-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Nem országfüggő, ahogyan eddig sem volt az, így a jelenlegi frissítés az összes európai régiós (+orosz és közel-keleti, mert ugyanazon a szoftveren osztoznak) kétkártyás készülékre elérhető, bár ahogy az előzőekben említettem, nem egy frissen jóváhagyott verzió, így a biztonsági frissítés is csak novemberi.
Aki nem kapta meg, annak valószínűleg egykártyás készüléke van, de arra is elérhető lesz ugyanez a verzió.
-
-
Bullitz
aktív tag
Közvetlen a HTC oldaláról, igazából az mindegy, hogy magyar vagy angol, lényegében tökre ugyanonnan rendeled. Sima HTC U11, nekem a 6 col már tényleg sok lenne, majd talán 2 év múlva ha ezt megszoktam.
Az UPS szerint hollandiából érkezik, 8:23-kor már feladták kiszállításra Vecsésről, szóval szerintem pár órán belül itt lesz nálam a Nagytétényin.
Amúgy felmerül bennem a kérdés, ha ez a standard delivery, milyen az express?
-
Aryon87
félisten
Volt szerencsem megnezni a M10P-t. Brutal gyonyoru telefon. Viszont a kamerajaval nincsenek nagyon megelegedve, ahogy olvasom a topikjat, nekem meg most mar elegge fontossa valt. U11 maximalisan kiszolgal ezen a teren + a tobbi adottsagaval is, kepeim azt hiszem jol tukrozik ezt (nagyon kivancsi vagyok telen mukent fog teljesiteni, mert nehez tema a havas taj) . A Plus valtozat hiszem hogy jobb lesz, mert ennek a kamerajat kapja kicsit tunningolva. Szal nem kizart a valtas, bar hogy azt hogy s mint, nemtom
A Plusnal nagyon kivancsi vagyok arra a tekercsre, mert a hirtopikjaban erositettek, hogy az csak NFC-t tud, amit nem hiszek, fogja tudni az a QI toltest is..
-
Aryon87
félisten
Nem, es nem is lesz valtas. Ha nagyon akarok valtani, akkor az U11+ johet csak szoba. Az meg nem mostanaban lesz.
Mate10pro helyett meg inkabb a Honor V10 lenne ami a H9-et valtana.
De nem lesz semmi, mert jelenleg nem fer bele a koltsegvetesbe (munkahelyvaltas + karacsony). -
ferob
őstag
Próbálkozni persze lehet, de utólag elég költséges bánat lesz, mert semmilyen más termékénél sincs feltüntetve más helyszín, még csak a lehetőség sem, ezért nem hinném, hogy valóban EU-n belülről küldene bármit, elvégre azt a megrendeléskor úgy kell rendelni, másképp reklamáció alapjául sem szolgálhat.
Mellesleg mocsyzozi is tőle rendelte az U11-et, akkor is csak hongkongi postázási lehetőség volt. -
ferob
őstag
Nem, nem küld semmit az EU-n belülről, ezt a HK stock és az item location: Hong Kong is megerősíti, sőt az, hogy milyen pénznemben adja meg az árát, nem számít, valamint nem véletlenül addig tart az előrendelés, amikortól ott is kapható lesz, sőt a kézbesítés módja sem véletlen, mivel egy adott forrásból szerzi be ő is, amire nem kevés hasznot tesz.
-
mocsyzozi
tag
a FirstPhone-nal adtam le az Oktogonnál majd két hete de még nem keresett senki az ügyben se telefon se egy árajánlat......... azért ez elég vicces 2017-ben,,,,,muszáj voltam másik telót venni mert az élet nem áll+.....teljesen leépíti magát a htc.......pedig nálam nagyobb fan kevés van itt a fórumom.....én még i-mate jam-el kezdtem....Úgyhogy sok sikert és türelmet a javításhoz....... bocs ha ironikus voltam de ez van....
üdv:Zoli -
Aryon87
félisten
Ez most egy hangyanyit kesett, viszont 2 honapot ugrott is a bizt.szint, szal naprakesz, ahogy annak lennie kell
10000% elegedettseg a kobon
Amugy melyik topikban lattalak legutobb? Lg vagy Samu? 🤔Kiskopika: mehet, semmi rendellenesseg, ez a frissites ugy latom javitotta a multkori kamera frissites pro modban valo villogasat. Legalabbis ugy latom.
-
Lacy6
senior tag
P9-et se lehet ha már vizes a kezed.
Talán néha sikerül szerencsével, de inkább megtörlöm a kezem.
Vajon lehet az ujjlenyomatolvasókba eltérés fizikailag vagy csak a szoftver a más?
Mármint nem arra gondolok hogy pontosan megegyezik az ujjlenyomatolvasó, hanem csak az elv ugyanaz. -
Lacy6
senior tag
Neked is ezt tudom ajánlani.
Amúgy nekem korábban M8-am volt és úgy tudom hogy ott lehetett variálni.
Most P9-em van, de nagyon mennék vissza HTC-re. -
BenHans
addikt
Igen, van.
"If you don’t want to give up your current pair of headphones, HTC also includes a 3.5 mm to USB Type-C adapter in the box. Using the adapter will give you a much better audio experience, as it actually sport a built-in DAC. This allows you to drive higher impedance headphones." (androidauthority) -
ferob
őstag
Értsd meg, hogy nem tudod megoldani, maximum úgy, ha veszel egy kétkártyásat.
A készülékhez rendelt adatok, így a második IMEI is egy külön partíción található, amivel mint említettem, a készüléked nem rendelkezik, de még ezen felül is ahhoz, hogy működjön, egy olyan SIM foglalat kéne, ami tud mit kezdeni a második kártyáddal.
(#299) Koris: Mert biztos nem ebbe a régióba szánt verzióval rendelkeztél, és sok múlik azon is.
-
ferob
őstag
Ha arra gondolsz, hogy a készülék használható lesz-e kétkártyásként, akkor a válasz az, hogy csak a kétkártyás verzió rendelkezik hibrid tálcával, valamint már csak a készülékhez rendelt második IMEI hiánya is lehetetlenné teszi az ilyen jellegű használatot.
Szoftveresen éppen átkonvertálható az egykártyás készülék, de ez önmagában sokat nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest