-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5970 üzenetére
Mondtam én, hogy elrontod!
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5968 üzenetére
Biztos, hogy nincs ilyen! Valamit elrontasz.
Nincs különbség, miért is lenne? Soha nem találkoztam ilyennel, hogy csak adott képernyőn lezárva nem old fel. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5963 üzenetére
"akkor feloldáskor kéri a mintát is."
Nem! Azt akkor kéri ha nem ujjal oldod fel, vagy nem ismeri fel!
Nekem tökéletesen működik az ujjlenyomatos feloldás. -
Varoz
addikt
válasz
Roland8622 #5932 üzenetére
Agyaltam a Szifonon én is, de lábrázást kapok az iOS-től, így kösz, de kösz nem.
-
Varoz
addikt
válasz
Roland8622 #5928 üzenetére
Én 5 év után eltörtem a kijelzőjét is sajnos, így már nem erőlködtem vele, hogy akksi és kijelzőcsere, vettem egy Pixel 6-ost.
Hűen szolgált az U11 és még mindig olyan gyors, mint bármelyik új telefon. Ezt egyik márka se tudja csak a hTC. Kár, hogy nincs már. -
Varoz
addikt
válasz
Roland8622 #5911 üzenetére
Ne linkelgessük már azt a hányás tesztet! Nettó fika, nem több.
Nekem van U12+-om, nem csak rámondom. Semmi hibája nincs!
Minimális megszokást igényel a gombja, de ennyi.
zsoltictrlEgy-két különbséget leszámítva szinte ugyanaz, mint az U11 és a véleményem is az, hogy a legjobb telefon mai napig. A többi bloatware-s szemétrakás elbújhat mellette. Nagy kár érte, hogy a hTC fejesei ostobák marketingből így csődbe is vitték magukat.
Nincs azóta előrelépés és borítékolhatjuk, hogy ennyi volt.
Arra tippem sincs, hogy a sok hulladék közül melyiket fogom majd megvenni, ha esetleg ez tönkremegy. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5888 üzenetére
Erre voltam kíváncsi.
Szerintem keresd fel ferobot privátban, elvileg ő tudja legjobban a rootolást. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5886 üzenetére
De. Csak az én kérdésem.
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5884 üzenetére
Minek?
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5879 üzenetére
Itt csoportosították, szerintem jó dolog, mert ezer és egy dolgot ki lehet rakni.
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5877 üzenetére
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5871 üzenetére
Ez makró, nem portré! Te portrét kérdeztél elmosással.
Ja, hogy szerkesztetted az előzményeket, értem. Igen, manuálisan itt is tudsz ilyet. Amit én írtam azt a bokeh-ra írtam amit Youtube-on láttál. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5869 üzenetére
Maximum szoftveres elmosás lehetett, valami utólagos appal vagy Photoshoppal.
-
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5867 üzenetére
Itt nincs ilyen! Sok mindent lehet mondani a hTC-re, de azt nem, hogy rossz lenne a szoftvere!
"Portrét mennyire lehet vele csinálni (bokeh)?"
Egy lencsével? Semennyire. Ez nem DSLR vagy MILC. Kis mélységélesség hátránya, hogy nincs háttérmosás. Ezt oldották meg úgy, hogy több lencse van és abból rakják össze.
U12 már tudja, úgy ahogy.
Mai napig a legjobb kamera mobilfronton, de nem tud parasztvakító trükköket, meg túlszaturálást. Cserébe tökéletesen visszaadja a valóságot. -
Varoz
addikt
válasz
SkyLine3000 #5863 üzenetére
Ez egy hTC, nem a többi hulladék! Nyugodtan frissítsd! 4 év után is kiválóan teljesít az enyém.
-
-
Varoz
addikt
válasz
Kobun1980 #5807 üzenetére
De értsd már meg, hogy nem lehet frekvenciát állítani! Ez nem így működik!
Ja és leírtad a problémát. Azonos a neve. Nem lehet azonos a neve! Mondtam, hogy router gond.
De úgy érzem jobban járnál ha hívnál olyat aki ért is hozzá, mert alapvetően nem vagy vele tisztában és csak összevissza állítgatod. -
Varoz
addikt
válasz
Shokkolo #5647 üzenetére
Nagyon jó a gyári füles, ebben az M7 óta élen van a hTC. Most az átalakítózás végett nem az igazi, de nekem azzal se volt gondom.
Nyilván, de megüttette a szememet.
Nem része, ezek szerint nem tudod mi az edzés. Megadott hőfokra felmelegíted az acélt, majd hirtelen hűtöd le. Ebben sehol sincs helye kalapácsnak. -
Varoz
addikt
válasz
Ununqatrium #5643 üzenetére
Nekem volt. M8 volt a legjobb hang terén! Abszolút etalon!
-
Varoz
addikt
válasz
HeadHunter98 #5598 üzenetére
Én ezért javasolnám inkább a gyári szervizt. Nekem tökéletes lett, sehol egy hézag vagy valami, se karc. Olyan, mintha hozzá se nyúltak volna.
-
Varoz
addikt
válasz
Chuck Norris #5487 üzenetére
Egyszerűbb lett volna az érzékenységét erősebbre állítani és problem solved. Nekem sehol nem dolgozik, csak a kezemben. Autós tartóban sem. Megfelelő beállítás kérdése az egész.
Sose kapcsolnám ki, napi szinten használom a munkám során. -
Varoz
addikt
Annyira tipikus ez a sose ejtettemle/sosenembabráltam. Nem tudom miért fáj bevallani ha valamit elrontunk?
Dolgoztam laptop szervizben, ott is ezzel jött mindenki. Fura, hogy mindig kiderült a végére, hogy amit sohasenem tettek, mégis megtették. -
Varoz
addikt
válasz
sirokipatrik #5189 üzenetére
Ez nem a hTC hibája! Bármit is csináltál vele, az összes üveg telefon eltörne tőle. Enyém sokszor esett le, műhelyben el is dobtam véletlenül a betonra. Semmi baja, még karc sincs. Csak egy normális tok.
Vicces, hogy mindig a telefon a hibás ha eltöritek. -
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #5170 üzenetére
Bannolni kéne őket!
-
Varoz
addikt
Nekem legfrissebb rendszer van, semmi se romlott, minden jó, én bátran ajánlom!
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz
Gabengocia #5009 üzenetére
Arra számíthatsz, ugyanis jobb kamerában, mint a Pixelek!
-
Varoz
addikt
Normális routerrel megy rendesen az 5Ghz. De ezt inkább router topikban kellene megbeszélni, mert nem a telefonon múlik.
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4924 üzenetére
Add el és viszlát! Feleslegesen próbálod ekézni a készüléket, mert tökéletes azóta is kb. mindenkinek. Te megölted, pech.
Nem tudom mit vársz, majd mindenki elkezdi írni, hogy igazad van és egy hulladék? Sajnálom a tény az, hogy nagyrészt mind jó. Nyilván akadnak kevésbé időtálló darabok, előfordul, mind minden másnál is. Szerencsére ez sem a márkára sem a típusra nincs kihatással.
De ha garanciális problémád van, garanciáztasd! Láthattad fentebb tökéletesen működik a garanciális szerviz. Ha garancián túli a dolog, akkor javíttasd, ha meg nem éri meg neked, akkor add el és ennyi! -
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4921 üzenetére
Mai napig hibátlanul tudja az akksi azt amit új korában. Nem tudok erre mit mondani.
-
Varoz
addikt
A Médiás csaj húzta a száját, hogy szerinte a Telemax vissza fogja dobni. De mondtam neki, hogy ne törődjön ezzel, én tudom, hogy nem fogják visszadobni.
Amúgy simán, megírtam a hibajelentés és ennyi. Dobozban a gyárilag kapott papírok azért benne voltak. Abszolút nem volt gond. Szétszedés egyáltalán nem látszik rajta. -
Varoz
addikt
Na, megjárta a szervizt a telefon. Kamera nem nyílt meg semelyik alkalmazásra sem, hardveres gond volt, így leadtam a Mediában, negyedik. Ma kaptam meg, cseréltek kábelt, meg körülötte pár dolgot, tökéletesen működik a telefon és úgy kaptam vissza, ahogy leadtam, karcmentesen hibátlanul. Kivéve persze a kamerát, mert az nem volt hibátlan, de most az.
2 hét, nálam csillagos ötös a support. Ja és Német O2-tól vásárolt készülék, számla sincs hozzá. -
Varoz
addikt
Onnan, hogy rajtad kívül csak egy ember panaszkodik, senki más. Gondolkozz!
De segítek. Ha annyira tré lenne a frissítésük, ezzel lenne tele a net. Ehhez képest ketten vagytok.
Kicsit unalmas már a haterkedésetek, menjetek másik márka topikjába, ha oda vágytok, itt erre nincs szükség! -
Varoz
addikt
válasz
Darellus92 #4895 üzenetére
Lenne pénzem azonnal megvenném!
-
Varoz
addikt
Nem azért vettem meg mert hTC, hanem azért, mert tudja azt ami nekem kell.
Mindenképp akartam még egy telefont és még egy U11-nek nem láttam értelmét. Az U12+ meg azért pár dologban előre lépés, akárhogy nézem. Az M8-at nyugdíjazni akartam az asztalomra, de szükségem van rá a munkahelyemen.
Az meg, hogy kiállok a sok nyígás ellen, mert totál alaptalan, márkafüggetlen.Más:
Na, nekem is előjött csatlakozó probléma. Másfél éves a telefon. Fogtam egy keményebb, műanyag fogpiszkálót és kivakartam a szöszt. Nagyon sok összegyűlt. Azóta újra hibátlan.
MrPetya19Nem azért az öt foirntért, de USB-n nincs analóg jel! Ne írjunk le hülyeséget!
Egyébként az U11-ben van DAC. -
Varoz
addikt
"Ha az U12 széria patikára sikerült volna akkor innen szinte mindenki abba a topicba ülne és leszarná az U11 frissítéseit,mert lenne egy modell ami viszi a hátán a támogatottságot még egy évig,de számomra és sokak számára nem érte meg cserélni,mert nem hozta"
Ebbe nagyon masszívan bele tudok kötni. Az U12 hibátlan lett! Én cseréltem is, illetve nem egészen, mert mindkét telefonom megvan és napi szinten használom is. Bocsánat, 3, mert az U12+, U11 mellett ott az M8 is.
De annyira jó mindhárom telefon, hogy 3x áron se adnám el. -
Varoz
addikt
válasz
Headers #4808 üzenetére
Egyetlen egy dolgot írj légyszíves, ami miatt ez probléma! De olyat ami valid érv, nem csak mondvacsinált!
Ja, olyan nincs. Az, hogy x évig kapsz fő verziókat, igazából egy plusz és luxus, nem több. Főleg ha igazából nulla a hozzáadott érték. Miről beszélünk?
Persze, tök jól hangzana, mint az Apple-nél, hogy van új iOS a régi vackokra is, ja, szándékos belassítással. Cserébe ott az M8-am és mai napig teszi a dolgát, úgy mint anno tette. Kérem szépen, pont nagy ívben tojok rá, hogy jön-e rá bármi. Ha jön, akkor örülök, ha nem jön akkor is mert ugyanúgy használom tovább, megelégedve. -
Varoz
addikt
Mennyit tudtok nyígni a frissítésen, mintha nélküle használhatatlan lenne. Holott a tény meg az, hogy mai napig használhatóbb, mint az összes többi. Szóval engem teljesen hidegen hagy, hogy jön-e rá bármi is. M8 mai napig ketyeg, munkában használom és földhöz is vágnám ha lassú lenne. De sokszor gyorsabb, mint góré S8-a. Akkor miről beszélünk?
-
-
Varoz
addikt
Nem meglepő, hogy melyik. Az Android One cucc, az U11 Life.
A link gombot tessen használni legközelebb, mert ez a bemásolt ez katasztrófa!
-
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Na persze! Ha jövőre is hibátlan, akkor fizetsz, mint a katona tiszt! Csak azért mert hülyeségeket írkálsz, nulla tudással!
Már az M8-am is gyorstöltős, 4 éves készülék és csak az utóbbi időben érzem gyengébbnek az akksit.
Ez a tény, nem a kamu, lejárató cikk, amit bedobtál ide. -
Varoz
addikt
Marketing, marketing, marketing! Az átlagember szögegyszerű. Amelyiket a legtöbbet látja, hallja, azt veszi. Ha jó, ha rossz. Amelyik cég ömlik a médiából, azt fogják venni. Ettől még kenterbe veri az összes gyártót a hTC telefonok minősége. De ez önmagában kevés. Ez van. Engem mondjuk nem izgat, hogy más mit gondol a telefonomról. Legfeljebb csak annyira, hogy a hTC adjon el annyit, hogy fennmaradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest