- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
nagytomikaa #2417 üzenetére
Állítsd át energiatakarékos GPS nélküli helymeghatározásra a beállításokban, akkor mutatni fogja, illetve kitehetsz a navi program mellé egy GPS widgetet, vagy a lehúzós menübe.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Emilchen #2297 üzenetére
Gyárilag Google Photos van rajta, kb ugyan az mint a galéria. Viszont a korábbi egyszerű galériát is le lehet tölteni, vagy bármelyik külsőst pl: QuickPic, régebben használtam, mikor azt az animált zenélős montázs förmedvényt betették a galéria tetejébe valamelyik korábbi készülékemnél, de rég leszoktam róla, egyébként jó nagyon.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
CptAdamica #2182 üzenetére
Nem látom, mert fizetős accounton kikapcsoltam, meg egyébként is megy az AD block, de most ezt megnézem, AD block ki, profil beállításnál reklám vissza
-
FeRRaR1
őstag
Felesleges ez a vita, hülye embereket minden pult mögött lehet találni, és a HTC sem tudja leellenőrizni az utolsó utáni alvállalkozó összes alkalmazottját, hogy meg üti e az iQ szintjük a 88-at. Velem is volt már ilyen, hogy háromszor kellett visszaküldenem egy Asus VGA-t mert nehezükre esett felfogni, hogy csak 15-20 perc játék után hibázik rajta a memória. 3. alkalommal egy 10 oldalt csatoltam mellé, játék képekkel, leírással, bios verzióval, stb, érdekes módon elnézést kértek és ingyen cserélték egy újabb generációsra. De ez is valószínűleg Magyar/kelet eu specialitás, mert Angliában akár a legkisebb panaszért azonnal cserélték eddig mindenemet. (Kivéve one x antenna hiba, de adtak cserét és gyorsan megcsinálták)
Szerintem egy egybites alkalmazott hibája az egész.
Én inkább a HTC-nek írnék egy panaszt, pontos leírással hogy ez és ez történt, így lehet hogy tudnak tenni érdemben valamit. Mert az infó nem valószínű hogy mutyisztánból vissza jut hozzájuk.
Nekem jó tapasztalatom van velük. Írtam hogy M7 van nekem, asszonynak most vettük az M8-at annak idején, de véletlenül megkarcolta a sim tálcát. Mi hibánk, de nem találtam sehol külön arany tálcát. Írtam egy emailt, kérte a címemet, 2 nappal később egy A4 méretű FedEx boríték érkezett, nem is értettem hogy mi lehet benne, és bizony egy levél volt a HTC-től mellette egy új sim tálca, teljesen ingyen.
-
FeRRaR1
őstag
Nekem még az M7 csinált olyat, hogy újraindítás után nem egyből kapott észbe, ha nem mondjuk szól a zene 10 perce, és akkor vette lejjebb a hangerőt, majd feljebb kellett állítanom és leokézni. Viszont ez csak újraindítás után csinálta az összes telóm. Késlekedve pedig csak az M7, az is csak néha.
-
FeRRaR1
őstag
Nem is figyeltem, valóban, az M9-nél a lock screenről is eltűnt, de az U11-en ott valamiért úgy maradt (duplán)
Azért ez még nem a világ vége, pár programsor, gyors frissítés és javítják. Ami gáz az ha felrobban a kezedbe a készülék, ha nincs térerőd rosszul fogod, vagy pár nap/hét alatt beég a kijelző, ezek gázok szerintem, ez meg egy semmiség, ami vagy magától eltűnik holnapra, vagy javítják pár napon belül.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Aryon87 #1993 üzenetére
Nekem is átállt mind a kettő, amiben a sim van és amelyikbe nincs az is, de ha nem a hely függő időjárás volt beállítva, ha nem a konkrét lakhelyed, akkor utazásnak érzékelte, és ha be volt kapcsolva a travel clock, akkor két időt mutatott. A vicces inkább az hogy a telefon és az adott hely ideje átállt, de a fixen beállított otthon városé nem (még ha ugyan az is volt).
Tessék, városon belüli idő utazás, melyik gyártó tudja ezt out of the box?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
FeRRaR1 #1959 üzenetére
Elosztó ismételten nem jó, olvastam hogy a Soundabout appal rá lehet venni hogy működjön, ezt ki is próbáltam, valóban a hangot áttolja a jacken, de a töltést nem veszi róla egy időben.
USB AUX szintén nem jó, csak ha az említett programmal ráerőltetjük. A korábban linkelt USB AUX-om gond nélkül működik. Ezzel én be is fejeztem a kísérletezést, megoldottam az összes problémámat, és remélem itt is sok ember hasznát veszi a kipróbált dolgok visszajelzésének.
-
FeRRaR1
őstag
Persze, ez a legjobb amit tehetsz, esetleg kérdezd meg őket hogy adnak e másikat vagy elállsz.
Sajnos ez van a mai világban ez bármivel elő fordulhat a tömegtermelésben. Kocsival, elektronikai eszközökkel, bármivel. Elmúlt 5 évben 3 dolgot nekem is cseréltetnem kellett, egy csúcs tápot, egy csúcs deszkát, illetve egy autós kamerát. Ne is gondolkozz rajta, te hibátlan termékért fizettél.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
mocsyzozi #1920 üzenetére
Eddig egész életemben egy telefonom volt szervizben (One X antenna elmozdulás, tipikus hibája volt a korai szériáknak), illetve az M7-et cserélték egyszer kijelző sárgulás miatt, de azt azonnal, és az első telefonom egy Nokia 3210 volt, ami 99'-ben jött ki. Az akkor 9 év/szerviz látogatás, ami nem is szerviz volt ha nem a szolgáltató. Tovább megyek, adnak csere készüléket ha kérsz, nyilván nem egy csúcs lesz, de használható. Még tovább megyek, van 14-30 napod elállni a vásárlástól attól függően hogy hol és hogyan vásároltad, így ha a hiba ekkor jön elő (a hibák nagy része korán szokott) akkor egyszerűen vissza viszed/küldöd, és kérsz egy másikat.
Szélvédős példáddal értem mit akarsz mondani, de nem így működik a valóságban. Ugyan is a márka szervizek nem helyben cserélik a szélvédőt, legtöbbször külsőst hívnak, ahogy szinte mindenki más is. Nálam is így volt, fedezte a casco az XC90 szélvédő cseréjét egy nagyobb kőfelverődés miatt, felhívtam a márka szervizt, akik egyébként szintén adnak csere autót, akár háztól házig szolgáltatással. Mondták hogy náluk ennyi és annyi idő, de ha felhívom a céget akikkel csinálják akkor a biztosító velük rendezi, és két óra alatt kész, úgy hogy házhoz jönnek. És így is volt.
Megértem hogy csalódott és dühös vagy, de nem gurult el a gyógyszerem, csak két lábbal járok a földön, és reálisan nézem a dolgokat. 9 évente egy szervizt bekockáztatni, cserébe az egyik legjobb csúcs telefont használni, a legjobb felülettel, legsimább működéssel, legjobb kamerával... Ezeket minden nap tapasztalod, a szervizt nem.
-
FeRRaR1
őstag
[link] Tessék itt van a konkrét típus amit rendeltem, de egyébként ez a bolt nagyon minőségi és megbízható. [link] 2-3 éve vásárolok tőlük, de semmi nem romlott el vagy jött szét, pedig csomó kábel, töltő, autós kiegészítő jött tőlük.
[link] Korábban mindig csak ezt vettem, de elegem lett, iszonyat lassú, és 3-4-5-6 havonta kuka ha erről megy a dash cam és néha a töltés. Szóval mindig volt 2 db tartalék a kesztyűtartóba
-
FeRRaR1
őstag
Megjött a kézzel készült bőr tok. Az M7 M8 M9 M10 még a sima kicsúsztatósat kapta, viszont ide már több védelmet éreztem szükségesnek, ezért van záródó teteje ami mágneses. A régebbi rusztikus tokok veszítettek a rusztikusságukból
, és szinte már csak sima barnák.
Nagyon szépen védi mindenhol a felső sarkokat is, de ha használom nem csúfítja/teszi kényelmetlenné.
-
FeRRaR1
őstag
Nem, mert ha egy gomb lenne, akkor utána még fel kellene oldani a kijelzőt, így meg mivel két oldalon érzékel, egyből nyitja a programot, illetve sokkal kisebb a véletlen indítás/nyitás aránya szinte 0.
Mindegy, nem vita indításnak szántam, szerintem hasznos nagyon is, akiknek mutattam nekik is tetszett. Ahogy benyúlsz a zsebedbe, már elővételkor nyomod, mire elő húzod már rég megy a kamera, azonnal fotózhatsz.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
mjani1172 #1764 üzenetére
Nem látod át teljesen a dolgot. Dolgoztam régen T-mobilnál, és olyan dolgokat csinált a samu, hogy felsorolnom is nehéz lenne. Nem csak a reklám hadjárat, ha nem az eladóknak luxus nyaralást szervezett, igen a T eladóknak ha eladtak ez bizonyos számú készüléket.
Ez itt egy szakmai fórum sokan jól átrágják a dolgokat mielőtt választanak, ez egy nagyon kis réteg, a tömeg az látja a reklámot, vagy ezt ajánlja az eladó, akkor ezt veszi, mert az ért hozzá, holott csak nyaralni akar... és szajkózza hogy ez a legjobb mert neki ez van meg ezt ajánlották, meg ő egyébként is mindig a legjobb döntéseket hozza...
Tehát igen is a pénz számít, mert a nagy halak bele tudtak önteni annyit az egészbe, hogy ott tartsanak ahol most. A HTC ezt nem tette meg, pedig biztos hogy jobb helyzetben lenne tőle mint most.
Az hogy van e képviselet megint egy olyan dolog hogy az egyszerű júzereket pont nem érdekli, leadja a szolgáltatónál ha elromlott és ennyi. Ettől még lehetne nekik, de semmin sem változtatna.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Tok téma:
Ezt a tokot rendeltem az M7 óta minden HTC védelmére, ez még az M8 M9 M10. Kézzel készült bőr, rustic brown szín, nagyon elegáns volt ahogy a pezsgő arany fém készülék elő csúszott belőle.
Most ugyan ettől az eladótól ezt a tokot rendeltem, kicsit jobban véd és biztonságosabb.
Szépek, elegánsak, igazi bőr, jó kézbe venni, és ami nekem a legfontosabb, nem csúfítja el a telefont, mert amikor kiveszed nincs rajta semmi. Ez az én személyes véleményem, azt is megértem ha valaki full strapa tokba teszi, hiszen nem olcsó készülék, de én olyat csak nyaraláskor vagy zűrösebb terepen szoktam használni.
Az évek során már számolni sem tudom hány eredeti HTC és kínai tokot próbáltam ki, de mindig ez lett a vége. Dot view témát is erőltettem, de nem volt jó, fényképezni maga volt a kín, koszolta a kijelzőt is gyakran, meg a védelme sem volt kielégítő nekem, legalább is nem mindegyik verziónak.
-
FeRRaR1
őstag
Update:
Működik a töltés és jack zenélés egyszerre: Ezzel a konkrét USB PD Hubbal
Kocsiba jó lesz, veszek hozzá egy C hosszabbítót, és akkor csak egy kábel megy a telóhoz, a többit megoldom a könyöklő alatt rejtve.
Aryon87
Csak az autóba kell, oda szerintem megfelel a célnak.
-
FeRRaR1
őstag
Amennyiben valakit érdekel vagy zavar a hiánya mint ahogy engem:
Mindegyik működik, és mindegyiket leellenőriztem. Biztonságosak, telepíthetőek, nekem már mind a három kint van a képernyőkön.
Nem mellesleg romoljon meg a befőttjük hogy ilyen minden nap használt dolgokat megszüntetnek, vicc kategória, se helyet nem foglal, se energiát nem emészt a használatuk/fejlesztésük... Persze tudom, addig örüljünk amég ezek a legnagyobb gondok HTC fronton
-
FeRRaR1
őstag
Nem tudom volt e már, vagy csak rosszul kerestem rá. A programváltás képernyőn régebben volt 3 pont a jobb felső sarokban ahol tudtál a lapozós és a grid /rács/ nézet közt váltani, ezt az opciót most nem találom. Tudja valaki hova rejtették? Vagy kiszedték mint a calculator widgetet M9-en, hogy felesleges hely pazarlás?
Esetleg később adják hozzá mint new feature?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
monti0222w #1685 üzenetére
Szerintem a legjobban úgy jársz ha kipróbálod. Ilyen szinten már nehéz látatlanba tanácsot adni, kinek milyen karakterisztika jön be stb... Ezt hallani kell. Szerintem mindenképpen keress valakit itt, vagy ismerőst, esetleg boltot ahol kipróbálható és vidd a fülesedet.
HTC-ben olyan téren még nem csalódtam, hogy amikor drágább/jobb fülesre váltottam mindig javult a hangzás is, ezek alapján azt mondanám, hogy ha ennél is feljebb lépnék akkor tovább javulna megint, tehát valamennyi tartalék potenciál biztosan van még benne.
-
FeRRaR1
őstag
Egyetértek az előttem szólókkal, az M8 verte az M7-et kihangosítva, kipróbáltam mikor megjött, igaz a későbbiekkel ezt nem tettem meg, így nem tudom ezekhez hogyan viszonyul az M9, M10 és U11. De a 8 biztos hogy verte az M7-et, pedig annak se nagyon volt ellenfele.
monti0222w
Nem szeretnélek félre vezetni, így inkább azt mondom hogy nem tudom, mivel nincs a környezetemben drágább füles amivel kipróbálhatnám, viszont a HTC mindig is erős volt audio téren. A gyári füles is kiemelkedik a többitől, persze elég lapos a hangzása, de a beyerrel egyértelműen nagyot tágul a tér, élvezhetővé válik a magas minőségű zene. Nekem ez a szint már bőven elég, ezért soha nem is néztem drágább füleseket.
-
FeRRaR1
őstag
Játszottam kicsit, felmásoltam pár FLAC albumot, Poweramp legfrissebbet feltettem és cserélgettem a gyári és az átalakítós Beyerdynamic MMX 101iE fülesemmel.
Azt kell hogy mondjam most is arcon vert a különbség a beyer javára, viszont messze nem annyira mint a korábbi telefonok esetén. Sokkal nagyobb a tér, több hangot hallasz, miután vissza tettem a gyárit utána laposnak és üresnek tűnt. Egyébként szépen szólt mind a kettő, a hozzá csomagolt is gyári mivolta ellenére nem az az azonnal eldobod kategória. Nem vagyok vészesen vájt fülű, de azért próbálok a lehető legjobb minőségre törekedni, FLAC ahol lehet, ha nincs akkor 320kb/s mp3.
Aryon87
Remek képek
-
FeRRaR1
őstag
válasz
MrPetya19 #1658 üzenetére
Minden szavaddal egyet értek, és csak az elmúlt 24 órában hány száz hasonló fórumot túrtam át a megoldást kutatva, tele megoldást kereső emberekkel.
Más:
[link] Ráírtam az eladóra, azt mondta hogy tudja egyszerre a töltést és zenélést HTC U11-en.
Akkor összegezve, várjuk a passzív adaptert ami valószínűleg nem megy HTC-n. Utána rendelek egy ilyen HUB-ot, és kipróbálom. Sőt most megrendelem, mert előbb itt lesz, konkrétan 2 napon belül, nem pedig 20-40. Meg is rendeltem közben, amennyiben nem lesz jó élek a 14 vagy 30 napos visszaküldéssel.
Végső megoldásnak meg ott a BT receiver. Na csak megoldjuk valahogy
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #1655 üzenetére
Megvárom még megjön az adapter, ha az nem működik kipróbálok egy BT receivert nem az olcsók közül, aztán megy a könyöklőbe.
Jajj de nem szeretem ha ilyen hülyeségekbe kényszerítik a vásárlókat akikből élnek
Jó hogy nem új kocsit kell vennem a telefonhoz
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
mjani1172 #1650 üzenetére
2006-os autó, nem BT-s így csak kábel játszik. Nagyvárosban lakom, így ha tudom az utat akkor is megy a waze hogy minden út a lehető leggyorsabb legyen. Amennyiben navigálok, gyorsan merül, pláne ha mennek mellette a hívások, zene, stb... A telefon munka eszköz is egyben, így nem engedhetem meg hogy lemerüljön. Ez a mindennapi használat, ezek mellett néha hosszabb utak is vannak, akár országok között. Nálam ha beültem a kocsiba, akkor az eddig azt jelentette hogy megy a tartóba, rá a jack és a töltő. Ez egy reális elvárás amit az M10-ig bezárólag tudtak a HTC flagshipek, nem is értem hogy mi szükség volt erre de komolyan, mindenhol lehet olvasni/hallani hogy mennyi embernek nem tetszik, de olyat még nem láttam hogy valaki örült volna a jack hiányának.
[link] Netto baromság az egész, soha nem használt csak az emberek töredéke BT fülest, pláne zene hallgatásra, szerintem 2-3% maximum. Most meg kitalálták hogy ez a jó irány, erre kell haladni. De kinek jó?
Varoz
Az sem tegnap volt
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Aryon87 #1642 üzenetére
Én hajlandó vagyok értelmes kompromisszumokra, annak idején imádtam a Desire optikai görgőjét, sok mindenre lehetett használni, de ha egy betűt akartál valahol javítani akkor egyszerűen tökéletes volt, megszüntették, hogy ha nincsenek gombok akkor nem is romlanak el stb marketing bla bla, okés túl éltem, de azóta is itt van a fiókomban és működik, érdekes módon. Kiveszik az infrát, okés, úgy se nagyon használtam. Ami a mai napig fáj, az az USB mikor átálltak MTP protokollra, édes istenem azt miért kellett, fejfájás a köbön, mondjuk már nem nyomulok S-off, root, romolás téren de akkor is sokkal jobb volt és legalább az opciót meghagyhatták volna a beállításokban... M9-en a legutóbbi updattel megszűnt a kalkulátor widget, amit azért 2-3 naponta használt az ember, értelmeset meg nem találtam marketen ami annyira jó lett volna, inkább csak fejfájás... Na mindegy nem folytatom mert soha nem lenne vége, de igen is zavar ha nem adják meg a választás lehetőségét, és rám erőltetik hogy szerintük mi a jó.
Hogy ne tudjál egyszerre zenét hallgatni, navigálni és tölteni mint eddig minden nap amikor vezettél, az egy hogyan b@sszunk ki a felhasználókkal külön díjas történet...
Varoz
Remek. Nem tudja valaki hogy van e már Sense rom Oneplus 5-re? Ugyan itt U11 eladó
-
FeRRaR1
őstag
Megjött a készülék, remek a minőség, parádés a kamera, igazi szerelem első kézbevételre.
Gyorsan lefrissítettem, beállítottam, és mentem is, be a kocsi tartóba, és jött az első probléma amire nem találtam megoldást. Igen a jack hiánya a bajom, ugyanis tölteni szerettem volna a telefont, ami persze sikerült is a hozzá adott kábellel, illetve ott az aux type c átalakító, úgy hogy a zene is ment, viszont hogy a fenébe lehet ezeket egyszerre tölteni és zenelejátszásra használni?
Holnap kipróbálom a Beyerdynamic MMX101 iE fülesemmel, remélem nem lesz rosszabb az átalakító miatt mint az M9/M7 volt.
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok, holnap érkezik az új szerzemény, kék 64Gb. HTC Desire -> OneX -> M7 -> M8 -> M9 -> M10 -> U11. Legkellemesebb emlékeket a Desire és az M7 ébreszti bennem, azok a maguk korában torony magasan a legjobb telefonok voltak. Szerintem azóta sem volt különösen ajánlott telefon egyáltalán, de HTC biztosan nem.
M9-et váltja nálam, M10 az asszonynál van.
Kicsit vissza olvasva úgy látszik sokan érzünk így. Hiába próbáltam ki bármit, mindig HTC lett a vége. A felület, a gördülékenység, a kamera, mondjuk az M7-et vissza sírtam ebből a szempontból. Éjszaka az M9 használhatatlan, még az M7 remekelt. Egyszerűen csak fejfájás sokszor a többi rendszer, volt egy BB Priv, 3 hónap után eladtuk, teljességgel élhetetlen volt HTC után. Ugyan ez igaz a Sony és Samu modellekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest