-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
Chuck Norris #5731 üzenetére
Írtam privátba. De hogy egy telefon ennyire csússzon, valami kegyetlen
. Igaz hogy nem fő telefonnak vettem, de tok meg fólia nélkül használni lehetetlen.
-
ferob
őstag
válasz
Chuck Norris #5725 üzenetére
Ez több dolog miatt történhet, így mivel valószínűleg a beállításokkal van gond, ott érdemes nézelődni.
Például, ha véletlenül le van kapcsolva a beállításokban a Wi-Fi, és be van állítva az automatikus visszakapcsolás, vagy ha be van kapcsolva az energiatakarékos funkció, vagy az is okozhat problémát, ha zakó/kabát/egyéb zsebben gyengébb a jel és be van kapcsolva az automatikus átváltás mobil adatkapcsolatra. -
Gabi7799
tag
válasz
Chuck Norris #5686 üzenetére
A akkubattery szerintem a legjobb ilyen alkalmazás.
-
papptam
csendes tag
válasz
Chuck Norris #5675 üzenetére
Szia! Melyik QR olvasót használtad? Én ezt használom [link] és a névazonosság ellenére nincs rajta az említett listán.
Üdv.
-
ferob
őstag
válasz
Chuck Norris #5675 üzenetére
Gyárilag a kamera alkalmazás ilyesmire nem képes HTC készülékeken, bár ez másik alkalmazás felrakásával orvosolható, viszont annak a használatával elveszti az ember a gyári lehetőségeket, ezért érdemesebb máshogy megközelíteni és az Opera böngészőt használni, nem csak a régi HTC böngészőhöz hasonló funkciói miatt, hanem azért, mert elérhető benne a beépített kódolvasó is.
-
hape60
aktív tag
válasz
Chuck Norris #5582 üzenetére
Ha a dobozban levő gyári, átlátszó tokra gondolsz, el tudom küldeni karácsonyi ajándéknak :-).
Nekem gyenge, nem használtam soha, miután felpróbáltam a telóra. Ha kell, küldj egy címet... Üdv Péter -
Kiskopika
senior tag
válasz
Chuck Norris #5540 üzenetére
Igen, kb 1 honapos volt a telo, mikor egy november vegi esten szabadteri jaccuzzizas es pialas utan a kicsit nedves (mert ugyis vizallo) telefont toltore dugva (ami jo hideg is volt, igy lecsapodott rajta a para is) ittas felalombol riadva irta ezt ki. Sajnos hogy mit csinaltam mar nem emlekszem de azota is az usb kozepen enyhen kormos elszinezodes van. Szerencsere nekem azota nem jott elo
-
papptam
csendes tag
válasz
Chuck Norris #5540 üzenetére
Én mindig farmer zsebben hordom a telót és igazából nem látszott, hogy van valami a portban, de fogpiszkálóval megpiszkáltam és egy csomó szösz jött ki belőle. Egy kicsit meg kell hegyezni, hogy ki ne törd a port közepét. A levegő nem hozza ki, csak ha felpiszkáltad.
-
hape60
aktív tag
válasz
Chuck Norris #5526 üzenetére
Ez nem jó? [link]
Bocs, papptam-nak akartam küldeni... -
papptam
csendes tag
válasz
Chuck Norris #5526 üzenetére
Nem szoktam tokot használni. Melegítőben voltam és ahogy ültem a székben szépen lassan megindult majd kopp
Az a baj, hogy más márkájú telefonon nem látszanak az appok Play Áruházban
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #5505 üzenetére
A motion launch gesztusokkal is nagyon jól lehet fényképezni külön képernyőfeloldás nélkül. Ez volt a lock screen, edge sense, bekapcsologomb dupla nyomás után a negyedik teljesen felesleges funkció amit kikapcsoltam.
-
Varoz
addikt
válasz
Chuck Norris #5487 üzenetére
Egyszerűbb lett volna az érzékenységét erősebbre állítani és problem solved. Nekem sehol nem dolgozik, csak a kezemben. Autós tartóban sem. Megfelelő beállítás kérdése az egész.
Sose kapcsolnám ki, napi szinten használom a munkám során. -
válasz
Chuck Norris #5489 üzenetére
Nekem nem volt ilyen.
De míg erre nem jöttem rá, addig ott volt a gyorskapcsolók között az edge Sense. -
válasz
Chuck Norris #5487 üzenetére
Érdekes. Nekem mikor berakom a tartóba elindul a kamera, de ha kilépek utána nem indítja el utána.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Chuck Norris #5478 üzenetére
Nem az Edge Sense okozza ezt nálad?
szimplán "összenyomódik" -
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #5448 üzenetére
Még mindig nem volt tökéletes a dolog hiába vettem le az ikonokat a záróképernyőről néha még mindig fényképezett; a kamera gyorsindítását is kikapcsoltam. Remélem már máshol nincs benne beállítva, hogy fényképezzen.
-
ferob
őstag
válasz
Chuck Norris #5446 üzenetére
Az említett launcher egy példa volt, ahogy írtam is, bármelyik másikkal ugyanúgy müködik a dolog.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #5441 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Launcher10-et használok de nem szeretném piszkálni, nem volt egyszerű mire sikerült úgy beállítanom, hogy tessen aztán nem rontanám el.
Feloldáshoz az ujjlenyomat olvasót használom de pont ez a baj, hogy a kamerához nem kell ujjlenyomat az mindig fel van oldva.
Edge sense nincs bekapcsolva, még a varázslóját sem futtattam meg ezen a telefonon, még letiltani sem tudom az sense kezdőlapot mert ki van szürkítve. -
zsotesz81
senior tag
válasz
Nincs bekapcsolva az edge sense? Nekem akkor csinált véletlenszerűen képeket amikor próbaképp használtam.
-
jotzo01
tag
válasz
Ha beállítasz pl. mintát a feloldáshoz, akkor nem fogja véletlenül ezeket csinálni.
-
ferob
őstag
válasz
-
Headers
tag
válasz
Chuck Norris #5356 üzenetére
Nincs beállítva, hogy kézhez vételkor lejjebb vegye a csengetés hangerejét?
-
Balinov
titán
válasz
Chuck Norris #5352 üzenetére
szivesen, nincs mit.
-
Balinov
titán
válasz
Chuck Norris #5350 üzenetére
Az így menni fog a levesbe, viszont a gyári kamera beállításoknál meg tudod adni, hová mentsen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Macska topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest