- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
joekajoeka
tag
Netten volt vasarolva, tehat...
Indok nelkul vissza veszik. -
joekajoeka
tag
válasz
FGyula30 #4326 üzenetére
Tuti hogy U11 vettem, es vadi uj.
Video fevetel a G4-be sokkal jobb, az U11 keves fenynel nagyon furcsan szemcsesedik, sotetbe sokkal tisztabb a G4 video felvetele.
A kepek igaz hogy kontrasztosabbak az U11-nel elso ranezesre, de megvizsgallva monitoron a sotetebb reszeket a G4 nem egeti be annyira, ez is jobban tetszik.
Ez teny.
Mikor sok feny van nem szamit mind a 2 jo.
Nem vedeni akarom a G4-et rossz a kicserelt JDI kijellzo, a duppla kopp behalt, es az aksi is keveset birja.
Ami jo az U11-be az az aksi ido, 7 ora SOT simman megvan, es gyors ez teny, a SLCD5 is nagyon jo.
Hangosabb a G4 az U11 tisztabb, itt kinek mi a fontos.
Nem tartom meg az U11-et kuldom vissza, es ennek a fo oka az RGB led hianya, a G4-re ranezek es tudom kb milyen ertesites van a szin alapjan, itt meg csak zold van. -
joekajoeka
tag
válasz
MrPetya19 #4323 üzenetére
Igen a Sense megkerdezte, hogy mutassa meg a lepest, kivalatszottam hogy igen, de hogy hol mutassa es mikor az rejtely.
Kaptam megoldast a 3.-as pontra. Telepitettem a Google Messages-t es a "Delivery report" csak kiirja hogy "delivered", ez igy nekem jo. A Touchpal helyett hasznalom a google Gboard-ot ez is jo "space gombal lehet mozgatni a kurzort, ez a Touchpalba hianyzott".
5 nap utan kezbe vettem a G4-et es szornyen laggol a HTC U11 utan
Ha lenne benne RGB LED.... -
joekajoeka
tag
Vasaroltam en is egy uj HTC U11-et.
LG G4-rol jovok, ami lassan 3 eve van meg nekem (volt bootloop, kijelzo csere es most nem reagall a dupla koppra mindig).
Elso benyomas:Negativ:
1: Hianyzik a szines LED ertesites (benasag ha toltom es jon sms akkor nem villog hanem tovabb mutassa hogy tolt pirossan, minden ertesitesnek zold szine van, annyira draga az az RGB LED?, ez sokkal jobb volt a G4-ben)
2: Nem lehet beallitani hivaskor mikor folveszik vagy leteszik rezengjen a telefon.
3: SMS "delivery report" mindig ugy jelez vissza mintha uj sms jott volna.
4: Duppla koppal nem lehet lezarni a kepernyot (csak ha lock screen-en vagy).
5: Nincs lepes szamlalo (HTC sense comapanion ertesitett hogy megmutasa a lepest de meg sehol semmi)
6: Nem annyira hangos mint a G4Pozitiv:
1: Kepernyo jobb (a G4-be a kicserelt kepernyo szornyu volt, az eredeti az jo volt)
2: Kamera talan jobb, de biztosan gyorsabb
3: Az aksi az sokkal jobb
4: Sokkal-sokkal gyorsabb a rendszerTobb teruleten is visszalepes a G4-hez kepest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest