- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
FeRRaR1 #2083 üzenetére
Pontosan erről van szó, itt már-már elfogadott ez a kelet-európai hozzáállás, bár ugyan nyugatabbra is előfordulnak problémák, de nagyságrendekkel kisebb százalékban.
Sajnos a mai napig az ország inkább a "sötét kelet"-hez van sorolva világszinten, EU ide vagy oda.Rengeteg emberen keresztül jut el a készülék egy technikushoz a szervizen belül is, sőt a legtöbb esetben azt se tudják, hogy mi miért lett leadva, de épp egy hanyag illető aznapi gyenge munkája miatt is megakadhat a folyamat.
Sokszor a telefonnak a kísérő papírjai sem mennek el a készülékkel, de az is előfordul, hogy még a továbbküldés előtt valaki, aki hozzáértőnek hiszi magát, a saját szája íze szerint viszi fel a javítási igényt.Bár itthonról megkeresni az angol ügyfélszolgálatot már sajnos nem sok segítséget jelent, hogy a magyar helyzetre adjanak valami megoldást, nem fognak tudni mit tenni, mert néhány általános tény után megkérik a tulajdonost, hogy keresse fel a kereskedőt, akitől vette a készüléket.
(#2084) istnag: Egészen az U11-ig a készüléket a kijelző felől kellett megbontani, így bármilyen technikus általi apró hiba esetén a komplett házat is cserélni kellett, így ezek a szerencsés esetek könnyebben kifoghatóak voltak.
Most, hogy az U11 már a hátlap felől bontható, és rendezett lett a belseje, már nem ilyen egyszerű a helyzet, mert akár egy egyszerű repedés miatt az üvegben, megvonhatják a jótállást, ami nem a legkorrektebb lépés, bár tény, hogy van olyan, amikor van alapja. -
FeRRaR1
őstag
válasz
FeRRaR1 #1959 üzenetére
Elosztó ismételten nem jó, olvastam hogy a Soundabout appal rá lehet venni hogy működjön, ezt ki is próbáltam, valóban a hangot áttolja a jacken, de a töltést nem veszi róla egy időben.
USB AUX szintén nem jó, csak ha az említett programmal ráerőltetjük. A korábban linkelt USB AUX-om gond nélkül működik. Ezzel én be is fejeztem a kísérletezést, megoldottam az összes problémámat, és remélem itt is sok ember hasznát veszi a kipróbált dolgok visszajelzésének.
-
mocsyzozi
tag
válasz
FeRRaR1 #1919 üzenetére
Szerinted a gördülékeny garanciális javítás nem számít??Neked elgurult a gyógyszered!Nagyon megnézném a fejedet ha a te telóddal történne valami hiba és hetekre nélkülöznöd kéne mert nem müködik a szervíz háttér.....
Csak abba gondolj bele ha a x-y márkájú felső kategóriás kocsidon kitörne a szélvédő és hetekig nem tudnád használni mert a szerviz nem tudja megjavítani akkor hogyan állnál dologhoz és a márkához....?????
De nem akarok vitatkozni senkivel nekem ez a véleményem ha valakit érdekel akkor elgondolkodik rajta ha nem akkor elsiklik felette!Részemről lezártam az ügyet! -
-
Gabbbb
senior tag
válasz
FeRRaR1 #1761 üzenetére
Nekem volt Hero-m. Én akkor megbántam, hogy eladtam az Iphone-t. Sense rossz volt, kamera rosszabb volt, mint iphone 3g-n a fixfókusz, mint mp3 lejátszó sem volt kiemelkedő. Gorilla 1 üveg persze nagyon szuper volt, mai üvegek karcvédelem szempontjából nem rúgnak labdába.
-
monti0222w
addikt
válasz
FeRRaR1 #1688 üzenetére
Az lesz, kifogom próbálni,
azt viszont te is tudod, hogy fülesek, fejhallgatók terén nem mindegy a forrás, pont a meghajtás miatt, nem biztos az hogy azt fogod kapni zene hallgatásban egy gyengébb forrásról hallgatva, hiába szuper az eszközöd, nem hallod azt mint teszem fel egy otthoni PC-n vagy egy jobb lejátszón.
Ezért keresgélek a mobilok közt, van pár jelőltem egyébként, sajnos mindet nem lehetséges kipróbálni. -
monti0222w
addikt
válasz
FeRRaR1 #1676 üzenetére
Azért kérdeztem mert az U11 is benne van a lehetséges zenemobil választásban, egyelőre fülesben az Audiófly AF78 van ő a hybrid technológiát képviseli kíegyenlített hangképpre, de gondolkodok az AF180 vételén is ami már 4 armaturás, de végülis 100 feletti számozású kategóriából bármelyik is lehetséges, mert mindegyik jó.
-
Balinov
titán
válasz
FeRRaR1 #1651 üzenetére
Dettó ilyen cipőben járok, csak nekem az avensisben még aux in sincs a gyári fejegységen, csak mp3/WMA CD-ről
Én ezt pár napja egy xiaomi roidmivel 3sszel hidaltam át, 2x2.4A toltofej, gyári 96.4FM frekvencián, youtube zenéket meglepően jó minőségben tolja át btn. Aztán volt vagy 8-9 EUR. Van saját topikja is
-
Lacy6
senior tag
válasz
FeRRaR1 #1651 üzenetére
Szerintem is hülyeség volt kivenni, mert konkrétan semmi értelme nem volt.
Nekem 2007-es autóm van és a gyári fejegységet kicseréltem egy bluetooth-ra, mert így sokkal kényelmesebb.
Ez már megoldaná a problémát és kényelmesebb is lenne.
Fejhallgatóba tényleg jobb a vezetékes, de akkor ritkán kell tölteni.
Nekem jelenleg P9-em van, de talán kétszer használtam a jack csatlakozót -
mjani1172
addikt
válasz
FeRRaR1 #1641 üzenetére
Nem kötekedésből de miért kell tölteni, és jacken keresztül zenét hallgatni?
Én ha beülök a kocsiba, minden megy bluetoothon, elő sem veszem.
Persze nem vagyok kamionsofőr, igy csak napi 1 órát ülök a kocsiban, de szomorú is lennék ha ki be kéne rakosgatni a csatlakozókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest