-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
a topikgazdat, ill akik jartasak a sima U11-ben is, ha van idejuk, megkernem, hogy neha atkukkantananak hozzank?
irtam egy rovid kis szosszenetet, egy ket kerdessel, hatha tudnak szamomra kielegito valaszt adni rajuk, ill ha akad kerdes, es idom is valaszolni ra, megvitathatnank azt is!koszonom minden itt atadott infotokat!
Yeff
-
Yeffy
veterán
holnap repulok vissza, lakotars mutatta, hogy ma megjott a csomag
holnap este mar nyomkoraszom -
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2882 üzenetére
ertem.
en kb egy oraja kaptam ezt toluk:
Dear Peter ,
Thank you for ordering on HTC. The release date for the preorder product has changed. The product listed below will now be available on 20 December 2017.
-
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2876 üzenetére
Magyaro-n laksz/oda kered a szallitast? -
Yeffy
veterán
válasz
MrPetya19 #2842 üzenetére
koszi, hogy megnezted!
neeem, nem hiszem, hogy veszek hozza olya nnagyon hardcore cuccot, a tiedhez hasonlo kategoriaju fulesen gondolkodom majd, hogy beszerzem, valami jo kis V-karakterrel. csak jo lenne, ha nem lenne halk.
akkor ugy latszik, erdemes beszerezni. ha megjon a telo, es esetleg nem jonne be a gyari fules, akkor veszek ilyen kis kiegeszito cuccost.
f3rdzs0: passz, hamarosan csak kiderul. nekem dec 30-ig konkretan jo lenne, ha nem erkezne meg. aztan meglassuk'.
-
Yeffy
veterán
válasz
f3rdzs0 #2822 üzenetére
Dear Peter ,
Good day.
Thank you for contacting HTC Customer Support Center. We appreciate and value your interest in our products.
Please note that after checking your order we can see that it has been submitted, and HTC will start to ship HTC U11+ Ceramic Black within this month, but we cannot confirm an exact date for the shipping.
As well you should receive a confirmation email once your device will start to be shipped .We are aiming to start shipping all new phones/ products by charismas please keep an eye on your email address to get the exact date of shipping your own product.
For any further assistance, please do not hesitate to contact us back using our support channels
0203-684-8000 Or 0845-890-0079nekem ezt irtak tegnapelott...
-
Yeffy
veterán
wow, akkor tenyleg sok minden valtozott, en meg SuperSU, meg RootCloak-oztam, mikor legutoljara ezzel foglalkoztam.
mikor volt az mar, lol. 2013 talan? 14? jah. az se' ma vot'!jo lenne, ha talalnek megoldast root+bankos app mukodesere is, mert sok mindent kiprobaltam, de a leghatekonyabban meg mindig az AdAway irtja ki a k*cs*g reklamokat minden appbol/weboldalrol. semmi mas. de ahhoz meg ugye root kell. nagyon szerettem, jo lenne, ha megint tudnam hasznalni. meg esetleg, ha nem eleg hangos a telko fulesen, arra kellene egy kis boost. masra nekem nem kell root igazabol, mar kinottem ezekbol.
vagy inkabb meguntam, kiszorakoztam magam az S III-ason.
rendben, ha meglesz a telko, ujev elejen megkereslek privatban ezekkel kapcsolatban!
amugy johetne mar, de tuti, hogy akkor fog megjonni, mikor epp otthon pihenek...
-
-
-
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2635 üzenetére
persze, veszek en is majd tokot, de en az atlatszot preferalom, illetve preferaltam volna ennel a translucent verzional.
de hat mindegy most mar, nem akarok ki tudja, meddig varni, mire elerheto lesz.
jojjonma', jojjonma'!! -
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
BenHans #2611 üzenetére
na ugye, ezt mondom en is. a fenyero meg csak-csak, de egy ekkora akksi nem letezik, hogy csak ennyit tudjon. mellekeltel is ra nem egy, nem ket bizonyitekot.
sz'al ezek valamit csunyan beneztek. vagy annyira voltak objektivek, mint en balettancos...Aryon87: kosszentyu, remek kepek ezek is!
ebben az ejszakai modban tenyleg nagyon ott van a huvely, el kell ismernem! szep lett! -
Yeffy
veterán
most olvasom...
a batterystatnal valamit ezek szerintem eltoltak, vagy beakadt, mert nem letezik, h a majd 50%-al kisebb akksiju, de kvazi ugyanazon hardverrel rendelkezo U11 (csak, h hazon belul maradjunk), igy elpicsazza.
ez vicc, valami ott nem kerek.ezt nem veszem be.
f3rdzs0: ertem, hat eleg bosszanto, orulok neki...
azert koszi! -
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
f3rdzs0 #2594 üzenetére
ha jól emélkszem 2 naponta kér jelszót hogy ha addig nem oldod fel jelszóval. ez is egy biztonsági lépés, annak érdekében hogy ha valaki levágná az ujjad, akkor ne tudják a végtelenségig feloldani a telefonod
ez komoly? ki lehet ezt valahol kapcsolni? pont ezert akarnek ujjlenyomatra "koltozni", h ne kelljen allandoan jelszobeirkalassal b*szakodni, csak, ha nem tudja olvasni az ujjam (pl vizes, vagy kesztyu).
ertem a celjat, de en skippelnem, ha lehet.amugy reggel levonta a PayPal az osszeget, eddig csak "Pending" statuszban volt, nem tudom, ez jelent-e valamit szallitas szempontjabol (gyanitom, h nem
).
-
Yeffy
veterán
volt egy ilyen sejtesem...
de vegul is meg az sem horror, ha nem atlatszo, csak jo lenne egy vekony, nem bumszli, de ugyanakkor eros, "utesallobb", tehat ami elnyeli az ilyen energiakat, lehetoleg minel tobbet tokot szermanyolni a keszulekhez.atikó: mar mikor
igen, kedden. -
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2475 üzenetére
ugyanezt csinalom mar az SE-k ota, bevalt!
mondjuk jo tudni, h van benne LED, nem is tunt fel a kepekenf3rdzs0: okes, de kozben megrendeltem en is mindkettot, maximum kidotam az ablakon £6-7 penzt. amig nem lesz erre sem gyartva szeleskorubben normalisabb minosegu tok/folia.
-
Yeffy
veterán
valaki nezett/rendelt mar erosebb TPU tokot meg foliat a Plusra? se ebayen, se amazonon nem talalok meg, csak a simara...
nagyon kivancsi vagyok a telkora, remelem mihamarabb erkezik!
-
Yeffy
veterán
válasz
silentkiller #2389 üzenetére
en is edge alatt nezem a htc oldalat, ff alatt nem mukodik, szet van estve!
akkor legalabb nem csak nalam van ez a hiba -
Yeffy
veterán
na, felneztem en is, £629.10 az ara a 11+-nak, es varni kell decemberig. hmm.
ez a 128 GB-os is 6 GB RAM-mal van szerelve, mitn a sima 128-as U11, ugye jol tudom?repul is mindjart a pre-order gomb...
szerk.: van esetleg valaki, aki angol shoprol rendeli (tehat itt el)? volna egy kerdesem hozza pu-ben.
-
Yeffy
veterán
válasz
BenHans #2293 üzenetére
akkor ezek szerint ezt a modellt be lehet szerezni minden tovabbi nelkul?
kekkola: persze, csak en nem rajongok a gyorstoltogetesert, en vallom, h non-stop/gyakran hasznalva nem tesz jot az akksinak. aztan ez vagy igaz, vagy nem.
a mostani telomnak is gyorstoltoje van, amit kb havi 2x hasznalok, ha tenyleg gyorsan kell a power, amugy vettem egy kulon, 2A-s toltofejet, meg kabelt, amin majd cserelem a kabelt Type C-re, es azt hasznalom ejszakai toltesre.lehet, h emiatt, de lehet, h nem, de a Motom akksija ugyanugy muxik, mintha uj lenne.
lol, most nezem, h az utodja megveheto nalunk is. ha ertelmes meretu akku lenne benne, meg elgondolkodnek rajta. de igy nem. foleg, h dragabb is, mint ez.
ja meg egy kerdes maradt le a pakkbol: minosegi, jo foliat a kijelzore, illetve egy eros, de vekony, atlatszo TPU case-t tudtok javasolni?
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2291 üzenetére
a nagyobb akksi miatt varok a Plusra
eleg power user vagyok, anno egyik fo ok volt ez amiert a Moto-t valasztottam.
bar a simaban meg tetszik, h elol van a fingerprinter. picit nagyobb akksival johetne is.mindegy, varjuk a hetfot
utobbi van mar nekem is, a 7es droid ota, igen csak hasznos tud lenni!
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2285 üzenetére
sztem nem bánnád meg sem a 11et sem a 11+t. Nekem a 10es pont olyan gyors és kezes volt 11 hónaposan (FR nélkül) mint amikor kivettem a dobozból. Az animáció ki van nullázva, úgy a legjobban érzékelhető hogy mennyire fürge.
igen, en is egyre inkabb baratkozom a telcsivel, V30 sajnos nagyon kezd nem meggyozo lenni.
itt max a meret, ami kicsit aggaszt, ha jol lattam a korabban linkelt size compare tool-ban, nagyobb a mostani telomtol, amit mar szinten nehezkes elernem a bal felso sarkanal egykezzel, pedig nincs pici kezem.dehat ez van, mindenhol van valami, ami nem igazan tetszik, vagy kompromisszum, talan itt tudom azt mondani, h csak ketto van, remelem, talalok megoldast az egyikre, a masikat meg majd csak megszokom valahogy.
mas:
egyebkent az, h ez a telo Hi-Res Audio-s, ugye azt is jelenti, hogy van benne kulon DAC/AMP kombo, nem csak azt, h tamogatja a 24 bit-et? elobbi kellene jobban, foleg a hangeroallitas miatt, amikben csak a gyari van, azok nekem mindig halkak kisse, de persze a reszletesebb hangkep is jol jonne. -
Yeffy
veterán
koszi a reakciot neked is!
na, ez jol hangzik, egyre inkabb kivancsi vagyok az eszkozre! foleg, h megneztem, mik az aktualis ajanlatokklubtagoknak, es pl nem is tudtam, h van dual-sim-es verzio is pl a sima U11bol 128-as meretben. ez tok jo lenne nekem, neha hasznalnek egy masik sim kartyat az otthoniak hivasara, igy legalabb nem kellene ki-be rakosgatnom oket! remelem lesz 6/128-as U11+bol is ilyen!
#2284:
Ja és a tölt+hallgat egyszerre dolgot sem értem, hogy gondolta, a Google-ének is csak egy jack a vége!varjunk egy kicsit, en nem a sima jack <---> type c atalakitora gondoltam, hogy van-e, hanem a type c <---> jack & type c 2in1 elosztora! mert feljebb volt tan rola szo, de tobben irtatok kinabol megerkezett elosztokra, h nem megy, mert tan nem analog, hanem digit modon tolja ki a jelet a porton a telo, ezek tobbsege meg analog elven mukodik, mint pl a Moto-m utodjainal? vagy ilyesmi, pontosan nem emlekszem.
tehat, ahogy fentebb is irtam, ilyet keresek U11+ -hoz...
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2275 üzenetére
ertem. ez korrektnek tunik. foleg, amit a masodik, felettem levo hsz-ben irtal, hogy 'kozel tokeletes, nulla bloatware, rendben tartott' a Sense. ez szimpatikus.
kis OFF: kb fel eve megakadt a szemem a 10-esen, majdnem vettem is (meg is lepodtem, h most meg mindig arulja a hTC), de vegul egy ket aprosag miatt nem lett. meg most mar nem is annyira up-to-date a hardvere.
en meg alt 2-3 evre szoktam csucstelot venni, most is igy tervezem, reszben ezert (meg a microsd kartyaval valo baszakodas, lassuskodas kihagyasa vegett) varom a vegso arat a 6/128-as 11+ - nak. -
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2271 üzenetére
ez jol hangzik!
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2266 üzenetére
koszonom a valaszokat!
akkor a frissites miatt nem kell aggodni? erkeznek idoben? es itt most nem csak a droid foverziokra ertem, hanem a sec. patch-ekre is gondolok. nekem cirka 3/4 ev volt, mire a Moto (Lenovo) hajlando volt lekodolni/kiadni a 7.0-t megjelenestol szamitva, illetve tobb, mint egy evig semmilyen biztonsagi frissitest nem kaptam, aztan 3 honap alatt kb kettot, azota sem jott semmi. most vagyok juliusi csomagon.
ezert kerdeztem. jonnek ezek is rendesen?
amugy az U11+ mar Oreo-s lesz alapbol, nem?
ill mi a helyzet a rendszeroptimalizacioval, bloatware-ekkel?a kijelzo amugy kitol jon, azt tudni? erdekes lesz visszaterni ra kb 5+ ev AMOLED utan, de gondolom nincs vele baj sem minosegre, sem megjelenitesre vonatkozoan. plusz legalabb nem eg be!
ertem, akkor van hozza valami ertelmezhetobb fules. mindenesetre beirok a fuleses topikba, tudnak-e valamit ajanlani, ha mar van benne DAC/AMP (jol tudom, hogy van benne mindketto kulon, nem csak a gyari Snapis, ugye?), akkor mar jo lenne kihasznalni. ezert is orjito az a tetves jack elhagyasa, de mindegy, nem akarom ezzel teleszemetelni a topikot.
hogy erted, h nem egy kategoria a ket keszulek? hellyel-kozzel azonos a tudasuk tudtommal, es arban sincs olyan nagy diffi. nem?
akkor nem atveros a klubtagsag, beregelek, aztan ralesek a 6/128-as Plus-ra.
Aryon87:
igen, tetszenek a kepeid!
jok a kompoziciok is.
annyit kerdeznek toled, hogy ahol kulon nem jelezted (mint pl valami korabbi Lanchidas kepnel), auto modban kattitgatsz, vagy manualban, es hangolgatod? illetve JPEG vagy RWA? szerkesztesz rajtuk utolag barmit is, mielott "kijon" a gepbol?MrPetya19:
ehh, rad emlekszem meg a telom topikjabol (is)!
akkor ez azt jelenti, h ajanlott beszerezni Pixelhez valo, gyari atalakitot? ennyire gaz a hTC sajatja?
illetve mi van az 'elosztokkal'? az van mar mukodo pl Pixelekhez, amit be lehetne szerezni? mint pl ez? (most csak beirtam talalomra a keresobe) -
Yeffy
veterán
válasz
brainticket #2262 üzenetére
aa, szoval ebbe is LG gyartja a panelt? nem is tudtam.
no offense, de szerintem nem ugyanaz a technologia, ezekben SLCD van, V30 meg tudtomal POLED, nem?megmodnom oszinten, kisse regimodi vagyok, odzkodom a vez.nelk. megoldasoktol zeneben. laposomhoz is csak nemreg vettem wireless cincogot
meg csak nem is a plusz radiojelek miatt (bar az sem utolso), hanem a toltogetes miatt nincs nagy kedvem azzal pocsolni. meg par eve probalgattam vez.nelk. es vezetekes fiuleseket, es az utobbiak jottek ki gyozteskent, persze azota ez valtozhatott.
ezert kerdezem, h van-e jo agybadugos fules Type C-n? mert akkor szerintem o lesz a befuto, bar kocsiba meg mindig kell akkor szereznem valami BT kozvetitot, aminek nem annyira orulok.illetve most jut meg eszembe, nemreg volt szo valami Type C atalakitorol ,vagy hosszabbitorol, aminek a vegen van jack is, meg tan Type C. csak irta valaki, h nem mukodnek valamiert. errol van info, hogy miert nem/tudtok minosegi, bevalt tipust?
koszonom ezt is!
szerk.: jaa, hogy a pixelre gondoltal? igen, ez is ilyen rossz visszacsatolas, h tuti abban is elojonnek ezek a gondok
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
Remelem nem baj, ha erdeklodokent bekoszonok a topikba, es felteszek par kerdest.
Igaz, csak felig-meddig leszek ON topik, talan nem tepitek le a fejem hihi.Szoval: sajnalattal vettem tudomasul, h szeretett Moto-m utodja (mar a masodik is) el lesz baszarintva, igy nezegetem, mi kovesse, es mar jopar tipust kineztem/megnyomkodtam, de mindig van valami, ami eltantorit.
Jelenleg 2 eselyesem van, a V30, illetve az U11+. Eselyes volt a Pixel XL 2 is a pure android, illetve a "moddolhatosag gari mellett" miatt, de a tonnanyi gond eltantorit. Igy marad a ket szereplo, csak a V30-nal is irnak problemakat, amik aggasztanak, U11+ meg egy kisse nagy lesz szerintem, bar ez a kisebbik gond, ott a rohadt jack csati hianya ami nagyon bosszant.
Mivel a kivalo 'ShatterShield' kijelzot el kell engednem, igy a DAC/AMP kombora mennek ra, a jo kamera, abban optikai kepstabi kepekhez es videokhoz is, nagy akksi, jack csati, minel hosszabb frissitesi periodus mellett.
Utobbira, a frissitesekre kerdeznek ra, hogy 'nalatok' ez hogy megy? Mennyire kesik a hTC a droidverziokkal?
Illetve, ha van itt audiofil, vagy csak audioban jobban jartas szemely, tudna-e nekem segiteni, h van-e nem horror aron minosegi, jol szolo Type C-s 'agybadugos' fules, amivel erdemben ki is lehet hasznalni ezen telefonban rejlo audiokepessegeket? Gondolok itt a nagyobb terre, melyek kicsit erosebb, de nem tulzo kezelesere, ilyesmik?Egyebkent jo a topik, es koszonet elsosorban Aryon87-nek a remek fotokert, ahhoz kepest, hogy telefon kamera, szerintem nagyon rendben vannak a kepek!
Koszonom, ha elolvastatok, es meg ha valaszoltok is!
szerk.: ja, meg egy. Linkelte valaki fentebb a hTC UK BF arakat klubtagoknak. Ez valos, erre lehet szamitani? Ha letelt az egy het, visszaall az alapar? (Ami mondjuk nem tudom, mennyi, meg nem latom itt kint sem elerhetonek.) Mik a tapasztalatok vele, erdemes regelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest