- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Aryon87 #5404 üzenetére
Huu köszi a linket. A legelsőt fel is telepítettem és ugyan az a lefotózott dolog majd dupla akkora méretben lett meg.
4.8Mb vs 9.2 Mb . Kicsit szegényes a beállítási lehetősége a gyárihoz képest, de a képminőségbeli különbség meglepett, de durván.
Megpróbálok majd állványról készíteni képet, mert most csak kézből lőttem. -
kano
nagyúr
válasz
Aryon87 #5394 üzenetére
Igen, ez az 1 dolog ami miatt megmaradt a teló. Volt Mi9-em és az alacsony fényviszonyok között készített képek még mindig jobbak voltak az U11-nél, mint a Mi9-nél.
De ezt neked is mutattam anno.cybermanus
Én 2db-ot rendeltem a T-től, de mindkettőnek lett elégedett gazdája. -
válasz
Aryon87 #4731 üzenetére
U11 közel stock android, a P20 meg EMUI, telerakva minden szarral (ami van, akinek bejön, de...). Az U11 olyan 5-6 óra SoT-ot tud 1,5-2 nap alatt (1 simmel ).
Frissítésben nem tartozik a legjobbak közé a htc, a Pie még jönni fog elvben, de a biztonsági frissítéseket nem adja ki túl gyakran. -
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #4610 üzenetére
Most olyan 90k környékén hirdetném meg, az általam leírt kondíciókkal (és nem lepne meg, ha csak 80k környékén menne el). Sokan a 10est most fogják cserélni és a 12+-t nem engedhetik meg maguknak, de egy pár hónapos U11-et bevállalnak, mondjuk még egy éves gyári garival. 80k alatt nem adnám el, annál többet ér egyszerűen számomra, megnézve a felhozatalt. A készülék árát nem az határozza meg, hogy Te mennyit szeretnél kapni érte
Ha a piac nem ad érte annyit, akkor nem ér annyit. Az egy dolog, hogy van a fejedben egy álomkép, de az idővel szertefoszlik, ez csak idő kérdése. Attól függ, hogy ez az idő meddig tart, addig fogod aszalni a hirdetésedet. Valakinek 1 hónap alatt esik ez le, valakinek hamarabb. Igen, valóban tovább kell hirdetni mint egy samu-t, mert kevesebben veszik, de azt állítani, hogy nem lehet eladni sztem nem takarja a valóságot.
Ráadásul egy gyanúsan olcsón hirdetett, bizonytalan eredetű készülékről van szó... Én előbb adnék 90k-t egy gyári garis, kitűnő állapotú készülékért, mint egy 55k-s bizonytalan eredetű és állapotúért.
Az is sokat nyom a latba, hogy hol hirdeted. Bp-en hamarabb elmennek a cuccok, mint Csajágaröcsögén, postával meg utalgatással (utánvéttel) xarakodva. -
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #4579 üzenetére
Én elismerem, a gyártónak vannak hiányosságai: kevés marketing, frissítések (?)...(a marketing egy feneketlen kút, abba nem lehet eleget önteni. A samsung-gal csak a huawei tudta felvenni a kesztyűt és egyik sem csak mobil gyártó) Magát a készüléket nézve, az U11 kiváló - szvsz a maga idejében ( 1 éve) a legjobb volt. Számomra az, hogy rettentően jól használható, b...ott jó cucc, sokkal többet nyom a lattba, mint az hogy mennyit költenek reklámra. A szervíz meg... A sensation óta van htc-m kisebb-nagyobb megszakításokkal. Eddig 2x kellett szervízbe adnom készüléket, mindkétszer probléma mentes volt a dolog. Amennyiben lesz probléma akkor elgondolkodom a dolgokon. Az M7 óta nem volt szériahibás htc (kamera lilulás)... Azért az nem rossz. Nekem évi 3-4 frissítés "elég"
tudod miért jó a havi frissítés? Az emberben azt az érzetet kelti: törődnek velem, fontos vagyok a gyártónak, nem hagynak magamra
pedig totálisan sz...nak Rád. A google meg eladja biztonsági frissítésnek azt, hogy tökéletesítik a biorobotjaikat
minél hatékonyabb legyen a készülék reklám bevétel termelése. Én annyira nem bánom, hogy ebben nem veszek teljes intenzitással részt.
-
Dr. Maci
tag
válasz
Aryon87 #4473 üzenetére
A számlával együtt kell bevinni a hozzád legközelebb levő Media Marktba a vevőszolgálatra és ott megomdod, hogy HTC készüléket szeretnél garanciálisan javíttatni. Én elektronikusan akartam először bemutatni a számlát, de azt nem fogadták el, így érdemes egy nyomtatott példányt vinni belőle. A Media Marktok az átvevő pontjai a Telemaxnak. Fel fognak venni egy jegyzőkönyvet, érdemes kérni, hogy rögzítsék a jegyzőkönyvebe a telefon állapotát, ezen kívül érdemes vagy velük, vagy pedig a magad számára készíteni fotókat a telefonról a későbbi esetleges vitákra munícióként. Úgy látom, hogy neked akku problémáid lesznek, ehhez le kell majd adni a töltőt is.
Én dobozban adtam le a telefont, mert így állítólag nagyobb biztonságban van a szállítás folyamán, de a dobozt csúnyán összegányolták, sajnos.Szóval ezt érdemes átgondolni.
A Media Marktosok szerint a Telemaxosok kb. minden nap mennek hozzájuk átvenni a beadott készülékeket. De mivel ez Romániába fog menni vélhetően, így az egész folyamat legalább 3 hétig, kevésbé szerencsés esetben 1 hónapig fog tartani. -
CptAdamica
veterán
-
Dr. Maci
tag
válasz
Aryon87 #4469 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani, mivel nekem még garanciális volt a készülék, így garanciában javították tekintettel arra, hogy a kijelzőcserénél rendesen szétgányolták a telefon hátlapját, illetve nagyon hanyag munkát végeztek. Így a második kört is a garancia fedezte. De itt a fórumon olvasva úgy láttam, hogy a garancián túli javításokért bizony alaposan a pénztárcába kell nyúlni.
Igen, nagyon vártam, hogy végre megjöjjön és tudjak jó fotókat készíteni. Ilyenkor ősszel nagyon jó képeket lehet készíteni.
-
Dr. Maci
tag
válasz
Aryon87 #4448 üzenetére
Igen, Romániába küldték ismét a készüléket, de ezúttal jó egy héttel hamarabb járta meg a szervizkörutat, mint az előző alkalommal. Az a tippem, hogy ha csak nem szoftveres jellegű a probléma, akkor mindent oda küldenek, de ezt Ferob biztos jobban meg tudja mondani.
Szerencsére tényleg szépen dolgoztak, az előző alkalommal nagyon kókler munkát végeztek. De most végre happiness van és élvezem a telefon nyújtotta szolgáltatásokat. (A kamerája és az üzemideje is nagyon ott van)
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #4423 üzenetére
Így néz ki. Mivel képernyőmentést engedett, valószínűleg járatja a kijelzőt.
Szerk: értesitési sávot is engedi lehúzni...
Szerk 2: GYIK-ben olvasom, a képernyő-mód eszi az áramot, mert a kijelzőt használja értesítésnek.. Remek.
Ujjlenyomatolvasó felébreszti elsőnek, utánna még egyszer kell nyomni a kioldáshoz -
Roland8622
aktív tag
válasz
Aryon87 #1208 üzenetére
Szia.Tegnapelőtt nagyot csalódtam a telefonban, ugyanis videózás közben kiírta, hogy túlmelegedés és megállt a felvétel
FHD felvételnél elég a készüléknek 3-4-5 perc és igen csak meleg. 30perc után meg már vége van. És az sem folyamatos volt.
Szóval nem tudom, de ez nekem nem tűnik normális dolognak.
Ja és 4k-nál belső és külső memóriára is csak 6percet enged. -
silentkiller
senior tag
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #3227 üzenetére
160ért akartad eladni 5 hónaposan, amikor a htc újonnan 165ért árulta... Ráadásul telenor függő és részletre vásárolt. Függetlenül talán 130-140k között eladhattad volna. De inkább 130. Mindent el lehet adni, csak jól kell árat választani. Nyilván kellett idő mire kialakult a készüléked rezervációs ára. Az irreális elvárásaid miatt kellett sokáig árulnod. No offense!
-
silentkiller
senior tag
válasz
Aryon87 #2819 üzenetére
Először egy fekete S8, aminek a festett kerete 2 nap után durván megkarcolódott. Helyette néztem az ezüstöt, annak is az alumínium keret egy ezüst festékkel van festve, tehát egy-két hónap használat már intenzíven látszana rajtuk. Helyette visszatértem az S7-hez, amit korábban váltott az U11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest