- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Bullitz #5783 üzenetére
Nekem eddig szinte az osszes USB-C-s telommal volt ilyen (kiveve az X2 pro, de az meg uj). Egy ido utan (Spingen tok ide vagy oda) a zsebszosz megtelepszik az usb-c aljzat aljan es ilyen poszto szeru anyagot kepez, ami gatolja,hogy az ubs-c kabel rendesen csatlakozzon es igen, ilyenkor jon a lassu toltes figyelmeztetes, ha gyari toltofej/kabel, ha 3rd party.
Ki kell alaposan, de olvatosan tisztitani. Nekem az ilyen tipusu fogtisztito hegyes, de megis rugalmas muanyag tuskeje jott be. Ezzel jol ki kell kaparni, (csomoban jon ki majd a cucc) es utana mehet a toltes.
Probald ki, majdnem 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ez megoldja a quick/slow charge problemadat
B
-
tipuka
addikt
-
kekkola
senior tag
válasz
Bullitz #2227 üzenetére
A gyártó két év garit ad (linkelj kérlek az egy évről). Ezerszer le lett már írva, hogy mi az oka annak, hogy a boltok csak egy év garit adnak, kérlek használd a keresőt.
A htc shopban Clubtagság regisztrálás után 585€, ami kb. 180. Tippem az, hogy lesz kb. 20% (480-500€) a black friday keretében. Ha ez bekövetkezik akkor 144k-ért eléggé best buy...
(Én a smartshopban vettem, 2 év garival 175ért.)
A garancia ügyben a HTC-től ezt kaptam:
"Dear X... Y...,Thank you for contacting HTC.
We appreciate your time to contact our support.
After check of IMEI number, we found that phone is from France. Device has international warranty, but we would like to explain meaning of warranty.Recommended warranty on HTC devices is two years, for European devices. Customer is receiving warranty from retailer, who can provided one or two years of warranty, depends on retailer. International warranty means, that customer can have repair service support in global repair centers in Europe. Please, check with retailer, where you bought your phone, about how long warranty has been provided to you. (...)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest