- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5965 üzenetére
Elkepzelheto, hogy újra meg kell adni az ujjlenyomatot, szvsz
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5963 üzenetére
Ez vagy - vagy alapú. Nekem első perctől kezdve be volt állítva, masodlagosnak a pattern de csak akkor kéri, ha az ujjlenyomat nem muxik éppen akkor valamiért
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5950 üzenetére
Win10 alatt miért nem? Win gomb, cmd, enternek működni kéne..
-
Balinov
titán
válasz
SkyLine3000 #5948 üzenetére
Nem vagyok nagy romolos
de ugye a cmd promptot rendszergazdakent futtatod?
-
Balinov
titán
válasz
Roland8622 #5851 üzenetére
Tipikus type c kaland, fogpiszkálóval nekem sosem sikerült, nálam az ilyen fogtisztito hegyes vége vált be nagyon sokszor [link]
-
Balinov
titán
neharagudj, Kano. 2 napja akarok valaszolni, de csak most jutottam hozza.
Szoval, 12/256-os van, sokkal gyorsabb, uj OS_en van par faragnivalo, de U11 gyari Sensevel mar sztem pariban van. Kamera sztem kb egal, neha nekem gyari kamera appal kicsit tulszaturlat, gcammal elviselhetobb. REmelhetoleg a kovetkezo havi fw OTA-kban valamikor lesz gyari kamera apphoz is firssites.
Itt van egy bovebb beszamolo, amit irtam a topikjaba. Flickr album galeriaval (ott asszem nincs gcam-es kep, csak gyari, de ha nem visz el a vesekovem, teszek fel jopar uj kepet)
Bullitz, hogy sikerult a usb-c takaritas, javitott a dolgon?
udv
B -
Balinov
titán
válasz
Bullitz #5783 üzenetére
Nekem eddig szinte az osszes USB-C-s telommal volt ilyen (kiveve az X2 pro, de az meg uj). Egy ido utan (Spingen tok ide vagy oda) a zsebszosz megtelepszik az usb-c aljzat aljan es ilyen poszto szeru anyagot kepez, ami gatolja,hogy az ubs-c kabel rendesen csatlakozzon es igen, ilyenkor jon a lassu toltes figyelmeztetes, ha gyari toltofej/kabel, ha 3rd party.
Ki kell alaposan, de olvatosan tisztitani. Nekem az ilyen tipusu fogtisztito hegyes, de megis rugalmas muanyag tuskeje jott be. Ezzel jol ki kell kaparni, (csomoban jon ki majd a cucc) es utana mehet a toltes.
Probald ki, majdnem 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ez megoldja a quick/slow charge problemadat
B
-
Balinov
titán
Remélem igazam lesz, de többször volt nálam már olyan, szösz felgyulemlett az usbc caatinal és a gyári qcs toltovel alig töltött
Próbáljátok fogpiszkálóval vagy hasonló vékony, de rugalmas eszközzel kitisztitani. Én konkrétan elazornyedtem először, mi cucc kijott a csatibol
Ez a fajta vált be a legjobban [link]
-
Balinov
titán
válasz
MrPetya19 #5585 üzenetére
Koszi, tobb helyen, pl is irjak, hogy muxik
-
Balinov
titán
hasznal-e valaki MHL to HDMI adaptert? Van amire vigyazni kell vasarlasnal, vagy 0 kompatibilitasi probelmara lehet szamitani?
-
Balinov
titán
Sracok, aki 9-es, stock Sense rommal hasznalja a telefont es fenn van neki a Flickr app. Azt kerdeznem, nektek mejelenik a flickr ertesites? favourite, comment, invite eseten.
-
Balinov
titán
SRacok, root nelkul van-e valami mod, hogy a PS3 Dual-shock kontrollert tudjam hasznalni?
-
Balinov
titán
nemideakartam
-
Balinov
titán
válasz
Ununqatrium #5418 üzenetére
Oreron sem csinálta soha
-
Balinov
titán
válasz
Ununqatrium #5416 üzenetére
9.0-an, naprakeszen tartott gyari FB ill. Simple Pro appal nem tapasztalok ilyet. Probald meg esetleg letiltani a FB appot egy par orara, aztan engedelyezni, hatha akkor visszaall normalisra.
-
Balinov
titán
válasz
sirokipatrik #5405 üzenetére
huh, tenyleg, most hogy mondod, remlik hogy paromnak anno igy csinaltam az M8s->P9 migraciot
-
Balinov
titán
válasz
sirokipatrik #5398 üzenetére
-
Balinov
titán
Hamar megint porog a topik, gondolkodom, hogy android 1.6 ota eloszor csinalok egy FR-t foverzio update soran. Ket kerdes a tapasztaltakhoz:
1) SMS-eknel mostansag mi a bevallt/ajanlott megoldas mentes/visszallitasra? Meg mindig a SMS Backup & Restore?
2) Van-e valami okossag, hogy lementsem a telepitett alkalmazasok listajat? Neadjisten valami olyan formatumban, ami valami url-t tartalmazva meg tudom nyitni pc-n a Play Store-ot es onnet,weben keresztul vissza tudjam telepiteni?Koszi
Bali -
Balinov
titán
válasz
Chuck Norris #5352 üzenetére
szivesen, nincs mit.
-
Balinov
titán
válasz
Chuck Norris #5350 üzenetére
Az így menni fog a levesbe, viszont a gyári kamera beállításoknál meg tudod adni, hová mentsen
-
Balinov
titán
Olyankor mi van, ha 2 éve belső tarhelyként formázott 32gbos SanDisk uSD tarhelyet egyszer csak nem látja? C10, Uhsis, android célirányos, eredeti kártya, eddig nem volt semmi gond, tegnap vettem észre hogy nem 96 csak 64gb a tarhely infó.
Ugye belső tarhelyként encrypted, van mód így kartyaolvasoval pcn adatmenteni? Marha nem csak kimozdult, mivel hétfőn kiesett a reptéren a zsebembol.
-
Balinov
titán
Sracok, hasznalja valaki a gyari Flickr appot stock rommal? Utobbi par Flicker update utan el-eldobja a kanalat es mig korabban az ertesitesek is rendre mukodtek (akar meg mibandra is), most csak akkor latom, hogy lenne valami ertesites, ha megnyitom a flikker appot
-
Balinov
titán
válasz
jotzo01 #4829 üzenetére
Nekem az U11 (es egy Huawei Mediapad T3 8", meg egy 5th Gen Fire 7" tab) tokeletesen muxik egy noname alis 5euros BT-s fulessel, de mivel rohadt kenyelmetlen kb 1 eve hasznalok egy BW-BTS1-t. Akkuban jo (elozohoz kepest) kenyelmes, stabilan passzol az en fulkagylomban).
Biztosan vannak mas, jobb/ar ertek aranyu bt-s fulesek, de ez u11-el 100% muxik
-
Balinov
titán
az elvekonyodo vege rugalmas, de megis eleg kemeny, hogy serules nelkul korbe tudd az usb-c csatit takaritani. Nyilvan eloszor a laza szoszt,koszt szedi ki, de aztan utana az elvekonyodo veggel szepen ki kell kapirgalni, addig amig nem jon mar semmi cucc
En mosdo felett csinaltam es megmondom oszinten, majdnem hanyattestem,hogy kb 1.5ev zsebhasznalat utan kb egy enyhen pupozott kaveskanalnyi szoszmosz, osszeallt posztoszeru cucc jott ki belole.
-
Balinov
titán
Sracok,
van-e sebessegbeli (R/W, eleresi ido) kulonbseg ha egy adott uSDCX kartyat (legyen mondjuk C10, UHS1) belso tarhelyre formazva hasznalok, vagy csak siman felcsatolva?
Koszi
B -
Balinov
titán
válasz
nagytomikaa #3533 üzenetére
Van olyan? Régen Dropbox tarhely volt
-
Balinov
titán
válasz
dredjudge84 #3434 üzenetére
Azt tudod ugye hogy nagy valószínűséggel bontott (dobozú) példányt kaptál? Vagy a doboz fólia érintetlen volt?
-
Balinov
titán
Srácok, kicsit off, de hogy lehet másik szolgáltató sim nélkül kideriteni, hogy függő-e a készülék?
-
Balinov
titán
Sracok, akinek elerheto az Orero azoknal a telefon milyen CID-es?
-
Balinov
titán
válasz
johnny_hun #2251 üzenetére
mekkora fajlmeret illetve milyen CID-es a keszuleked (CID getter megmondja)?
-
-
Balinov
titán
Nincs meg tul regota, talan 1 honap, masfel, de tegnap sikerult eloszor megakasztani
ugy istenigazabol...
Pocorntime-rol castoltam 1080p x264 TBBT release-t WebOS3.0-as TV-re N-es (5Ghz) wifin, Kisfiam szol, apa kaki. Mig kimentunk, lezartam a telot,hogy majd jol folytatom. na, ujra feloldassal nem kicsit megakadt, kellett neki vagy 30-40mp mire visszallt minden. Erdekes, mert sem elotte, sem azota nem csinalt ilyet, pedig nem csak 1GB koruli FHD cuccokat castoltam mar, volt 3-4x nagyobb meretu is.
Ettol fuggetlen nagyon mint forro kes a vajban!
1 kerdes: Samsunghoz (brr....) hasonlo 2 alkalmazas split screen futtatasat/megjeleniteset hogy lehet megoldani? Vagy azt,hogy x futo alkalmazas csak a kepernyo felet foglalja el, mogotte lassam pl. a home screen-t? Egyszer, 1-2 napos koraban valahogy eloideztem a jelenseget, de azota se sikerult (mondjuk nem is nagyon probalkoztam)
Udv
B -
Balinov
titán
válasz
silentkiller #1719 üzenetére
Régen volt egy gyári htc transfer tool, próbáld ki. Elvileg muxik ios >droid vonzatban
-
Balinov
titán
válasz
FeRRaR1 #1651 üzenetére
Dettó ilyen cipőben járok, csak nekem az avensisben még aux in sincs a gyári fejegységen, csak mp3/WMA CD-ről
Én ezt pár napja egy xiaomi roidmivel 3sszel hidaltam át, 2x2.4A toltofej, gyári 96.4FM frekvencián, youtube zenéket meglepően jó minőségben tolja át btn. Aztán volt vagy 8-9 EUR. Van saját topikja is
-
Balinov
titán
Sziasztok, arra van valami mod, akar a gyari kamera appal, akar 3rd party kamera cuccal, hogy be lehessen allitani,hogy a jpeg-et a belso tarhelyre, a dng/rawokat viszont a memkartyara mentse?
-
Balinov
titán
Sracok, szeretnek egy tartalek USB-C ->3.5 jack atalakitot rendelni, de remlik egy korabbi eszmecsere,hogy a 3rd party cuccok nem a legjobb minoseguek.
Megis megkerdeznem, van-e valami elfogadhato osszeszerelesi es hangminosegu 3rd party valtozat, amit erdemes megrednelni? Nem vagyok epp egy whitefülü...
-
Balinov
titán
válasz
Aryon87 #1326 üzenetére
HTC Gallery-t sajna nem lehet play-bol. telon nezve meg a keresesi listaban sincs, pc-rol megtalalja, de most nezem, ott is azt irja, nincs kompatibilis eszkoz es nem tudnam letolteni.
XDA-n van egy topik ahol le lehet minden regi, klasszikusan jo htc appot szedni.
-
Balinov
titán
válasz
Aryon87 #1283 üzenetére
persze, nyugodtan tedd csak be, lehet kovetem majd azt a topikot is.
amugy meg inkabb rendes iparosmunka, mint tehetseg. majd' 9eve van tukros vagy milc, de ido hianyaban nem tudok ugy fejlodni, ahogy szeretnem vagy a felszereles engedne.
Flikker: szoval te vagy az, szerintem neked is van jopar jo telefonos keped
-
Balinov
titán
válasz
Aryon87 #1275 üzenetére
Na, most jutottam egy kis flickr album rendezgeteshez.. Par foto, ami nem csaladi tema, linkelt kep alatt nyilik a galeria.
En teljesen meg vagyok elegedve. Regebben APS-C Nikon volt, aztan baba es hely megfontolasok miatt MFT vazra nyerlgeltem at (Olympus EM1), amit sokkal, de sokkal tobbszor viszek magammal, de meg igy is van jopar alkalom, hogy az EM1 nincs nalam,de fotozni kene, na erre tokeletesen megfelel az U11. Szombaton fogok par kepet elohivatni, szerintem meg leszek elegedve.
B
-
Balinov
titán
Hamár ismét kamera, arról van valami adat hogy mi a legközelebbi fókusztávolság?
-
-
Balinov
titán
Bocsanat sracok a banalis kerdesert, de mit gondoltok, van-e ertelme a Rugged Armor melle egy ilyen Spingen stand-ot venni?
Jelen pillanatban egy ikeas BERGENES-t hasznalok (meg O+2-hoz vettem), sokat hasznalom az ejjeliszekrenyen de picit zavar, hogy az alja beletakar egy hangyabokanyit a kijelzobe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest