy fórumtárs a szerviznek küldte vissza és sokáig rajta ültek és még drága is volt
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a klubhoz! Januárban ez és az LG G6 között vacilláltam, és persze az LG-t vettem, viszont a napokban 53k-ért hozzájutottam egy U11-hez, gondoltam összehasonlítom a kettőt, de már szinte a bekapcsolásnál eldőlt, hogy ezt tartom meg
Sense companion mennyire eszi az aksit? egész jó dolgokat dobál fel, de ha drasztikusan az üzemidő rovására megy akkor inkább elköszönök tőle. Illetve mi az átlagos SoC amit elvárhatnék tőle? Amit eddig észrevettem, hogy hasonló használat mellett, jobban bírja mint a G6 annak ellenére, hogy ebben kisebb az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest