- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #5467 üzenetére
Az "ultimate kép", az előző HSZ-ről, függőleges telefontartással: vegyük észre, a
a képfrissítés irányának változását, és azt, hogy a PWM-es háttérvilágítású TV-n
rövid ideig teljesen fekete a kép. (Ezért nem veszek soha többé ilyen szar TV-t...)
Ehhez képest pont, hogy a BFI-vel próbálnak valamivel jobb mozgásmegjelenítést
elérni az újabb TV-ken, kvázi szándékosan villogtatva azt, de ez már nagyon OFF. -
CptAdamica
veterán
válasz
DigitXT #5238 üzenetére
Ezek a frissítések nem rondítanak bele, kamera javítgatás, havi biztonsági csomag, bug javítások és eléggé figyelnek a felhasználókra a fórumon. Maga a pite szerintem jól sikerült, van benne sok apróbb és nagyobb feature. De szerintem se éri majd meg felrakni, ha valaha is kiadják, szerintem a HTC megmaradt junior fejlesztői próbálják pofozgatni, kevés sikerrel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest