- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy új
angol ebay, 200 font volt, plusz posta. egy ideje kerestem már ilyen átlátszós hátlapost, de vagy k.rva drága volt, vagy mire megjött az értesítés, már megvették...
karcmentes, minden van hozzá, meg egy-két extra (üvegfólia, extra tok)
azon filózom, hogy lehet venni töltőcsatlakozóba vezetékmentes-töltő izét, amit beteszel a tok hátuljába, és adja a kraftot.
nem tudom mennyire nyúzza az akksit úgy, kamionba nekem praktikus lenne egy ilyen módszer. -
Kobun1980
aktív tag
Az tiszta, hogy azonos néven kell látni mindkét hálózatot, és mint írtam a srácok telefonjan a frekvencia állítást kovetoen az 5Ghz-re fel is csatlakozik, azonban az én HTC-men a 2,4-en vagyok. Azért az volt a témával kapcsolatos első kérdésem, hogy nekünk Allitanibkell, vagy automatikusan csatlakozik az 5-re, ha látja
-
Balinov
titán
neharagudj, Kano. 2 napja akarok valaszolni, de csak most jutottam hozza.
Szoval, 12/256-os van, sokkal gyorsabb, uj OS_en van par faragnivalo, de U11 gyari Sensevel mar sztem pariban van. Kamera sztem kb egal, neha nekem gyari kamera appal kicsit tulszaturlat, gcammal elviselhetobb. REmelhetoleg a kovetkezo havi fw OTA-kban valamikor lesz gyari kamera apphoz is firssites.
Itt van egy bovebb beszamolo, amit irtam a topikjaba. Flickr album galeriaval (ott asszem nincs gcam-es kep, csak gyari, de ha nem visz el a vesekovem, teszek fel jopar uj kepet)
Bullitz, hogy sikerult a usb-c takaritas, javitott a dolgon?
udv
B -
Amennyire én látom, 50k alatt nem nagyon van fekete. Kék van, de azt kihagyom
Vízállóságot tudom, hogy bukja, de hőlégfúvóval le lehet szedni róla, és ha nagyon vékonyan megkenem tömítőpasztával, szerintem az esőt ugyan úgy kibírja majd. Búvárkodni meg nem viszem amúgy sem. M8-ban cseréltem házilag aksit, akkor a hátfal-csere sem lehet magfizika.
Amúgy nekem is csak az árával van bajom, de 128-ast sehol nem látok eladót (csak kintről), viszont már 50k is olyan nekem mintha a fogamat húznák.
Igazából telefonáláson, böngészésen, és AL-en kívül másra nem nagyon használnám, de viszont kellene egy használós telefon, az M8 pedig megmaradna másodlagosnak... tekintve, hogy lassan kell egy olyan ami megeszi a német kártyát... -
-
HeadHunter98
tag
Én is azt használom, és régebben többet mutatott, mint most. Valószínűbbnek tartom, hogy nem csináltak semmit. Bár nem tudom, hogy készülék típusa alapján, vagy az akkut direkt érzékelve állapítja meg a teljes kapacitást.
Az engem is érdekelne, hogy van e erre pontosabb céleszköz.Ferob, MrPetya19: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
-
papptam
csendes tag
Szia!
Én nagyon meg vagyok elégedve az U11-el és csak azért gondolkodom a váltáson, mert összetört. Viszont az U11 már biztosan nem kap frissítést és nem cserélgetem sűrűn a telefonom. Tehát ha most megint vennék egy 11-et akkor az már 2-3 év múlva biztos elavult lesz.
Nekem van egy OnePlus X-em és emlékszem, hogy amikor megvettem mennyire hiányzott a HTC átgondolt rendszere. Azóta biztos ez is nagyon sokat fejlődött, de olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy még mindig nem hevertem ki -
Aryon87
félisten
P30Pro az ejszakai fotozasban remekel, ugyanakkor nappal is jo a mai viszonylatban. Az U11 viszont a nyers fotozasban eros, bar az ellenfenyt es magas fenyeket nem szereti.
Feltetelezem hogy a legelso link a legujabb Gcam port, jonak kell lennie. Legutobb mikor nalam volt az U11 par napig, akkor az ejjeli mod is egesz frankon ment vele. A portre mod is jol mukodott. Nekem erre a 2 funkciora kellett.
-
hape60
aktív tag
A clearplexről van a neten több cikk, lehet, hogy jó. A Brotect screen protector megérkezett, a rendeléstől -és fizetéstől- számított 4 nap alatt. tényleg gyors; sajnos nem lesz a nyerő. Bár írják, hogy a teló üvegének görbülete miatt kisebb, de nem gondoltam, hogy ennyire. 65mm a szélessége, a kijelző kb 72mm -nagyon hülyén néz ki.
-
DigitXT
félisten
Sok értelme van ennek a flame-keltésnek... Nem tudok a topik nevében
nyilatkozni, magánvéleményem írtam le, és pont leszarom, hogy HTC a
felirat a telefonon, vagy más, a véleményem ettől nem változik. Nekem
nem hiányzik, amit felsorolsz és akkor se hiányozna, ha (horribile dictu)
iPhone-om lenne. Éppenséggel van kurva idegesítő hibája a telefonnak,
ha azt mondod, hogy a Pite kijavítja, hát beállok a sorba sírni, mikor jön!Nevezetesen, hogy néha eldobálja az érintést, és fantom-kattintásokat
vesz be görgetés, vagy swipe gépelés közben... Nem tudom min múlik,
mert ha hardverhiba lenne magától nem gyógyulna, pedig most éppen
teljesen hibátlan. Néha megbolondul: olyankor legszívesebben nagyon
dulván ledobnám a padlóla. Nesze neked Spigen tok, lenne pókháló... -
sirokipatrik
aktív tag
Tudod hány üveg telefonom volt? Xperia Z2-Z3-Z5, S7 Edge, S10, jelenleg pedig hosszú ideje P20 Pro. Ha a híresen rossz minőségű Sony kibirta napi használatban, akkor feltételezem a mai telefonok csak hozzák azt a szintet. Eddig egyszer ejtettem le telefont (az S7-et), akkor megfogadtam hogy csak tokban fogom hordani a telefonjaimat mindig. Ez tartott kb 2 napig. Amúgy sose használtam és nem is fogok használni, ezért választom ki hogy milyen színben akarom a készüléket. És nem lesz bumszli, hányinger kinézete valami ütésálló tokban. De ma akartam venni az U11re (ahogy Tiger írta, egy tok azt jólvan az egy darabig) , bementem a médiába de mintha nem is létezne ez a telefon, mert semmi se volt hozzá. Úgyhogy a héten leadom, aztán beszámolok mennyibe fáj ma egy hátlap csere az U11-nél. Lehet igen részben user error (csak es kizárólag ennél a telefonnál 🤔 ), de ha valami jól össze van rakva, az nem fog ennyitől ilyet produkálni. Amugy igen, ahol sűrű a pókháló ott érte a nyomás, mert ahogy én is benyomtam, szépen repedt tovább felfelé meg jobbra, de nem ütés, mert nincs semmi nyoma ütődésnek, végig húzom a kezem és gyakorlatilag full sima, nincs hiányzó darabka, mint amikor ütődik, leesve törik.
Zitta köszönöm az ajánlatot, de én nem tudom hogyan kell leszedni, hát még össze pakolni úgy hogy az IP védelem is minimálisan meglegyen. De nem rossz a hirdetés. Víz érte és beázott 😂
-
Gábor-KJ
őstag
Rendben. Köszönöm.
Hányadik frissítés után álljak meg, hogy ne zizegjen az értesítés oreora - illetve mit kapcsoljak ki, hogy egyáltalán ne zaklasson az oreoval.
(A T-s dibozból kicsomagolt készülékre gondolok)Nem akarok nagyképű lenni de nekem a bt 5.0-val csak bajom volt több eszközön is - mivel órát, több autó kihangosítót, bt fülest , bt hangszórót használok akár egy napon belűl is és ott kijönnek a hiányosságok - sajnos.
-
Varoz
addikt
Onnan, hogy rajtad kívül csak egy ember panaszkodik, senki más. Gondolkozz!
De segítek. Ha annyira tré lenne a frissítésük, ezzel lenne tele a net. Ehhez képest ketten vagytok.
Kicsit unalmas már a haterkedésetek, menjetek másik márka topikjába, ha oda vágytok, itt erre nincs szükség! -
HeadHunter98
tag
Igaz, el is felejtettem. Köszönöm szépen.
Ki is próbáltam, azaz megkerestem az MNS kódomat, majd a hozzátartozó fájlt és bemásoltam a kódokat. Aztán elmentettem, és újraindítottam a telefont. A baj az, hogy semmi változás nem történt, az LTE opció továbbra sem jelenik meg (ez jelent valamit?).
-
-
Kobun1980
aktív tag
-
Aryon87
félisten
-
-
Kobun1980
aktív tag
No offense, de te ezt már szinte a megvásárlás masnapjatol szajkozod.
Szerintem ezt a kis topikot olvasó minden személy tisztában van vele. De ha van valaki akinek valami problémája adódott egy U11-el, akkor ujra, meg újra elojon belőled...Nem lehetsz ennyire csalódott... Ennyire nem sz@r egy készülék sem... -
Pocee
senior tag
Komolyan örülök,hogy elérkeztünk ide és remélem nem is lesz tovább.
Azt megértem,hogy bánt,hogy összetört,nekem is összetört,de mivel van lehetőség orvosolni,már csak a rávalót kell megteremtenem és megoldom itthon.
De,hogy ezért legyen szar a HTC bármelyik osztálya az a dühöd miatt van,ettől a telefon patika,de ha valakinek nem tetszik akkor ne itt sírjon,hanem ne vegyen többet és kész,de folyamatosan azt olvasni,hogy így-úgy már unalmas.
kb 3 éve mondják,hogy becsődöl a cég,de még mindig megcsinálja az etalont és amíg így lesz addig márkahű maradok,pont azért,hogy jó telefonom legyen ugyanakkor ne legyek "tucat",még akkor is ha a mai emberek 40%a azt sem tudja,hogy van ilyen gyártó. -
ferob
őstag
Most komolyan ennyire hiába fáradok a hosszú hozzászólásaimmal?
Végigolvassátok egyáltalán értelmezve azt?Akkor alább magamat idézném az előzőekben írtakból:
"Továbbá az említett logisztikai partnerek nem látnak bele a szerviz vagy a gyártó bármilyen rendszereibe, így azok elérhetőségéről vagy áráról sem tud előzetes tájékoztatást adni, csak a papírmunkát és a szállítást végzik."Tehát csak, hogy érthető legyen, azért mert valaki leadja egy Media Markt-ban, attól azoknak halvány fogalmuk sincs, hogy mibe fog kerülni, mert a pultban álló hölgy azzal sincs tisztában, hogy mibe kerül bármilyen javítás egyáltalán, sőt megítélni se tudja, hogy mit kell a készülékben kicserélni.
A Telemax-nál ugyanez, mivel ők is csak logisztikai partnerek, nem pedig olyan emberek, akik bármilyen szinten kompetensek.
Ahogy írtam is, minden eset egyéni, olyan emberek, akik nincsenek kapcsolatban a regionális szervizzel, azon túl, hogy kitöltenek néhány űrlapot és elküldik a telefonokat, nem fognak tudni semmilyen körülbelüli ajánlatot sem adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest