-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz
peterlevente #5433 üzenetére
Boost+ kuka, semmire nem jó. Csak az akksit eszi.
-
kekkola
senior tag
válasz
Badboys #4861 üzenetére
Igen, a HTC az eddigi formában gyakorlatilag halott. Mint a BB és a Nokia. Több mint valószínű hogy az U12+ az utolsó HTC telefonom, valószínűleg a pite lesz az utolsó frissítés hozzá. Sztem az még meg fog jönni, aztán még max 1-2 biztonsági és ennyi. Másfél év van a gariból, addig ezt szeretném használni aztán meglátjuk mi lesz.
(Bár ha vigyázok rá és nem adja be a kulcsot, ez még 3-4 évig simán hozná a szintet egy akksi cserével. Kamera kiváló, hadver erős, kijelző simán jó)
-
kekkola
senior tag
válasz
jotzo01 #4852 üzenetére
Nekem volt már minden, folyamatosan nézem, de semmi. Ha vigyázok rá és nem megy tönkre, akkor még van másfél-két éve az U12-esemnek. Utána pedig Pixel, ha lesz még.
Bár a számomra két legszimpibb mobilgyártó bedobta a törölközőt (BB, HTC), lehet a Pixel is megy utánuk...Tetszenek még az Android One-os telefonok is.
-
kekkola
senior tag
Több ram: U12-n nem érzem a különbséget, én sem játszom
Az U12+ jobban szól sokkal fülessel és füles nélkül is, mint az U11 - ez meglepett, valszeg az U11+ is hasonló lehet.
Nagyobb akku: sajnos az SLCD eszi a kijelzőidőt, elég szomjas. Nagyobb kijelző miatt elveszi azt az akkuméret különbséget.Most hogy használom az U12-t, sztem most 140k-ért az U11+ jó vétel, sztem jobb mint az U12+. Talán. Bár az idő múlásával egyre inkább megszeretem
de eleinte nagyon sajnáltam az U11-et, nekem az eléggé álom telefon volt. Gondolom a fórumtárs is hasonlóan vélekedett róla, ezért tért vissza, de a szerelem már nem olyan felmelegítve, főleg egy cserélgetős típusú embernek
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #4610 üzenetére
Most olyan 90k környékén hirdetném meg, az általam leírt kondíciókkal (és nem lepne meg, ha csak 80k környékén menne el). Sokan a 10est most fogják cserélni és a 12+-t nem engedhetik meg maguknak, de egy pár hónapos U11-et bevállalnak, mondjuk még egy éves gyári garival. 80k alatt nem adnám el, annál többet ér egyszerűen számomra, megnézve a felhozatalt. A készülék árát nem az határozza meg, hogy Te mennyit szeretnél kapni érte
Ha a piac nem ad érte annyit, akkor nem ér annyit. Az egy dolog, hogy van a fejedben egy álomkép, de az idővel szertefoszlik, ez csak idő kérdése. Attól függ, hogy ez az idő meddig tart, addig fogod aszalni a hirdetésedet. Valakinek 1 hónap alatt esik ez le, valakinek hamarabb. Igen, valóban tovább kell hirdetni mint egy samu-t, mert kevesebben veszik, de azt állítani, hogy nem lehet eladni sztem nem takarja a valóságot.
Ráadásul egy gyanúsan olcsón hirdetett, bizonytalan eredetű készülékről van szó... Én előbb adnék 90k-t egy gyári garis, kitűnő állapotú készülékért, mint egy 55k-s bizonytalan eredetű és állapotúért.
Az is sokat nyom a latba, hogy hol hirdeted. Bp-en hamarabb elmennek a cuccok, mint Csajágaröcsögén, postával meg utalgatással (utánvéttel) xarakodva. -
kekkola
senior tag
válasz
HeadHunter98 #4607 üzenetére
Nekem is almás a dolog. Lehet, hogy nem lehet olyan könnyedén eladni, mint egy samut (ami max 2 nap), de megfelelő árat választva simán találsz rá vevőt... Nekem minden htc-m elment 1 hét alatt. Persze nem árt, ha jók a készülék kondíciói: gyári garancia, hibátlan külső, 1-2 tok, fólia, doboz, minden gyári tartozék.
Van 1-2 ember aki irreális áron szeretett volna megválni tőle és telesírta a fórumot, hogy "eladhatatlan" a készülék. Úgy 140k-ért több mint fél éves használt telefont hirdetni, hogy közben 150-160k újonnan gyári garival.... hát hogy is mondjam, nem túl reális. -
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #4579 üzenetére
Én elismerem, a gyártónak vannak hiányosságai: kevés marketing, frissítések (?)...(a marketing egy feneketlen kút, abba nem lehet eleget önteni. A samsung-gal csak a huawei tudta felvenni a kesztyűt és egyik sem csak mobil gyártó) Magát a készüléket nézve, az U11 kiváló - szvsz a maga idejében ( 1 éve) a legjobb volt. Számomra az, hogy rettentően jól használható, b...ott jó cucc, sokkal többet nyom a lattba, mint az hogy mennyit költenek reklámra. A szervíz meg... A sensation óta van htc-m kisebb-nagyobb megszakításokkal. Eddig 2x kellett szervízbe adnom készüléket, mindkétszer probléma mentes volt a dolog. Amennyiben lesz probléma akkor elgondolkodom a dolgokon. Az M7 óta nem volt szériahibás htc (kamera lilulás)... Azért az nem rossz. Nekem évi 3-4 frissítés "elég"
tudod miért jó a havi frissítés? Az emberben azt az érzetet kelti: törődnek velem, fontos vagyok a gyártónak, nem hagynak magamra
pedig totálisan sz...nak Rád. A google meg eladja biztonsági frissítésnek azt, hogy tökéletesítik a biorobotjaikat
minél hatékonyabb legyen a készülék reklám bevétel termelése. Én annyira nem bánom, hogy ebben nem veszek teljes intenzitással részt.
-
kekkola
senior tag
Közben olvasgatom a Mate20pro topikot... Hát, ott sem fenékig tejfel az élet
Szinte felüdülés a csendesen csordogáló "semmi nem történik, 5k a bevizsgálás" htc topik(ok)
fel is b...na, ha egy 300k-s telefonnal ezeket a játékokat kellene művelnem, ami ott megy... Vajon a huawei az eladott készülékek számába bele fogja számolni a 3x visszacserélteket is?!
gondolom igen.
-
kekkola
senior tag
válasz
dredjudge84 #4555 üzenetére
Hol olvastad azt, hogy a gyári szervíz nem tud fizetősben javítani (garancián kívüli javítás)?
-
kekkola
senior tag
Minden készüléknek van hibája, innentől kezdve az a kérdés, hogy a terméken szereplő logónak mennyi hibát vagy képes elnézni. Véleményem szerint az U11 egyetlen "hibája", hogy nem kap havonta google frissítést. Persze azt nem értem, hogy akinek ez preferencia, az miért htc-t vesz és miért nem pixelt? Mi a probléma a szervízzel? Elküldöd, megjavítják, visszajön. Gyári garanciás készüléket kell venni, de ez azt hiszem egyik gyártó esetén sem hátrány.
-
kekkola
senior tag
válasz
dredjudge84 #4524 üzenetére
Sztem azzal a problémával, amit leírtál bármelyik gyártó esetén bajban lennél... A Mate10Pro is cserepesre törhet, ha elejted és simán ráfoghatják az egyéb meghibásodást (usb port) erre. Garancián kívüli szervíz ugyancsak eléggé zsebbe nyúlós bármelyik gyártó esetén. Nyilván bosszantó a dolog, hogy halogattad a szervízbe adást (mondjuk azt nem tudom miért?!) és közben rommá törted a hátlapot, de szvsz ez legkevésbé sem a készülék hibája.
-
kekkola
senior tag
Sztem is le lehet zárni. 4-6 óra SOT használattól függően.
-
kekkola
senior tag
válasz
Tomtailor85 #4369 üzenetére
5 körül vegyes használattal.
-
kekkola
senior tag
válasz
joekajoeka #4320 üzenetére
2. Amikor a hívott fél felveszi, akkor rezeg. De most hirtelen nem találom hol is lehet beállítani
-
kekkola
senior tag
válasz
dredjudge84 #4273 üzenetére
Valószínűleg az usb csati gatya lett, nekem ugyanez volt. Szervíz.
-
kekkola
senior tag
válasz
Dr. Maci #4214 üzenetére
Smartshopban vettem, EU régiós készülék, hivatalos gyári garanciával, számlával.
Én mondtam a palinak (M5 mellett, soroksári MM), hogy írja rá hogy hibátlan a külseje. Azt mondta hogy erre nincs szükség, mert kb 10 fotót fog csinálni a telefonról minden szögből mielőtt kiküldi a szervíznek, mert ha szétbarmolják akkor szeretik a media markt-ra kenni (eleve így kapta a szervíz). Ezzel a módszerrel védik magukat a szervíztől. Szép... (telemax-ot mondott)
-
kekkola
senior tag
válasz
dredjudge84 #4147 üzenetére
Vagy a kábel vagy a töltőfej vagy az usb portod hibás.
-
kekkola
senior tag
válasz
MrPetya19 #4141 üzenetére
Minden telefon küzd a vételért menet közben, a cellaugrások miatt a készülék folyamatosan jelentkezik be az új cellákba.
A kulcs sztem is az "út közben" lesz. Nekem ha egész nap autózom, járom az országot, akkor jobban merül a készülék úgy, hogy még kevesebbet is használom. Ez így volt mindegyik telefonommal. -
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica #4064 üzenetére
Mondjuk egy PP vagy kártyás fizetéssel ezt a kellemetlenséget megspórolhattad volna magadnak
-
kekkola
senior tag
válasz
CptAdamica #4060 üzenetére
Amennyiben megbizonyosodtál róla, hogy visszaélés történt (a htc-hez nem érkezett meg és a bankodtól elment s pénz), akkor jelentsd a bankodnál. A bank azonnal visszautalja a számládra az összeget és kivizsgálja az esetet, amennyiben szükséges büntetőjogi eljárást indít. Amennyiben bebizonyosodik a visszaélés ténye, akkor megtarthatod a pénzt. Sztem no para.
-
kekkola
senior tag
válasz
sirokipatrik #4011 üzenetére
Édesvízzel megmostam azonnal, de utána problémásnak mutatkozott a töltés funkció. Gariban javították.
-
kekkola
senior tag
válasz
Perijon #3823 üzenetére
Szvsz azt a 2gb plusz ram-ot nem fogod észrevenni, kiváló a ram kezelése az U11-nek.
A frissítések ritkán jönnek, de általában hibátlanok. A P-t meg fogjuk kapni. Havonta nem szokott biztonsági frissítés jönni, de nekem ez simán belefér. A mate ezen a téren valszeg jobb. A sense nekem jobban bejön, mint az emui.
Én még mindig támogatója vagyok a HTC-nek és szerencsére eddig nem kellett csalódnom.Az U11 kiváló lett!
-
kekkola
senior tag
válasz
hitchins #3769 üzenetére
Hardveres szériahibáról én nem hallottam. Az USB működését érdemes ellenőrizni, de ha garis a készülék akkor no para. Érdemes ellenőrizni a tálcák gumitömítéseit.
Papírok nélküli készülék vétele esetén kellemetlenségek érhetnek. Annak ellenére, hogy a htc szerint garis a telefon, a szervíz megtagadhatja (ne kérdezd milyen jogon...) a garanciális javítást.IMEI alapján e-mail-ben tudsz tájékoztatást kérni a htc-től a garanciát illetően, de a fentebb leírtak szerint a válaszuk semmit nem jelent Magyarországon...
-
kekkola
senior tag
válasz
Kobun1980 #3744 üzenetére
Biztos védene. Nálunk három usb-c csatis telefon van a családban és a porttal eddig egyiknek sem volt baja a töltés és fülhallgató miatt. Az biztos hogy kerülöm vele a vizet, vízbe direkt nem meríteném legközelebb, de pl a feleségem HTC10esét totál elmosta a víz - kuka lett belőle, az enyém meg ennyivel megúszta (kb. másfél méter mélyen feküdt az aljzaton 1 percet, mire megtaláltam). Nem várok nagy csodát a vízállóságtól, de ennyire kb jó.
-
kekkola
senior tag
Nemrég leadtam a telefonomat garanciális javításra, az egyik Bp-i media marktban. Pontosan három hét múlva mehettem érte, kicserélték az usb csatlakozót (töltéshibám volt) és a panelt amin ül. Karcmentesen adtam le, karcmentesen jött vissza és működik. Eddig minden rendben. Kopp-kopp-kopp.
-
kekkola
senior tag
válasz
Plazmacucci #3735 üzenetére
Csak regisztrálni kell. A számlás részleteket nem tudom, U11+-t tudom, hogy többen onnan rendeltek, tőlük kellene megkérdezni.
-
kekkola
senior tag
válasz
Plazmacucci #3731 üzenetére
Htc klubtagként 450€. Sztem azt simán megéri.
-
kekkola
senior tag
Én telefon nyúzó vagyok (sztem): waze (napi 2x~30-40 perc), youtube, chrome, bt füles-zene, whatsapp, viber, fb messenger, insta, gmail, fotók szinkron mobilneten. Facebook appot nem használom. Játszani nem szoktam. 5-6 óra SOT.
Jelerősség sztem jó, vételi problémát eddig nem tapasztaltam.
-
kekkola
senior tag
Gyári beállítások visszaállítása. Beállítások menüből vagy recovery-ből. Előtte mentsd le a dolgaidat, mert mindent töröl a készülékről.
-
kekkola
senior tag
válasz
tarbela777 #3649 üzenetére
Isten hozott!
-
kekkola
senior tag
Régen általában fordítva volt jellemző
amikor a maxom volt olyan távolinak tűnt, hogy a htc csinál egy jó kamerát. Még a 10es is viszonylag gyenge sztem kamera fronton, bár lehet az U11 miatt tartom annak
aki látta a képeket amit az u11-el lőttem, mindenki megkérdezte, hogy mivel csináltam. Amikor mondtam hogy telefonnal, akkor kerekek lettek a szemek... (laikusok, átlagos júzerek általában) Én a rendszer miatt vettem htc-t mindig. Szeretem a sense-t és azt is szeretem, hogy egyre csupaszabb, egyszerűbb, puritánabb. Nálam sem tapasztalható laggolás, sima mint a vaj. Persze lehet hogy csak nem vagyok rá kihegyezve.
-
kekkola
senior tag
A beázás margójára: én sós vízben fürdettem meg véletlenül. Azóta lassan kezd helyreállni a dolog. Mindez több mint két hete történt. Nálam az usb port ment gallyra...
Első fázis: nem töltött egyáltalán.
Második fázis: csak kikapcsolt állapotban töltött, akkor is csak lassan.
Harmadik fázis: bekapcsolt állapotban is töltött, de csak lassan.
Negyedik fázis: csatlakoztatás után lassan tölt, lehúzom majd újra fel és gyorstölt.
2 napja úgy néz ki helyreállt a világ rendje, tölt rendesen (kopp-kopp-kopp)
2 hét kellett neki hogy észbe kapjon... Aki teheti ne vigye vízbe a telefont! -
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Pár napja megmerült az óceánban a telefonom. Kb másfél méter mélyről kapartam elő. Rögtön megmostam édesvízben. Az eset után első próbálkozásnál töltött, aztán nem. Vártam vele egy éjszakát, utána kikapcsolt állapotban feltöltött gyorstöltéssel, majd utána minden rendben volt. Az merülés kb 1 hete volt. Most két napja kikapcsolt állapotban tölt csak és akkor is csak lassú töltéssel... Vajon szoftveres vagy hardeveres hibám van? Most az esőerdőben vagyok, kb 90% páratartalom: lehet emiatt a töltés hiba? -
kekkola
senior tag
válasz
errorcode06 #3300 üzenetére
Semmi! Ezek a tisztító appok a múlt! Csak problémát okoznak. A htc boost appján is gondolkodtam hogy letiltom.
-
kekkola
senior tag
válasz
Ununqatrium #3234 üzenetére
A hozzászólás második felében leírtak alapján már megszüntettem minden olyan értesítést, amire nem tartok igényt. Köszönet a fórumtársnak a megoldásért!
Milyen javító csomagot igényelnél hozzá?
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #3227 üzenetére
160ért akartad eladni 5 hónaposan, amikor a htc újonnan 165ért árulta... Ráadásul telenor függő és részletre vásárolt. Függetlenül talán 130-140k között eladhattad volna. De inkább 130. Mindent el lehet adni, csak jól kell árat választani. Nyilván kellett idő mire kialakult a készüléked rezervációs ára. Az irreális elvárásaid miatt kellett sokáig árulnod. No offense!
-
kekkola
senior tag
válasz
Darellus92 #3205 üzenetére
Nekem a FR előtt nem állt át az ikonkészlet, hiába állítottam be a témáknál a htc classical készletet. Fr után már ugyanezt megcsinálva megtörtént...
Kösz a tippet az értesítésre! -
kekkola
senior tag
válasz
Darellus92 #3202 üzenetére
Yt, drive, gmail, chrome, keep, térkép, play áruház kerek marad. A nem google appok közül: ebay, skyscanner, zoe. A többi "normál"
Valakinek van ötlete a letöltés hangos értesítésének némítására?
-
kekkola
senior tag
FR után az ikonok helyreállnak, csak a google (és 1-2 másik alkalmazás pl: ebay) ikonok kerekek. Reggel volt egy kis GPS gáz, de helyreállt.
#3190 spawn21 : a youtube nálam rendben van, nem csinálja az általad leírtakat.
-
kekkola
senior tag
Hol lehet kikapcsolni, hogy egy pl egy letöltés sikerességéről hangos értesítést küldjön? Kivagyok tőle...
nem találom sehol. Ha letöltök egy képet, a befejezéskor jön egy hangüzenet és egy jel az értesítési sávra. A hangot szeretném kiiktatni.
-
kekkola
senior tag
válasz
Badboys #3160 üzenetére
Kerekek az alkalmazás ikonok. Engem például nem zavar. A htc ikonokat helyreállítottam. Nekem nagyon tetszenek az új dolgok: home képernyő felfelé simítás: menü, lefelé: értesítési sáv, edge launcher. Mintha az akku idő is jobb lenne, de ez még nem biztos. Akksira másnak tapasztalat? (lehet placebo
) Eddig problémát nem észleltem, szépen teszi a dolgát. Azért majd rátolok egy FR-t.
-
kekkola
senior tag
A BB-nél volt olyan, hogy ha csináltam az alkalmazásokról biztonsági mentést, akkor a bug-ot átvitte a frissítés utáni rendszerbe is. Ez nagyon bosszantó volt, így rászoktam a teljes gyalura majd teljes belakás 0-ról. Ezt a "szokást" megtartottam androidon is, valószínűleg ez esetben egy rossz beidegződés...
Szóval lassan olyan rutinom van benne, hogy kb egy óra alatt elintézem az egészet tokkal vonóval
Előnye: a régen vagy ritkán használt app-ok eltakarodnak, nem rakom fel még egyszer, nem gyűlik a szemét.
-
kekkola
senior tag
Én is lefrissítettem. Tetszik, hogy megkaptuk az U11+ értesítési sáv legördítést és az edge launchert.
Nem volt FR, de tervezem. Eddig tetszik.
-
kekkola
senior tag
válasz
Darellus92 #3058 üzenetére
Írsz a htc-nek egy e-mailt, amiben IMEI alapján információt kérsz a készülékről. A support angolul beszél.
contact_us@htc.com -
kekkola
senior tag
válasz
Darellus92 #3031 üzenetére
Jól viselkedik, én bt fülessel is használom, minden rendben vele. A gyári tényleg elég jó minőségű, persze inkább csak a többi gyári füleshez viszonyítva.
Számomra hiba és kompromisszum mentes egyelőre a működése (koppkoppkopp), remélem ez így is marad. Ami slusszpoén, hogy még htc isszóval szvsz jól választasz ha az U11 mellett döntesz.
-
kekkola
senior tag
válasz
Ununqatrium #3024 üzenetére
Az ujjadnak azt a felét szereti, amit beadtál neki... Amennyiben nem sikerül egy ujjlenyomathoz rendesen körbeszkennelni az ujjadat, add be egy másik helyre is ugyanazt az ujjadat. A beadáskor természetes pozícióban tartsd a telefont, ahogy feloldani szoktad és úgy próbáld meg az ujjad legtöbb részét hozzáérinteni. Nekem négy ujjam van beadva és amit leggyakrabban használok az kétszer. 10-ből 9,99-szer tökéletesen teszi a dolgát.
Nedves ujjak esetén minden leolvasó kaka. Problémás ha tépkeded a bőrt az ujjadon, mert akkor szétbarmolod a lenyomat képet, amit beadtál neki. -
kekkola
senior tag
válasz
22darti #2987 üzenetére
Amikor widget/alkalmazást akarsz hozzáadni, akkor a parancsikonok (widget helyett a legördülőben parancsikon kiválasztás, bal sarok) között van egy közvetlen tárcsázás ikon. Azt kirakod és az ikonra nyomva egyből hív. Ha kiraksz többet, akkor mappába tudod rendezni és már kész is a kedvencek mappád, amiben egy nyomásra hívható felek lesznek.
-
kekkola
senior tag
-
kekkola
senior tag
válasz
Aryon87 #2811 üzenetére
Nem eladni volt nehéz, hanem az ár volt magas
Egyszer volt egy arc, aki 180k-ért akart eladni egy htc one max-ot, amikor 70-80ért mentek használtan, vatta újan pedig 110-120ért. Megkérdeztem tőle, hogy mit tud ez 180ért, ráadásul használt... Válasz: mert ez egy eredeti telefon Svájcból, nem pedig replika amit mindenki árul, még a boltok is
jót nevettem magamban. Egy ideig követtem a hirdetést (5-6 hónap), olyan 100k környékén tűnt el.
140k nekem is soknak tűnt, ráadásul függő, részletre vett (tudom kifizeted) és 5 hónapot használt. Főleg hogy újonnan 162ért hozzád vágja a htc, gyári garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest