- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
K007
csendes tag
válasz
jotzo01 #5855 üzenetére
Kikapcsoltam a menüben és mégis amikor hívást akarok indítani ezt az üzenetet kapom"to place a call,first run off airplane mode." Nem értem mi lehet a baj.Lehet újra kéne rakni a frimware-t Régebben az u11-es telómmal is gond volt és akkor találtam egy leírást, az sd kártyára kellett rámásolni a letöltött romot és a boot menüből felrakni de nem találom azt a leírást. Németországban szervízbe is volt a telefon, ott olyan árat mondtak, hogy azért már új telefont lehetne kapni és ráadásul azt mondták hogy lehet hogy nem sikerül és akkor kuka lesz a teló.. állitólag valami virus miatt van de szerintem nincs olyan virus ami a romot támadná és főleg ami ilyen hibát okozna.
-
ferob
őstag
válasz
jotzo01 #5831 üzenetére
Nem biztos, hogy a kijelző, vagy csak a kijelző a hibás, szóval ez nagyban függ attól is, valamint attól, hogy esetleg nem-e érte a készüléket valamilyen behatás vagy nedvesség, mert az csak tovább ront a helyzeten.
Célszerű kérni a szerviztől árajánlatot, így utána el tudod dönteni, hogy számodra megéri-e a javítás, de az biztos, hogy nem a legolcsóbb egy kijelző vagy fődarab csere. -
Badboys
őstag
válasz
jotzo01 #5484 üzenetére
https://themes.htc.com/#/landing
Itt olyan témát csinálsz amilyet szeretnél. Kiválasztod hány oldalra kell és úgy szerkeszted. -
ferob
őstag
válasz
jotzo01 #5484 üzenetére
Ha nem U11 készülékkel vagy legalábbis Sense alapú felülettel értendő a kérdés, akkor értelemszerűen senki nem fogja tudni neked megmondani, de ha igen, akkor a következő módon.
Beállítások > Testreszabás > Jelenlegi téma szerkesztése >
> A kezdőképernyő háttérképe > Egy/Több/Időalapú -
Aryon87
félisten
válasz
jotzo01 #5421 üzenetére
Lightroom. Akár mobilon (könnyebb és gyorsabb) akár PC-n.
Van mikor megéri, de az U11 a gyárival is nagyon frankó. Van rá Gcam is, azzal szuper portrékat és éjjeli módos képeket is lehet csinálni, de az alapmód is is használható, jobban kezeli az ellenfényeket mint a gyári kamera. -
Roland8622
aktív tag
válasz
jotzo01 #5382 üzenetére
Szia. Most pár perce tapasztaltam hasonlót. Jött sms és gyorsan a hangerő gombot nyomtam,hogy ne menjen végig a hang. Utána nekem is eltűnt. Amúgy nagyon bosszantó,hogy csak manuálisan tudom a csengőhang hangerejét állítani,mert akkor meg megszólal pfff
+ voltam olyan ügyes,hogy nem mentettek le mindent a telóról a Factory Reset előtt. Leginkább a jegyzetek és az sms rész hiányzik. Késő bánat
++ Kevesebb alkalmazást pakoltam vissza és ezekből se megy minden,a memória használat viszont több lett vagy 300Mb al. Eddig beérte a felével,most már nem.Lehet a rendszer fogyaszt többet?
Szóval az elődje jól működőtt,nem biztos hogy megérte frissíteni.
Fentebbi problémákra nem hiszem,hogy lesznek frissítések már csak abból kiindulva,hogy erre a készülékre kb ez a 3. mióta használom.Ja Vodafon előfizetés 1sim
-
kekkola
senior tag
válasz
jotzo01 #4852 üzenetére
Nekem volt már minden, folyamatosan nézem, de semmi. Ha vigyázok rá és nem megy tönkre, akkor még van másfél-két éve az U12-esemnek. Utána pedig Pixel, ha lesz még.
Bár a számomra két legszimpibb mobilgyártó bedobta a törölközőt (BB, HTC), lehet a Pixel is megy utánuk...Tetszenek még az Android One-os telefonok is.
-
Badboys
őstag
válasz
jotzo01 #4852 üzenetére
Motorolla van a Lenovó égisze alatt. Gyakorlatilag már az sem Motorolla. Huawei van a családban erősen meg kérdőjelezhető a részemről. Viszont azt neked kell eldönteni,hogy mire ruházol be. Csupán az én véleményem nem tükrözi másokét. A fölsoroltakból több telefon nálam sem játszana. Gyakorlatilag van bő 6 hónapom eldönteni mi lesz a folytatás nálam. Neked viszont el kell dönteni mire akarsz beruházni. Az én véleményem,hogy nem ruháznék be olyan telefonra ami nem teljesíti a kötelességét. Magasan le sz@rja azokat akik kb.200000 ezret fizettek neki. Nem szándékom,hogy lebeszéljelek a HTC ről. A te pénzed te döntesz. A le írtak csupán az én véleményem.
-
Badboys
őstag
válasz
jotzo01 #4849 üzenetére
A Kaiser megjelenése óta használok HTC t. Van még 8 hó garanciám addig biztosan marad az U11. Utána mi lesz azt még nem tudom. Viszont a helyedben elgondolkodnék más lehetőségeken. Nem dobnék ki x összeget egy fantom cégre aminek a jövője erősen meg kérdőjelezhető. A cég szétdarabolásával nagy kárt okoztak a HTC névnek. Valószínű,hogy már soha többé nem azt fogja jelenteni a név amit az elmúlt 20 évben csak tipp a 20 év nem számolgatok utána. Sajnálom,hogy ezeket le kellett írni,de ez az igazság. 6 X en túl már lehet,hogy nem is veszek másik telefont. Sok értelmét nem látom ki dobni több száz ezret egy telefonér.
-
Badboys
őstag
válasz
jotzo01 #4845 üzenetére
Szvsz a HTC lehúzta a mobilgyártáson a redőnyt. Sem frissítések se semmi, gyakorlatilag semmi jele,hogy várható valami. Azokra a készülékekre amikre még járna a frissítés ott is csönd a vonalon. HTC mindig elsőként adta a friss szoftvert,de most nem várható semmi. Akkora a csönd a házuk tájáról,hogy öröm hallgatni. Azért ennyire nem kellett volna telibe sz@ni az egészet.
-
ferob
őstag
válasz
jotzo01 #4845 üzenetére
A fehérből még kapható, de manapság már két éven túl nem érdemes számolni újabb készülék legyártásával.
Az előző hozzászólásra pedig azért írtam azt, amit olvastál is, mert épp ő nem rakta abba, hanem csak lenyilatkozta, így például, aki fel van iratkozva a témára, teljesen feleslegesen kap értesítést.
-
Balinov
titán
válasz
jotzo01 #4829 üzenetére
Nekem az U11 (es egy Huawei Mediapad T3 8", meg egy 5th Gen Fire 7" tab) tokeletesen muxik egy noname alis 5euros BT-s fulessel, de mivel rohadt kenyelmetlen kb 1 eve hasznalok egy BW-BTS1-t. Akkuban jo (elozohoz kepest) kenyelmes, stabilan passzol az en fulkagylomban).
Biztosan vannak mas, jobb/ar ertek aranyu bt-s fulesek, de ez u11-el 100% muxik
-
kano
nagyúr
válasz
jotzo01 #3559 üzenetére
Neki azt kell bizonyítani az első 6 hónapban, hogy a Te hibádból történt a beázás az IP67 ellenére.
Ha ezen szórakozik a HTC, akkor legközelebb nem kell HTC-t venni. Mondjuk így is nagyon meggondoltam, hogy HTC-t vegyek-e. Viszont sajnos csak neki volt nagyon szuper kamerája (Pixelt kivéve, de az csak 1 simes).Nahát!
Nyilván nincs ingyen semmi sem. Nem kell az ilyet általában perig elvinni, eredményt szokott hozni az előzetes békéltetés.
Az IP67-nek attól még IP67-nek kell lennie, ha ráírják. -
-
ferob
őstag
válasz
jotzo01 #3049 üzenetére
Lényegében teljesen mindegy, hogy milyet használsz, mert csak annyi eltérést fog jelenteni, hogy lassabban vagy éppen gyorsabban tölt-e.
Ha cél a gyorstöltés, akkor leginkább olyan jön szóba, ami támogatja a QC3.0 szabványt, ellenkező esetben bármelyik másik alkalmas, mert csak a töltés sebességében fog eltérni, de azért mindenképp valamilyen minőségibb darab legyen, hogy ne tapasztalj semmi problémát.Átalakító használata nem javasolt, mert ahogy folyamatosan húzza a kábel, idővel kitágítja a csatlakozót és minden lötyögni fog benne.
Vásárolj olyan autós töltőt, aminek az USB portjába kell dugni a kábelt, így tudod használni akár a telefon saját vezetékét is. -
Badboys
őstag
válasz
jotzo01 #2430 üzenetére
Az nem Francia Ali csak francia nyelven van. Fölmégy az Alira és onnan választhatsz amilyent akarsz csak a hátulját nézd a lyuk miatt. Azért van az a link mert én olyant rendeltem. Az a típus kipróbált és teljesen jó az üveg fóliával teljesen harmonizál. Síkban vannak egymással körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest