-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spawn21 #3286 üzenetére
Köszi!
Amúgy tényleg nem könnyű itthon tokot találni az U11-hez, nézegettem itt-ott, egyelőre csak felmérem a terepet, hiszen még nincs is a kezemben a mobil, de alig van eredmény, pedig nem egy tegnap kijött telefonról beszélünk.
Na mindegy, elvileg a héten még megkapom a készüléket – bár Telekomnál sosem tudni –, majd írok róla rövid tapasztalatot pár nap után, kicsit akár az S8+-szal összevetve, ha valakit érdekel, ami mellé második telefonnak kerül a kis U11. Érdekes lesz egyébiránt, mivel, még sosem volt HTC telefonom, pedig szinte minden más említésre méltó márkától volt már (Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Sony, Huawei, Nokia, Alcatel), az édzstíszí valahogy eddig kimaradt.
-
wwhy
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
spawn21 #2793 üzenetére
beszéltem supportal U11+ ügyben, ezt válaszolták:
"Good day Ferenc,Thank you for contacting HTC customer support center.
Regarding your inquiry, please note that all orders to Hungary and some other countries in Europe will be delayed till January, we still did not receive an estimated date in January,
however, we are working around the clock to get you your order as soon as possible and please stay tuned with as we will update the date whenever it is received.
For any further assistance, please do not hesitate to contact our support team on."egyelőre nézek ebayt, valószínűleg veszek inkább Razer Phone-t
-
kekkola
senior tag
válasz
spawn21 #2560 üzenetére
Hát akkor tényleg ideje túladni rajta. Bár nekem inkább legyen egy karcos U11-em mint egy makulátlan samsungom vagy valami kínai népköztársaságból származó "best buy" termékem...
Yeffy: nekem egy hónapos de eddig semmi (kopp-kopp-kopp). Bár nálam az S7 sem kopott kicsit sem kb egy év alatt, miközben volt akinél 3 hónap után kopott-karcos volt... Mondjuk 99%ban tiszta kézzel nyúlok hozzá, irodai munkás vagyok.
-
-
kekkola
senior tag
válasz
spawn21 #2544 üzenetére
Sztem sem csúszósabb mint egy átlagos szilikon tok, ráadásul ha csúszik akkor szvsz az átlagnál jobbak az esélyek a sérülések elkerülésére. Külön jó hogy magasabb a kijelző felületnél a perem, így ha arcra esik sík felületen megint megfelelő védelmet nyújthat.
Az viszont tény, hogy a gyártók (és a spigen) nem erőltetik meg magukat, hogy mindenki igényét kiszolgálják tok ügyben...
Valahogy az az érzésem, hogy nem gondolták, hogy az U11 siker lesz (ezzel nem azt mondom, hogy az lett). A 10esre a spigen 6 tokot készített, az U11-re meg csak 3at (abból kettő gyakorlatilag ugyanaz...). -
Varoz
addikt
válasz
spawn21 #2544 üzenetére
Abszolút nem érzem, hogy csúszós lenne!
Ráfektettem a tenyeremre és 45 fokos szögnél kezd el csak csúszni, addig nem. Szóval nem mondanám, hogy csúszós tok.
Lehet egy olcsó, szilikon tok, ami annyira gagyi, hogy taknyos, ragadós az anyaga, az lehet nem csúszik, cserébe igénytelen fos. -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1937 üzenetére
Ugy-ugy
Gabbb sajnalom hogy igy alakult, lehet hibasat fogtal ki, en meg adnek egy eselyt neki, meet jo telefon.. En 3 honapja nyuzom, 2 nappal ezelott volt egy ijedelmem, azota szerencsere nincs baj.
Wifit nem kapcsolta be, ujrainditottam, es befagyott. 10 percig semmi, csak a led gombok vilagitottak. Valami rendszerosszeomlas tortent. Jelentes ment is a HTC-nek.
Azota nincs semmi, megy normalisan. Es ez nalam nagy szo, ha az elmult 3/4 evemet nezzuk. -
Ombre88
csendes tag
-
Gabbbb
senior tag
válasz
spawn21 #1830 üzenetére
Rugged armor tokom p9-en majdnem egy éves. Tökéletes az illesztése, sarkokon annyira rászorul, hogy pofára-ejtésnél nem tud lecsúszni a tok sarka. Egy karc nincs rajta, pedig farmerzsebbe szoktam gyömöszölni a telefont és mosás után a tok újnak néz ki. Az pedig hogy az anyagot kellemes fogni, magától értetődő.
Egyszer döntöttem úgy, hogy ne legyen "unalmas" tokom. Vettem egy ilyet OP3-ra: https://www.amazon.it/Custodia-Impressionante-Meccanica-Durevole-Protezione/dp/B01LZ2VMZG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1508317795&sr=8-3&keywords=oneplus+kapaver
Kényelmetlen volt a fogás és az illesztés csak egy vékony papír protézis segítségével lett tökéletes^^ -
Varoz
addikt
válasz
spawn21 #1823 üzenetére
Na jó, de a Spigen tudja a védelmet, harmad akkora vastagon. Ha meg a kamera mellett kapja el egy szeg vagy bármi hegyes, akkor lehet félméter vastag tok is, kampec van.
Nekem ezért van egyébként a telefon, Spigen tokkal együtt egy random bőr becsúsztatós tokban. Így amikor használom akkor ott a fasza telefon, átlátszó tokban, ha meg nem kell akkor tökéletes védelem alatt áll.
Az M8 is így volt. A hátlapon a festés szemcsésen kopott a tok mögé bemenő porszemcsék miatt, de ennyi, sehol egy sérülés stb. -
Varoz
addikt
válasz
spawn21 #1821 üzenetére
Nem tudom melyik típus volt, mert a telefonnal együtt kaptam az előző gazdájától, de egyrészt nem védte mindenhol körben, voltak kihagyott helyek, másrészt kemény műanyag volt a normális szilikon helyett. Minden szempontból szar volt.
Hú, ennyiért veszek két-három Spigent, maradok márka hű, M8-on is bevált.
Meg ahogy nézem, nekem az bumszli lenne. -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1767 üzenetére
Tulsagosan is. Oke hogy nagy tepsi, de szamomra pl egy kompromisszummentes telefon. Talan a fapados kameraszoftvert es a jack hianyat tudom felroni neki.
Viszont aki meg szeret is fotozni, nektek is feltunt, hogy finomitottak a kameraszoftveren? Megjobb lett, meg kifinomultabb. -
mjani1172
addikt
válasz
spawn21 #1758 üzenetére
Ebben igazad lehet, de amit leírtam azon sajnos nem változtat.
Sőt, szerintem ott csúsztak el hogy régen a legjobbak voltak, és úgy gondolták ez elég lesz ahhoz hogy ezután nagyon drágán adják a gyenge telót, és szolgáltatást. A csúcskategória sem ment, de a közép és az alsóbb kategória meg a többiekhez képest már inkább vicces volt. A többiek meg igyekeztek. Pár hete még valami olyan mtk-s procival álltak elő, ami már muzeumba sem való.
De ezt ugyanúgy tudod mint én. -
válasz
spawn21 #1652 üzenetére
Nekünk volt BT-s kocsi, de akkor is kábelt használtam, mert zavart a BT minősége.
Egyébként az átalakítók valószínüleg nem fognak működni, mert analóg átalakítók, és nem aktívak, és azok közül is kb csak a HTC sajátjával hajlandő együttműködni a telefon.
Külföldi fórumokon azt írták, hogy az USB-PD-s USB hubokkal működik a dolog. -
FeRRaR1
őstag
-
mocsyzozi
tag
válasz
spawn21 #1553 üzenetére
Ha a HTC harcba szall a vilag legjobb gyartoja cimert akkor nem csak a keszuleket kell legyartania hanem megfelelo szerviz hatteret is kellene biztositania...de ne vitatkozzunk ezen mert partalan vita lesz belole!Majd az uj tulaj atalakitja a mostani docogos nyogvenyelos rendszert!!
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1538 üzenetére
+ monti és nincsnév
Köszönöm. Igazából azt figyeltem meg, hogy mikor van egy lehetséges új tulajdonos, aki gondolkozik az adott márka vásárlásán, a legtöbb esetben a fotózási képesség is kérdés is felmerül a többi szokásos mellett. És a legtöbb esetben erre szöveges válasz szokott menni. Nos ezt gondoltam én képi formában megtenni
Úgyis problémamentes telefon, legalább a fotózás legyen téma sajat körben. A fotós topik az már más tészta, ott a szénakazalban is keresik a tűt -
BenHans
addikt
válasz
spawn21 #1489 üzenetére
Neked, nekem és még pár embernek innen ez is fontos.
De sajnos mások tesznek rá. Nézzük meg mennyi új iPhone és Samsung fogy, sőt Huawei...
Pedig semmiben nem rosszabb az U11, sőt...
A legtöbben egyszerűen észre sem veszik ezt a különbséget, vagy ha igen, simán letagadják. Ez olyan mint az Edge Screen ájuldozás és az Edge Sense pedig haszontalan, hiába bővül a tárház. Nekem utóbbi sokkal kényelmesebb és hasznosabb.
Azért sokat elárul, hogy a szeretett régi M7-em, az etalon, még mindig használható míg egy S4/S5, G2 vagy iPhone 5 szenvedés. Most érkezett a családba egy Redmi 4X, hát erre sem cserélném el még a fiókból sem pedig jó cucc ha valaki újat szeretne 50 alatt.Hiába vagyok mindig kíváncsi az újdonságokra, pl most Mate 10, továbbra is úgy gondolom hogy vagy HTC vagy esetleg HTC Pixel jöhet állandóra... Előbb utóbb úgyis beszerzek már egy U11-et, vagy ha úgy alakul hogy kijön addigra az új akkor elgondolkodom majd megéri-e az árkülönbözetet.
spawn21, tényleg, az audio részről mi a véleményed?
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1484 üzenetére
Nagyon jol issze van rakva ez a telefon. Nemtom mennyire van hirem na MA-n, de jo oar telefon megfordult a kezemben. A Sense mrllett meg az Emui es LG UX a legjobban optimalizalt rendszer. Persze a hardver is szamit hozza, de a G6-t ilyen teren nemtom hova tenni..
Akarmennyire tetszik a V30 vagy Mate10, tul jo ez a telo a lecsereleshezEzek szerint az S8 is elmarad ettol. Hm, pedig nagyon dicserik...
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1476 üzenetére
Ugye-ugye? Mondtam en amit akkor...
Kib.. gyors. Nekem kozel 2 honap utan a tegnap sikerült megfognom a telot egy csunya terhelessel, de meg igy sem fekudt ki, amit mas telo jo esetben egy restarttal nyugtazott volna..Varoz: tudom hogy kamu. Jo oenzt fizethetett az oldalnak.. az Alma sosem lesz elso kameraban.. legalabbis egyhamar tuti nem sztem
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1436 üzenetére
Az ugy fincsi.
Nekem az U11 az 4 naposan landolt pofaval a gyari tokban, szerencsere karc nelkul meguszta.
Ha edge panelja lenne, ez is ripitya lenne most. Ezert passzoltam akkoriban az S7e-tMost egy egyszeru szilikontokban van, millioszor stabilabb a fogasa. 1x bolt egy majdnem kiesett a kezembol, mikor otthon a szeken elbobiskoltam. Reflex jol mukodott...
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1428 üzenetére
Akkor az S7E topikjában is láttalak, mikor ott voltam "tag"
Szerintem nem a rendszerrel lesz a gond. Nemtom a többieknél mi van, de nálam bő egy hete erőteljesebb merülés van jelen, sanda gyanúm, hogy a szokásos évente jelentkező globális Google merítési hülyeség kezdődik megint..
Majd egy S8 vs U11 összehasonlítás érdekelne, hogy melyikkel milyen véleményed van, mert ugye a Samu témát páran túltolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest