- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Ha megnyitom az appot (Accelerometer Calibration Free) akkor az x érték állandóan változik. Ha jól sejtem ezeknek nem kéne változnia, csak ha mozgatom a telót. Próbálok rányomni a kalibrálás gombra, de azt írja hogy nincs egyenes felületen a teló. Pedig az asztalon fekszik... Nem teljesen értem mi lehet a hiba
Remélem nem halt be az érzékelő.
-
kerxy
őstag
Megfogadtam a tippeket, és csináltam egy FR-t és szűz belakást. Viszont nálam a kamera megfordult. Ez hogy lehet? Csinálok egy képet és fejjel lefele készíti el. Valamint a felső sávban található opciók is fordítva vannak a kamerába belépve. Mindezt FR után tapasztalom! Ez így necces azért... Más kipróbálná?
-
kerxy
őstag
Örömmel látom, hogy megjött az Oreo az egy kártyás verzióra is (ráadásul Telekomnal lett véve). Korábbi Samsungos tapasztalat az volt hogy össze vissza jönnek, itt ez tok pozitív.
Én viszont szeretnék FR-t, de nem találtam olyan lehetőséget mint a fent említett gyártó esetén a Smart Switch alkalmazás. Az egy fájlba lementi a telo adatait majd azt vissza lehet tölteni a készülékre. Itt van ilyen megoldás?
-
kerxy
őstag
válasz
Darellus92 #3058 üzenetére
Fórumon a jobb felső sarokban található keresőbe beírod, hogy cikkszám, de ezt a kollega linkelte is. Konkrét válasz egyike: https://prohardver.hu/tema/re_htc_u11_ujra_a_szoritoban/hsz_305-305.html
-
-
kerxy
őstag
válasz
HeadHunter98 #2866 üzenetére
Pár napja még volt, ráadásul UA ajándékszettel ([link]) lehet hogy csak a dolgozói vásár miatt vették le, az elvileg most van... Szerintem nézd meg pár nap múlva, simán lehet, hogy újra lesz.
-
kerxy
őstag
A Telekomnál még mindig drága...de most adnak hozzá valami starter kitet. Erről látott már valaki infót?
-
kerxy
őstag
Ki mit tippel, idén még elérhető lesz ebben a régióban az Oreo?
-
kerxy
őstag
Na ez hogy-hogy nem volt még
-
kerxy
őstag
Na, nekem tetszik, remélem hamar megkapjuk! Végre az NFC is kapcsolható lesz a fenti sávból. Ez nálam tökre szempont, mivel mobilfizetésre is használom a telót, de csak közvetlenül előtte szoktam bekapcsolni az NFC antennát...
sludgeboyx: nem rég volt szó a P10 / P10 plussal való összehasonlításról. szerintem a mate9 már elég régi, szoftveresen nem lesz sokáig támogatva, szóval én azt biztos kilőném.
-
kerxy
őstag
válasz
silentkiller #2253 üzenetére
Szerintem itt 530-520 euró között lesz valahol az ára.
-
kerxy
őstag
Kicsit off, de nekem feldobta
https://www.alza.hu/htc-u11-elet-brilliant-black-d5148029.htm?o=14#parametry
-
kerxy
őstag
válasz
Aryon87 #2158 üzenetére
Nekem is az első, egyelőre meg vagyok vele elégedve
Egy-két kép az elmúlt hetekből: HTC U11 képek -
kerxy
őstag
válasz
silentkiller #2094 üzenetére
Én S7-ről váltottam nem rég , holnap leírom a tapasztalataimat ha érdekel
-
kerxy
őstag
válasz
silentkiller #2092 üzenetére
Corvin Euronics üzletben megtekinthető kék színben az U11. Az U11+ra még várni kell, szerintem Karácsony előtti hetekben lesz nálunk.
-
kerxy
őstag
válasz
CptAdamica #2056 üzenetére
3930 mAh akksi lesz, tényleg egész jó. A kezdő ár se olyan brutális, 265e Ft. A qi kimaradt, de az nálam sem szempont, várós a teló, de itthon még legalább egy hónap. Azért remélem a sima U11 nem lesz elfelejtetve
-
kerxy
őstag
Ez csak engem idegesít?
Kép -
kerxy
őstag
válasz
brainticket #1934 üzenetére
Samsung premium assistance, ami pár nap alatt javít készüléket, de addig is kérhetsz cseretelót (nem szart adnak, hanem pl s6 / s7) illetve Samsung szervizpontnál is.
BenHans: Az tény, hogyha nincs alkatrész vagy valami akkor tovább küldik a Telemaxba. De nyilván ezt lehet úgy intézni, hogy legyen alkatrész!
A három márkával kapcsolatban írtam, hogy közülük a leggyengébb a szerviz, más gyártókkal nincs tapasztalatom.
-
kerxy
őstag
válasz
brainticket #1931 üzenetére
Előbbire viszont biztos igaz
De itt azért szerintem mindkét helyen normálisan szervizelnek... Tény, hogy HTC-nél a leggyengébb a szervizelés!
-
kerxy
őstag
Összefoglalóval kapcsolatban, a Bluetooth 5 helyett ebben 4.2 van nem?
-
kerxy
őstag
Aki vásárlás előtt áll és szeretné megnézni előtte, az a Corvin Plázában található euronics üzletben megteheti, kék színben ki van állítva
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik hamarosan belépek a klubba
Tokokat nézegetem, valakinek van tippje esetleg, hogy Spigen Liquid Crystalt honnan érdemes beszerezni? Néztem az amazonos linket, de ott azt írja, hogy ide nem szállítanak...
-
kerxy
őstag
Köszi neked is illetve aki még hozzászólt a témához. Semmiképp nem vitaindítónak terveztem, csak agyalok a dolgon a két készülék között.
Frissítések terén a biztonsági frissítésekre gondoltam, ami Samunál általában egy-másfél havonta jön, ami azért jónak mondható. Itt ez nem tudom mennyire gyakori.
Garinál mondjuk a prémium futár, ott a javítás pár nap és addig is adnak cseretelót, míg ugye ez itt nincs meg.Ettől függetlenül eddig ez tűnik a nyerőnek, jövő hétig eldől a dolog, köszi az eddigi válaszokat, jöhet még megerősítés
-
kerxy
őstag
Köszi a válaszokat, az 5 óra SOT az számomra megfelelő lenne. Az AMOLED egyébként szerintem már inkább előny, főleg napfényben.
Még a szoftveres frissítések és a gari bizonytalanít, ez az S8 javára szól...
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, mert érdekel a készülék. Jelenleg honnan érdemes beszerezni, ami két év gyári garit ad és a legolcsóbb lehet? Telekom az egyik opció, van annál jobb?
SOT milyen mostanában? Nekem egy nap minimum 4 óra kéne, ha az megvan akkor nincs gond.
Tudtok esetleg olyan üzletet, ahol ki van állítva ez a készülék?Gondolkodom még az S8-ason amoled és gari miatt, de eddig inkább ez győzött meg.
Egyelőre ennyi, köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest