- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
hape60
aktív tag
Nem tudom, mit értesz igénytelen kinézés alatt. A védőüveg méretpontos, teljes felületen ragad (még mindig.) Igaz, hogy nincs rajta matyó minta, de a feladatnak megfelel; az ujjlenyomatot is mérsékelten gyűjti. Nekem tetszik..
Más: ahogy az előző hozzászólásban írtam, rendeltem még egyet. Ma megjött; svéd postával, Malmőből küldve -2 hét alatt ideért, újabb piros pont. (Aliexpress oldalon rendelve.) -
Badboys
őstag
Ez mind rendben van azt elfelejtetted,hogy ez a HTC topik. Amint utána néztem látom,hogy ez hüvelyekre illő. Eléggé vegyes a felhasználói vélemény ennyi pénzért azaz 6000 ft ért ez meg gondolandó mivel sok jót nem olvastam. Tehát ezt fenntartásokkal kezeljük. 6000 ért lehet próbálkozni hátha,de ne az én pénzemen és telefonomon.
-
DigitXT
félisten
Attól még egy fejlesztési zsákutcának tartom ezt a megközelítést: csak mert sok
telefon változott, qrjuk el az alapverziót, véletlen se rakjuk menübe választhatónak.
És ha nekem nem tetszik ott az óra? Mert nem tetszik. Akár noccsos telón sem?Ami felrakja az i-re a pontot, hogy hiába SystemUI tuner + ADB, nincs rá opciónk.
Eszem-faszom megáll. Mindig is utáltam az öncélú(!) UI baszkurálást, és ez az... -
törölt tag
Azt hiszem te is tisztában vagy vele, hogy ez a HTC bizony már nem az a HTC aki egykoron volt.Most az okokat hagyjuk mert szerintem sokáig tartana.Én például szerettem volna egy HTC terméket mert még soha nem volt HTC telefonom . Ez a telefon a mai napig egy remek telefon, legyen rajta android 7, 8, vagy kilenc.Az, hogy a jövőben mi lesz a HTC-vel talán még a Tajvaniak sem tudják. Lehet feltámad most, hogy a Huawei termékekkel megy a kötélhúzás vagy leépül teljesen.
-
törölt tag
Azért ne felejtsük már el, hogy a HTC U11-et két éve dobták piacra míg az S10-et 3 vagy 4 hónapja. Nagy valószínűséggel ez az utolsó főverzió amit megkap a HTC. Én amondó vagyok inkább hívják vissza ötször is mielőtt megkapjuk. különben nem értem ezt a főverzióra gerjedést mert mind a mai napig el lehet lenni a hetes, nyolcas androiddal is. Nekem is kiszolgálja azt a két évet és megköszönöm neki.
-
Varoz
addikt
A Médiás csaj húzta a száját, hogy szerinte a Telemax vissza fogja dobni. De mondtam neki, hogy ne törődjön ezzel, én tudom, hogy nem fogják visszadobni.
Amúgy simán, megírtam a hibajelentés és ennyi. Dobozban a gyárilag kapott papírok azért benne voltak. Abszolút nem volt gond. Szétszedés egyáltalán nem látszik rajta. -
ferob
őstag
Ennek egy olyan készülék szakmai témájában vajmi kevés köze van a dolgokhoz, ahol a kijelző technológiája szempontjából semmit nem jelent az egész, valamint nem is kapcsolódik az alkalmazás semmilyen módon a témához, ezért ez itt merőben off topic és inkább az android alkalmazások témában a helye, ha ki szeretnéd beszélni az alkalmazást érintő fejlesztéseket.
-
Balinov
titán
az elvekonyodo vege rugalmas, de megis eleg kemeny, hogy serules nelkul korbe tudd az usb-c csatit takaritani. Nyilvan eloszor a laza szoszt,koszt szedi ki, de aztan utana az elvekonyodo veggel szepen ki kell kapirgalni, addig amig nem jon mar semmi cucc
En mosdo felett csinaltam es megmondom oszinten, majdnem hanyattestem,hogy kb 1.5ev zsebhasznalat utan kb egy enyhen pupozott kaveskanalnyi szoszmosz, osszeallt posztoszeru cucc jott ki belole.
-
ferob
őstag
Az alábbi témát felkeresve választ kaphatsz a kérdéseidre.
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik - Mobilalkalmazások fórum
-
-
Dr. Maci
tag
A vásárlástól azért nem álltam el, mert azt hiszem, hogy 60 nap telt el azután, miután megkaptam a telefont és ráeszméltem, hogy pixelhibás. A nyáron nagyon sok munkám volt és nem volt időm foglalkozni a telefonnal. Éppen bekapcsoltam és megnéztem, hogy működik-e. Ezt hiába mondtam az ügyfélszolgálatnak, persze ez hidegen hagyta őket. Természetesen ez az én saram. Egyszerűen az M8 után, ami az előző telefonom volt, nem feltételeztem, hogy bele fogok futni egy ilyen történetbe.
Kobun1980: Valószínűleg ez lesz: azaz megbarátkozom a gondolattal, hogy ilyen, a Spiegen tokban egyébként jól néz ki és ami a legfőbb, hogy tökéletesen működik, egyelőre.
san01: Lehet ezzel bepróbálkozom a jövő héten a UK ügyfélszolgálaton. De nem fűzök hozzá sok reményt, hogy ráállnak egy cserére, mert az elállás joga már megszűnt. Ezzel együtt az is tény, hogy nem makulátlanul jött vissza a szervizből. Arról egyébként nem is beszélve, hogy a dobozában adtam le a telefont és a dobozt viszont tényleg összegányolták. Poros, van rajta egy fekete folt és a tetejére egy matricát is ragasztott a szerviz. Az M8-am doboza nem néz ki így, pedig az már 4,5 éves és megélt költözést is. Persze ez szintén nem szolgáltat jogalapot semmire.
-
ferob
őstag
Ami ugye a HTC szakmai topikjának szempontjából lényegtelen.
Az, hogy milyen készüléket használsz, a te döntésed, de ne kelljen minden egyes hozzászólásodnál azt olvasnia mindenkinek, aki betér ide vagy épp az U12+ témához, hogy a más gyártótól származó készüléked mire képes.
Egyrészt azért, mert nem ide tartozik, másrészt azért, mert más se teszi, mivel ezek a HTC témák adott HTC márkájú készülékekkel foglakoznak és nem azzal, hogy te látszólagos bizonyosságot szerezz magadban minden hozzászólásnál arra, hogy jól döntöttél. -
opr
nagyúr
Ez most hogy kapcsolodik ide?
Amugy ugy tudom, hogy a google asszisztens mukodesehez kell a net, de ha mar valami alap profilt csinaltal neki, akkor azt tudja net nelkul is (pl wifi/mobilnet kapcsolgatas helyhez/idohoz kotve, stb)
Aztan max nem igy van, majd valaki, aki komolyabban hasznal ilyet kijavit, ha ugy van.szerk:
san01 #4250:
A teszben ezt irtak rola:
"Az U-sorozattal együtt debütált a HTC saját asszisztense, amelynek Sense Companion a neve, magyarul nem lehet egyelőre megszólítani, de ettől még jelen van a rendszerben, akárcsak a Google Now. Sőt, igazából az benne a jópofa, hogy arra épül, tehát nem egyszerre működik a két asszisztens, hanem a HTC sajátja a Google kártyáiból is dolgozik, megjelennek a Now információi, de hozzátesz számos pluszt a Sense Companion, ami igyekszik megtanulni a szokásainkat és nem tolakodó módon néha figyelmeztetni egy-egy apróságra, például hogy tényleg fel akarunk-e kelni vasárnap is reggel 6-kor, vagy ha a lakhelyünktől távol kolbászolunk gyalogos tempóban déltájt, akkor esetleg nem óhajtunk-e táplálkozni egy közeli étteremben. Biztos sokat kell használni ahhoz, hogy idomuljon hozzánk, egy-két aprósággal már észrevétette magát a tesztidőszakban, de igazán akkor lenne nálunk is értelme (noha magyarra vannak fordítva a felületek), ha hangvezérléssel is tudnánk kelezni. A HTC azt ígéri, hogy mivel ők tényleg megpróbálják a piacon levő asszisztens szolgáltatásokat integrálni a Sense Companionbe, ezért ha egy adott régióban bárki lehetővé teszi a hangvezérlést, azt ők rögtön összekapcsolják a saját megoldásukkal. Hát… várjuk." -
opr
nagyúr
Nekem ez jutott eszembe azonnal, de nem mertem lecsapni a magas labdat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest