-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
Koszi Srácok mindkettotoknek.
-
Kobun1980
aktív tag
Megertettem, hogy a HTC készüléken nem lehet allitani a frekvenciát. Mivel erre valszt kaptam
A Xiaomin lehet. Ezt is írtam, és ezért kérdeztem.
A router neve pedig azonos, és nem szerepel mellette az 5G, vagy 2,4G. Ha hiszed, ha nem..
Az utolso mondatodra, mivel te is azt írod, hogy erzes nem reagálok. -
Kobun1980
aktív tag
Az tiszta, hogy azonos néven kell látni mindkét hálózatot, és mint írtam a srácok telefonjan a frekvencia állítást kovetoen az 5Ghz-re fel is csatlakozik, azonban az én HTC-men a 2,4-en vagyok. Azért az volt a témával kapcsolatos első kérdésem, hogy nekünk Allitanibkell, vagy automatikusan csatlakozik az 5-re, ha látja
-
Kobun1980
aktív tag
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Gabengocia #5801 üzenetére
Koszi srácok.
Kicsit összecsapottan írtam. Szóval a router tudja mindkét frekit, a srácok telefonjan tudom állítani melyiken csatlakozzon, de a sajatomon nem.
Azt látom, hogy melyik frekit van fellepve, de állítani nem lehet, vagy nem talalaom..
Az appot mindjárt megnézem. -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok.
Abban tudnátok segíteni, hogy hol tudom állítani a Wifi frekvenciát?
Bevallom nem találom sehol. Csak 2.4 -en csatlakozik, ami nem boTos, hogy baj, de ha tudja az 5-7ot atallnek ra.Koszi
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok.
Nekem az U11Plus-on a mobileoutfitters foliaja van. Ez szintén ilyen "emlékező" fólia, ami a hajszalkarcokat felveszi, de a nagyobbak után korrigálja magát.
Szerintem 1,5 éve van rajta, es most kezd a szélén egy nagyon-nagyon kicsit felpondorodni. Tóban még mindig nem látszik... -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen mas tema, de hátha valakinek van valami ötlete, es vegul egy HTC-rol van szó.
Édesapám készüléke azt csinálja, hogy bizonyos Google alkalmazásokba nem enged belépni.
Pl: gmail, play store, naptár, nevjegyek. A Play store nem fogadja el a jelszót. Már kértunk újat, vegigmegy a folyamat, majd végül kidobja, hogy a rendszer kijelentkeztette, jelentkezzen be ujra.
Ha Chrome-bol nyitok meg akar telefonob4, akár gépen akkor simán Bejelentkezes a jelszóval, de min. ez a 2 alkalmazás nem fogadja el a jelszot.
Gépen kijelentkeztettem a telefont a díjból, majd megpróbáltam újra belépni, de semmi.
A szinkronizalasnal sem szinkronizalnak ezek már vagy 1 hónapja...
Van valakinek ötlete , hogy mit tudok tenni, azon kívül, hogy Factory Reset, mert az most nem megoldás.Köszi elore is
-
Kobun1980
aktív tag
Megjött a Pie!!!
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #5118 üzenetére
Sajnos nem hinném... Szerintem még vagy 2 hét. De ne legyen igazam
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Gabengocia #5009 üzenetére
Szia. Ha teszel fel egy, a Pixelen is üzemelő gcam progit,akkor közel Pixel szintu képeket csinál.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Shokkolo #4869 üzenetére
kano tipikusan az az ember, akinek semmi sem jó, ezért kénytelen a legkevésbé rosszal beerni, de azt is állandóan fikazza. A telefonok között sajnos be kell érnie a HTC-vel.
A sajnost itt arra értem, hogy ezt velünk ossza meg állandóan. Szerencsére ez az egyetlen közös pontunk vele... Kitartást mindannyiunknak! -
Kobun1980
aktív tag
Valamelyest egyetértek mindannyiotokkal.
Nem bánnám ha jönne valami frissítés, azonban azért biztos nem fogok váltani, mert valamelyik gyártó már x hónapja egy ujabb verziós Androidot kínál..
Amíg pörög a HTC-m addig marad, es nem érdekel mit ir a verzió, es a biztonsagi frissítés idopontja.... -
Kobun1980
aktív tag
-
Kobun1980
aktív tag
No offense, de te ezt már szinte a megvásárlás masnapjatol szajkozod.
Szerintem ezt a kis topikot olvasó minden személy tisztában van vele. De ha van valaki akinek valami problémája adódott egy U11-el, akkor ujra, meg újra elojon belőled...Nem lehetsz ennyire csalódott... Ennyire nem sz@r egy készülék sem... -
Kobun1980
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #4412 üzenetére
Akkor az en kerdesemre valaki?
-
Kobun1980
aktív tag
A Touchpal-ban a predikciot hol lehet be/kikapcsolni?
Az az erdekes, hogy a nejem U11-en a kis ikon utan megjeleno menupontban lehet kapcsolni ki/be, de az en U11+-omon az a pont hianyzik ... -
Kobun1980
aktív tag
válasz
Dr. Maci #4355 üzenetére
Szia.
Ha lejon korommel akkor tenyleg nem lehet komoly, igy a penge teljesen felejtos valoban. (En bevallom azt hittem, higy azt is probaltad mar, es nem sikerult)
Ha tok van rajta es nem latszik, EN akkor a sajatomon tuti hagynam a banatba eladni, meg venni egy ujat, az csak rengeteg ido, es buko penz.
Az egesz addig fog zavarni, amig nem talalsz rajta valami mas kulso hibat, aminek nem tudod a pontos okat.
En is tokban, foliaval hordom a Plusom, de amikor levettem a tokot, akkor lattam, hogy kb. 3-4 kis apro homokszem nagysagu potty van a fem reszen.
Fingom nincs hogyan kerult ra, de nem jon le, olyan mintha tuvel megszurkaltam volna....
Sajnos lesznek ilyenek, de ettol meg imadom, ezeken tul kell lepni szerintem -
Kobun1980
aktív tag
válasz
Kobun1980 #4351 üzenetére
En sem arra osztonoztem senkit, hogy menjen neki borotvaval, de a felvetes onnan indult, hogy le lett adva egy pixelhibas amugy hibatlan keszulek, es visszajott egy ragasztofoltos haz, amirol nem sikerult eltuntetni a pottyoket (elsore ugy tunt semmivel...)
Erre jottek az otletek.
Szerintem egyikunknek sem az volt a celja, hogy nagyobb kart okozzon a javaslataval, de azert jottek ezek a javaslatok, mert mindenki problemanak iteli, hogy ilyen allapotban kell visszakapni egy keszuleket, es keresi a megoldast. -
Kobun1980
aktív tag
Ismerve magamat a ragaszto nyomok jobban zavarnanak, mint az, hogy az alkohol hatasara gyengul a vizallosag...
Ha hozzaferheto helyrn van en meg a borotvapengen is elgondolkoznek.
DE ezt kizarolag a sajatomon, ezzel nem akarlak semmilyen iranyba se befolyasolni!!!' -
Kobun1980
aktív tag
válasz
joekajoeka #4328 üzenetére
Az RGB LED hianya miatt kuldod vissz?
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4241 üzenetére
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4150 üzenetére
Koszi, de nekem is csak az M8-nal volt ilyen, amikor rossz volt a kabel
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
dredjudge84 #4147 üzenetére
A seurity patch valoban tavalyi.
A lassu toltes nekem akkor volt (regebbi HTC modelleknel), amikor a toltokabel nem a gyari volt.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
_Moriarty_ #4136 üzenetére
2 SIM-mel nekem is joval gyorabban merult. Igaz nalam 2 kulon szolgaltato is volt.
De a 2,5 ora gyanusan keves. Probald meg, hogy feltoltes utan ujrainditod, hatha valami beragadt.. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4116 üzenetére
...es akkor ujra rendelni kell, es ujra varni?
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4101 üzenetére
Ennek örülünk.
A pixel hiba nyilván zavaró, de eddig senki nem jelezte. Tudom, ez meg pláne nem vigasztal
Ha nagyon zavaró, szerintem gariba mehet vissza
Amúgy magyar vásárlás, vagy HTC Club? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
CptAdamica #4046 üzenetére
Ami anno nekem volt, az egesz elviselheto vastagsagu volt. Mostaz U11+ on IMAK van.
-
Kobun1980
aktív tag
Szia.
Ahogy utanajartam a Wsken-t illetve a Baseus-t találtam, mint megfelelő tipusokat4.
Őszintén szólva vettem mindkettőt. A Baseus-al annyi volt a gond, hogy a toltocsatlalozo nem adta at a megfelelő aramerosseget. (300-350 mA-t adott át. Az Ampere alkalmazással mértem)
Arra venni kellett egy másik csókot, úgy fasza.
A Wsken-t itt, többnyire van raktáron:
https://webshop.okospontok.hu/WSKEN-univerzalis-magneses-tolto-es-adatkabel-USBA Baseus-t itt, akkor rendelés volt:
https://xlo.hu/baseus-usb-type-c-magneses-adapter-magneses-adatkabelhez?search=BaseusA működő csonk szintén Wsken volt az 1490 volt, szóval úgy egy kicsit olcsóbb...
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
kekkola #3739 üzenetére
Jól hangzik.
Kicsit Off, de hátha nem: pont a tolteshiba miatt (egy másik forumtars is írta, hogy gond volt a type C-vel) vettem a sajatomba, illetve a nejem U11-ebe is magneses töltő csatlakozot, kábelt.
Bt fulest használok, így megvan oldva minden, és talán csökken a hibalehetoseg. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
Plazmacucci #3735 üzenetére
Szia.
Elektronikusan küldtek a számlát, de azon csak a rendelés száma szerepel nálam. A garanciaztatas nem a számla alapján megy...
-
Kobun1980
aktív tag
Én bevallom pont az ilyen típusú problémák elkerülése végett vettem BT fulest. Nyilván nem a legolcsóbb megoldás, de ahogy kinéz nem biztos, hogy nagyon penzkidobas.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
#32577792 #3670 üzenetére
Nekem volt mindkettő, most a Plus van.
A kamera esetében nem éreztem jobbnak egyiket sem a másiknál, de tény nem vagyok nagy fotós, illetve a Pixel2XL kameraszoftveret használom.
Ami nekem nyomott a latba különbség: nagyobb akksi (nekem tényleg tovább bírja) a nagyobb kijelzo, ill. 128 Gb.
Ettől függetlenül nagyon szerettem/szeretem az U11-et. -
Kobun1980
aktív tag
-
-
Kobun1980
aktív tag
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
dredjudge84 #3431 üzenetére
Az a HTC szett része. Reklamacio
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
volandy #3382 üzenetére
Az U11 most használtan (pár hónaposan) olyan 120-140 körül megy, újkent a HTC Club regisztráción keresztül érdemes közvetlenül a HTC-tol.
A Plus 2017 késő oszen jött ki, az most HTC Club-on keresztül nekem 225 körül jött ki PayPal-al.
Akármi is jön ki idén az meg drágább lesz valószínűleg.
(Én nem várnek rá, és csupán személyes tapasztalat, de ár értékben a fentiek alapján az U11 talán jobb vétel. A tobbletarat nem adja a Plus) -
Kobun1980
aktív tag
Én ezekkel a problémákkal még nem találkoztam.........mert megvan minden korábbi HTC-m
Szamszerint mind a 4. Viszont ezekben aztbszeretem, hogy a Sensationt leszámítva bármelyiket fel tudom ma is kapni, vagy ajánlani bárkinek, hogy amíg nem vesz másik telefont, addig használja.
-
Kobun1980
aktív tag
Ettől meg mind az M7 mind az U11 nagyon jó teló.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
TheBikerider #3335 üzenetére
Engem a marketing azért nem zavar, mert aki megveszi, az rájön a belbecsre
-
Kobun1980
aktív tag
Aminek nagyon örülök, hogy végre nem bontja a mobilnetet híváskor.
Ez nekem nagyon hiányzott... -
Kobun1980
aktív tag
Nekem ami hiányzik az a lehuzhato gyors menüben eddig szerepelt az akku toltottsege, most csak az Energiatakarékos funkció kapcsolható.
Tudom, hogy apróság, de én nem szeretem, ha kiteszi folyamatokra, úgy pedig tökéletes volt... -
Kobun1980
aktív tag
-
Kobun1980
aktív tag
ocnuh-1
A doboz valószínűleg zsugorfoliazva volt, de bevallom nem emlékszem, és az fel sem merult bennem, hogy valaki ott cserélte ki.
A dobozon olyan infót nem találtam szajbaragosan, hogy ez egy katlrtyas, vagy sem, ezért ezt sem néztem.
Ami viszont tuti, hogy 2 kártyát rendeltem, mondván, hogy a jövoben szükség lehet rá. A számlán is az szerepel.
Ezért akarom vissza vinni. Szerintem ők sem tudtak pontosan, csak az engem nem vigasztal, hogy ezért fizettem többet, és kaptam kevesebbet... -
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Kobun1980 #3081 üzenetére
...idokozben hazaértem és elokerestem a telefon dobozt, papirjait.
A cikkszama 99Hamp035-00, amelyre találtam single-SIM, illetve double SIM változatot is..
Én két kart6askent vettem, de meg sohasem próbáltam ki két kártyával.
Az lenne a kérdésem, hogy van bármilyen mód, hogy leellenorizhessem anélkül, hogy egy másik kártyát kellene beletennem, és leprobalnom úgy?Köszi előre is.
-
Kobun1980
aktív tag
Ezt a kevés a marketing, és emiatt nem lehet jól kiszallni egy telefonbol dolgot én sem értem...
Semmkbol sem lehet pár hónap után jól kiszallni, amit újonnan vettél.
Nyilvan izlesek és pofonok, de amivel még vagyok elégedve, azt nem adom el rövid időn belül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest